Şimdi Ara

Türknet destek iptv'ye yasal değil diyor! -yayın engeli- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
31.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
421 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayda 15-20 lira verip, rezil omaya değmeyecek bir servis sağlayıcısıdır Türknet. Ben yaklaşık 1 yıldan uzun süre kullandım, son 4-5 ayımda eski evimize geri taşınmıştık, ekstra para verip 100 mbps'lik miydi neydi o paketi almıştık. Türk Telekom altyapımız 85 mbps destekliyordu, bir de Superonline fiber altyapımız vardı. Bu arkadaşlar 85 mbps'lik altyapımızda ilk 1-2 gün 70-75 verdiler, ardından yine klasik 35 vermeye başladılar. Sistemden bir baktım 35'e düşürülmüş hızım. Ama faturamda 75'lik veya 100lük paket yazıyordu ve ona göre fiyat ödeyecektim. Kayıt oluşturup, sorunun çözülmesini istedim. Sorun çözülüyor, 2 gün sonra yine 35'e düşürülüyordum ve bu böyle 7-8 kez devam etti. Bir de üstüne akşamları ve öğlen 12-15 arası internetim tamamen gidiyor, kırmızı ışık yanıyordu. Ve bu hergün böyleydi, kaç kez şikayet oluşturdum hatırlamıyorum. En sonunda da telefonuma mesaj geldi "Modeminiz yola çıkmıştır" diye. Faturama da 300 küsür lira ek yapıp, modem parası istediler. Şikayetvar'a yazdımi geri dönüş yaptılar ve iptal ettiler ama bardak taşmıştı. Şanslıyım ki Superonline altyapısı var evimde, 75 lira yerine 99 lira veriyorum şuan ve 35 mbps internet alıyorum. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım, çok memnunum. Burada Turkcell övmüyorum, demek istediğim şu; 20-25 lira az vermeye değmeyecek kadar başımı ağrıttılar 3-4 ay boyunca ve telefonla ulaşamamak da çok sıkıntılıydı. Kullanmayın demiyorum, aksine taahhütsüz olduğu için denenebilir ama elinizde yedek modem varsa. Çünkü deneyeyim derken, ilk ay 75 internet, 200 küsür modeme verip de üzülmeyin.




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Burda yazdığım genel bir yazıydı son sorunu refere ederek cevap veremezsiniz. Bal gibi de kısıtlama da yapıyorsunuz engel de. Oim'de açtığım kayıtları tek tek saçarım buraya. Beni zorlamayın. Cevap verecek yüzünüz kalmaz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben bu sebepten dolayı ttnete geçtim, sizden tek ricam turkneti iptal ederken bari tek nakil ücreti alın normalde hiç almamanız gerekiyor ama...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    hocam bu tür sorunların olmasını zaten bekliyorum ama 100 mbit hız verdiğiniz kullanıcıya yoğunluk var deyip 15 mbit vermeleri biraz absürt bir durum hızım yarıya düşer anlarım ama sabahları 90 mbit ver akşamları 15 mbit ver olmaz bu şeklide zaten bütün işlerim akşam vakti kendi sitelerinde bu durumu yoğun saatlerde hızınıza en yakın değerleri vermeye çalışıyoruz yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95'li denediğim statik ip'mi iptal ettirdim, 159'lu tanımladılar.

    rezillik arşa ulaştı. 11.03 tarihinde sorunsuz kullanım yaşamıştım ilk defa.

    şimdi neymiş, 95'li statik ip kalmamış.

