Şimdi Ara

Turknet'den Turksat Kablonet'e Geçmeyi Düşünüyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 15 Gün Evvel VodafoneNET tahhütümün sonlanması ile birlikte Turknet'e geçmeye karar verdim. İkamet Ettiğim Yerde Fiber Altyapısı Olmadığından Dolayı Mecburen TurkTelekom hattı üzerinden bağlandı ve aktivasyonun tamamlanmasına rağmen 4 gün boyunca internete bağlanamadım. Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak imkansız gibi birşey Online İşlemlerden bıraktığınız Arıza Kayıtları Tamamen Otomatik bir şekilde arızanız giderilmiştir internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. fakat internet yok bağlandıktan sonra 16mbps lik bağlantıdan 16mbps beklemek tabii ki aptallık olurdu benim beklediğim 12 13 mbps hatta 10 mbps bile yeterdi fakat bağlandıktan sonra aldığım hız maximus 6mbps'i geçmiyor arıza kayıtları bırakıyorum yine aynı otomatik cevaplar gönderiliyor arızanız giderilmiştir internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Sorum:İkamet ettiğim sokağa 6 ay öncesinde turksat altyapı fiber kablo döşedi binayada ankastre çekildi fakat henüz sinyal verilip aktif edilmemiş turksat'ı arayıp sordum bişey söylemedi fakat bu tarz tamamlanan altyapılar ne kadar sürede sinyal veriliyor bilgisi olan var mı? sinyal verildiği takdirde direkt olarak TurkNET'den Turksat KabloNet'e geçiş yapacağım 60tl para verip 2018 yılında maximus 6mbps hız almak enayilik olduki benim altyapım sorunlu ise sizin teknik ekip gönderip sorunu halletmeniz gerekir.







  • türknet den direk türksat a geçiş yapamazsınız altyapıları tamamen farklı bilginiz olsun türknet i kendiniz iptal etmeniz gerekir
  • Turknrti kapatma dilekcesini yollayin ardindan turksati arayin ekip gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinyal yoksa daha çok beklersiniz dilekçe yollayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkneti iptal ettir arıza olduğu zaman ilgilenmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Türksatı tercih edin, ender bölgelere alt yapısını kuruyor çok şanslısınız.
  • Türknet, Telekom'un ADSL veya VDSL hattı üzerinde sana hat veriyor. Türksat ise farklı altyapı ile yani Coaxial ile sana internet sağlıyor.

    Bu arada bende Kablonetten Türknet'e geçtim. Şuan epey memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.