Şimdi Ara

Türknet benimle dalga geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11 Ağustos 2021 tarihinde TurkNet'e abonelik başvurusu gerçekleştirdim, ve telefonda işlemlerimizi çok kısa bir sürede hallettik yetkili arkadaş ve gelen mailler doğrultusunda 48 saat içinde randevu oluşturmak için aranacağımı ve geleceklerini bildirdiler. 

    2021 Teknoloji Çağı Türkiye'sinde meraklı internet bekleyişim başladı. Perşembe oldu, Cuma oldu Cumartesi oldu hatta inanır mısınız Pazar oldu ama beni arayan olmadı. 48 Saat içinde gelmemeyi bırakın aramadılar bile bende pazartesi günü arayıp e artık gelin lütfen dedim. Ne deseler beğenirsiniz saha ekipleri çok yoğun en erken cuma günü gelebiliriz, yapacak bir şey yok tamam çalışma saatleriniz nelerdir dedim bana 09.00 ile 19.00 arası çalıştıklarını müşteri hizmetleri belirtti. Bende çalıştığım ve işten 18.00 gibi geldiğim için 6'dan sonra benim için uygundur dedim ve randevulaştık.


    Ve meraklı bekleyiş sonucu cuma günü arandık ve kaçta gelelim dediler (Saat 14.00 civarı) bende 6dan sonra dedim saha ekibi ise bana 6dan sonra çalışmadığını müşteri hizmetlerinin yanlış bilgi verdiğini söyledi.

    Ardından müşteri hizmetlerini aradım ve durumun böyle olduğunu söyledim o da bana bölgeden bölgeye değişebiliyor dedi. Peki ben değiştiğini nereden bilebilirim sen bana 6 deseydin ona göre ayarlardım kendimi, neyse bir arkadaşımla konuşup evime gitmesini söyledim Müşteri hizmetlerine de (Saat 15.00 civarı) akşama kadar lütfen gelmelerini istediğimi ilettim ve müşteri hizmetleri de bana gelecekler dedi tamam dedim ya gelmezlerse emin misiniz? Müşteri hizmetlerinin kurduğu cümleyi aynen aktarıyorum " Gelmek zorundalar bugüne söz verildi eğer gelmezlerse bu şikayet sebebidir" teşekkür ettim ve arkadaşım merakla gelecek saha ekibini beklemeye başladı. Ne mi oldu gelmediler :) 

    Akşamına aradım ve pazartesi istediğiniz bir saat de gelebilirsiniz dedim sabah akşam gece hiç fark etmez tamam dediler randevulaştık.


    Cumartesi günü arandım ve pazartesi günün kurulumun gerçekleşeceğini söylediler bende tamam dedim.


    Ve Pazartesi günü işteyim ve arkadaşım evde bekliyor telefonum seslide ve 1dk bile yanımdan ayırmıyorum saat 12 oldu 1 oldu 2 3 derken 4de bir arayayım dedim çünkü 2 saatleri kaldı gelmek için

    Aradığımda şok oldum çünkü engellenmiştim müşteri hizmetleri normalde kayıt işlemlerinin tamamlandığını ve saha ekibinin geleceğini söylüyor 2(ya da 4 tam emin değilim) tuşuna basıp müşteri hizmetlerine bağlanmamı istiyordu ama artık öyle bir seçenek sunmayıp kayıt işlemleriniz tamamlandı geleceğiz deyip kapanıyordu.

    Kendi telefonumdan hiçbir destek, kayıt veya şikayet hattına ulaşamıyorum hepsinde bana tuşlama şansı vermeden kapanıyor.

    Bende başka bir telefondan arayıp durumumu sorgulatmak istediğimde T. C. Veya telno mu girince yine tuşlama şansı vermiyordu bende yeni kayıt olacakmış gibi bağlanıp sorunumu anlatmaya başlamadan bana sormayıp direkt olarak yüzüme kapatır gibi anında yönlendiriyor ve yönlendirdiği yer tabii ki beni engellediği için açılmıyor. 3 kere aynı tavrı sergilediler müşteri hizmetleri dediğin müşteriyi dinler yönlendirecekse sorar pat diye yüzüne kapatmak ne siz böyle elemanlar mı çalıştırıyorsunuz.


    Çok uzun tuttum çünkü yaklaşık 15 gündür bir interneti bağlayamadılar ama sona geliyorum 48 saatte arayacağız dediniz aramadınız, cuma ve pazartesi gelecekler dediniz ve gelmediler ( " Gelmek zorundalar bugüne söz verildi eğer gelmezlerse bu şikayet sebebidir" bu sözünüzü hatırlatırım ) siz şikayet ediyorsunuz da biz sizi kime şikayet edelim bu mağduriyet nasıl giderilecek 13 GÜNDE BİR İNTERNET BAĞLANMAZ MI BE, İPTAL DE EDEMİYORSUN Kİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ ENGELLEDİ RESMEN REZALET KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN. @TurkNet Destek








  • Şaka gibi olay geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle abonelik sürecinde yaşadığınız sorun nedeniyle üzgün olduğumu iletmek isterim. Size yardımcı olabilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Ben de diyorum ki müşteri hizmetlerine neden ulaşamıyorum meğer durum buymuş.

  • Olmayan bağlantı ücretini yansıttılar. Ses kaydını yollayın deyince savcılık bahanesi, ispat edin yok o bu. 2 ay kullandım bağlantı zaten berbat, sürekli hat koptu. Ben bir sürü in.t sağlayıcı firma kullandım böylesini görmedim. Ankaranın merkezinde rezillik diz boyu. Uzak durun. iki ayda toplasan 15 gün internet kullandım modem parası fazladan alacaklarıyla 600 TL 'ye yakın zararım olacak. Helal etmiyorum.

  • cinomoreno C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm uzmanlarımızın faturanızı inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • turknet herkesle dalga geçiyor. BTK nın bunlara bi el atması şart artık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.