    Umarım düzeltirler durumu.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ayrıca sizin müşteri hizmetleriniz ve yazdığınız online işlemlerde tek taşımada 2 defa ücret alacaklarını (toplamda 200 TL) söylediler, taahhüt te yapmadığınızı söylüyorsunuz ama böyle saçma ücnetlendirmelerle fazlasıyla alıyorsunuz karşıda muattap bile yok, . İlk zamanlar iyiydiniz ama şu anda yüzüne bakılacak haliniz yok kusura bakmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 44 gündür açık kayda 24 saatte bir kere, iki kelime cevap yazmış olmak için yazmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan4226 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2 defa nakil ücreti alma gibi bir durumumuz yok. Biz tam tersi müşterimiz kullanamadıysa faturada yansıdıysa iptal ediyoruz. Kayıt oluşturarak PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınız ile ilgili bilgi verilmiştir. Gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

    "Statik ip ücretlendirmesi için kontrol sağladığım zaman tarafınıza yansıtılan bir ücret görüntüleyemiyorum. İP TV için yaşadığınız sorun için ise İP TV belirli aralıklarla yazılım güncellemesi isteyen bir cihazdır ilk olarak güncel yazılım kullanıp kullanmadığınızı kontrol etmenizi rica edeceğim. Daha sonrasından da kendisi bir cihaza yüklenen yazılım formatı ile çalışan bir cihaz olduğu için cihazı bilgisayara bağlayarak arayüzüne giriş sağlayıp direkt olarak bilgisayar üzerinden çalıştırmanızı ve bu süreçte tracert atmanızı rica edeceğim."
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    gelen cevabı ben destek kaydından görebildiğim için burda da paylaşmanıza gerek yok.

    uygulama zaten güncel. bilgisayarda iken de ip adresi bilinmediği için trace atılamıyor maalesef.
    Benden uygulama isimleri istemiştiniz ben de size bunları iletmiştim, network ekibiniz bu ip adresini bilebiliyordur diye düşünüyorum.
    ip adreslerini iletirseniz memnuniyetle tracertleri size gönderebilirim.

    teşekkürler.
  • Bu konuyu görene kadar akşamları hız düşmesini yoğunluktan sanıyordum.
    Gün içinde 35 mbps gören hattım akşamları, özellikle maçların olduğu gün 5-6 en fazla 10 mbps veriyordu, destek kaydı açtım test resimleri gönderdim. Özellikle akşam bekliyoruz dedikleri gün yine 35 mbps gördüm. Ancak o günden sonra tekrar 10 mbps üzerine çıkmadı. Artık başka sağlayıcıya geçmek şart oldu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar bugün benimde hızımda düğmeler ve ping değerlerimde yükselmeler mevcut. Bugün geçişimin 5. Günü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cuma günü gecesi bununla ilgili cogent' in Sofya tarafında yaptığı çalışma sonrasında bir sorun yaşadık. Ancak sonrasında bu sorun düzeldi. Ping tracert atarak destek kaydınız üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size bilgi verelim.
  • herdogan7 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Destek kaydınızı ben tracert sonucunuzu PM üzerinden benim ile de paylaşır mısınız? Ben de kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Ben de turknet ile bir haftadır wd nas cihazıma uzaktan bağlanamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Türknet toplantısından sonra neden beni engelledin?

    Bana mesaj atan, güzel güzel konuştuğumuz kişi sendin.
    Ne oldu merak ettim?

    Ne konuşuldu.

    Neden toplantı sonrası herkes vatan savunmasına geçiyor onu da bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • Since Link time = 37 min 39 sec
    FEC: 0 0
    CRC: 231149 0
    ES: 16567 0
    SES: 32 0

    bu kadar crc hatası neden olur?

    neden 47 gündür açık kaydımı sormadan, teyit almadan, çözmeden kapatırsınız?
    açılmıyor. her şeyi baştan mı anlatacağım şimdi?
  • Güncel. Hala mantıklı bir açıklama gelmedi. Sorunlara da çözüm bulmadınız.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşayan müşterilerimizi ilgili birimlerimize iletiyorum. Ayrıca akşam saatlerinde yaşanan performans ve ping sorunu ile ilgili çalışmamız da devam ediyor.

    Sizin yaşadığınız sorunlar ile ilgili kontrol sağlasakta çalışma yapsakta siz bunun yapılmadığını paylaşıyorsunuz. Bu durum ister istemez beni ve sorunlar ile ilgilenen arkadaşlarımı üzüyor.

    Genel sorun dışında paylaştığınız bireysel sorun için yardımcı olacağım. PM üzerinden iletebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.