Şimdi Ara

TURKNET BAĞLATMAYI DÜŞÜNENLER KESİNLİKE OKUSUN VE DİKKATE ALSIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Turknet'ten arkadaaşlar iletişim sağlayıp fiber paketimize geçebilirsiniz ve bu süreç 1 hafta sürmekle beraber kesinlikle internet kesintisi olmayacaktır dendi.


    Kabul ettim, apartmanda hatta daireye kadar zaten fiber kablo çekiliydi, neyse süreç başladı 5. günde internetim kesildi, 15. günde internetim hala yok. 2 hafta geçti ne arayan var ne soran.


    Destek kayıtlarını geçtim her yerden iletişim sağlayıp derdimi anlatıyorum ama ilgilenen yardımcı olan kimse yok.


    Bazen turknet'ten arayıp altyapınızda sıkıntı var diyorlar ama alakası yok zaten ben aktif ve güzel bir biçimde kullanıyordum.


    Kısaca türknet kullanmak veya geçmek isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bulaşmayın abi, ortada böyle kalıyor ne arayan ne soran ne konuşabildiğiniz birileri var. KİMSCİKLER YOK VE İNTERNETTE YOK. HİÇ GECELEK GİBİ DE DURMUYOR. TURKNET KULLANMAYIN LÜTFEN SAĞLAĞINIZ İÇİN SÖYLÜYORUM








  • @TurkNetDestek
  • Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Hattınızda yaşanan sorunla ilgili çalışmaların önceliğini net uzmanı arkadaşımıza ilettim ve gün içerisinde size dönüş sağlayacak. Bende arka planda takibini yapacağım.
  • Fiber internetle birlikte çok daha güçlü, stabil ve sorunsuz bir internet deneyimi sizi bekliyor. Altyapınız uygun olduğu için artık fiber internet kullanmaya başlayacaksınız. Geçiş işlemleriniz tamamlandığında size bilgi vereceğiz.

    Bakalım ben sürünecekmıyım?


    Ayın 30.01.2022den bu yana kullanıyorum. Biraz sorun yasadık VDSL de. Bu geçiştede sorun yaşar isek sıkıntı olacak. Yeni servis sağlayıcı bakma başlarım.

  • Biraz bende şikayetçiyim yaklaşık 3 saatir internetim yok izmirde genel arıza varmış fifa 22 ultimate yarım kaldı şaka bir yana iki aboneliğim var ailemin tt altyapısı ile kullanılan çok memnun değiller o da Telekomdan dolayı gigafiber'den çok memnunum aksaklıklar olucak telekom belasını çekmek yerine ufak tefek şeylere göz yumuyorum
  • Yani arkadaşlar tamam TurkNette ilk bağlantı sırasında bazı aksaklıklar ve gecikmeler yaşanabiliyor, ama birçok kullanıcı da çok memnun. İnsanların hevesini kırmayın.

    2,5 sene önce ben de Turknet ile ilgili kötü yorumları okudum, ama cesaret ettim ve Turknete geçiş yaptım. 1 hafta içinde internetim geldi ve 100 mbit kullanmaya başladım.

    o günden bu güne 2,5 senedir neredeyse hiç sorun yaşamadım, birkaç sefer ev telefonu ile ilgili sorun oldu, online işlem merkezinden bildirdim ve aynı gün sorunlarım çözüldü. O yüzden lütfen insanların yükse hız almasın engel olmayın, belki insanlar benim gibi hiç sorun yaşamadan kullanacak.

    TURKNET BAĞLATMAYI DÜŞÜNENLER KESİNLİKE OKUSUN VE DİKKATE ALSIN




  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Herkes her firmada sorun yaşaya biliyor. Turktelekomdan bölgemde sorun yaşayıp 2 yıldır hizmet alamayan var hala. Altyapı sorunlu ise veya hazır değil ise malesef bu tür sorunlar yaşayabiliyor. Türknette vdsl den fibere geçecek olanlar kutu konur konmaz acele etmesin. En az bir abone binada aktif ftth kullanıyor olsun.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnuniyetinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dilerim
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    katılıyorum, ben olsam 4-5 ay geçmezdim. VDSL düzgün çalışıyorsa riske girmeye gerek yok

  • son iki adresimdede turk.net kullanıyorum. problem yaşamadım. şuanki hattım fiber.sıkıntısız şekilde kullanıyorum. ben çok memnunum sanırım bölgesel olarak değişiyor internet hizmeti.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Ben de türknet kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Altyapınız kötüyde türknet bir şey yapamaz, Türk Telekom'a yazmalısınız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Üstat son bir ayda karşılaştığım 3-4 vdslden fiber dönüşüm sorunu. Sizde galiba dönüşüm listeleri oluyor. Fiber dönüşüm için hemen aramayın. Ftth biraz oturmasını bekleyin.
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, abonelerimiz dönüşüm işlemi için destek kaydı oluşturdukları zaman net uzmanlarımız işlemleri başlatıyor. Ortalama 7 iş günü içinde tamamlanıyor ama altyapı ya da farklı bir sorun kaynaklı bazen gecikme olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.