Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
13
Favori
34.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dubambi kullanıcısına yanıt

    Bu ücreti yıllık peşin mi ödüyorsun yoksa taahhüt gibi verip aylık mı ödüyorsun 109 TL ?

  • Tickhi kullanıcısına yanıt

    Ben de Gigafiber kullanıyorum ve 10 aylık peşin ödedim.


    Neden mi ?


    1. Bölgemse Superonline Fiber yok.
    2. Superonline kullanıp da kısıtlandıgını herkes söylüyor, hiçbir şekilde çıkış yok kısıtlamalardan.
    3. Turknet 1000down-1000upload statik. Superonline olsa bile sanırım upload 50 olması lazım.

    Son olarak 10 aylık 199TL den peşin ödedim ,kafam rahat. FAKAT Gigafiber degilde VDSL kullansaydım 1 gün bile durmazdım Turknette.



  • Gigabit Kullananlar: Aman Tanrım! TheCapedCrusader bizi beslemeyi bıraktı. Biz artık nereden 1 Gigabit internet alacağız ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 312 . kullanıcısına yanıt

    Merhaba 12 aylık peşin ödedim sonra kendi bankamdan taksitlendirdim.

  • gül gül size de zam yapıştırdıkları zaman gülmeye devam edersin TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

  • Teşekkürler TurkNet

    TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)
    TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 2 Şubat 2023; 10:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erdo205 kullanıcısına yanıt

    millete nispet yapar gibi ss paylaşmanın manası nedir? ne ima etmeye çalısıyorsun? şuan senin yaptıgın ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın '' ya kusura bakmada biz buna karakter meselesi diyoruz.TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

  • Bu türknetten güle oynaya ayrıldığım için çok mutluyum. Türk telekomu öveceğim hiç aklıma gelmezdi ama resmen internet kullandığımı hissettim. 2 yıl taahhüt verdim paşa paşa öderim. Ne ping var ne dalgalanma var ne de çat diye iki katına fiyat çıkartıyorlar sizin gibi. Reklamlara para harcayıp, gigafiber müşterisi kazanmak için kardan ettiğiniz zararlarınızı normal kullanıcıdan çıkartmayı bırakmadığınız sürece çok müşteri kaybedersin türknet... Sizdeki port fiyat artışı farklı markalarda olmuyor mu onlar niye sizin gibi 2 kat fiyat yansıtmıyor???




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venain -- 2 Şubat 2023; 13:51:45 >
  • POYRAZNET AYAK OYUNLARI ;


    Arkadaşlar Cumartesi P100 Mbps Fiber tarifesine 105 tl karşılığında geçmiştim, Abone olduktan sonraki gidişatı da burada forum ile paylaşacağımı yazmıştım son duruma bakalım ;


    Varan-1 ) Bugün bir sms geldi tarife 120 tl ye yükseltildi diye , Abone olurken telefonda , herhangi bir zam planımız yok şuan deyip 2. iş gününde zam yapmak :)


    Varan-2 ) Cumartesi aynı tarife yi bana 105 e verip salı günü 120 tl yapıp , aynı gün aynı tarifeyi yeni aboneye 110 tl yapmak :)


    Zaten 105 tl lafına inanmamıştık, bir ara bir zam geleceğini biliyordum ama yarın sabaha gelince iğrilti oluyor insan :), hadi onu geçtim , sitede de yazdığı üzere benden 2 gün sonra gelen yeni aboneye fiyatı 110 tl ye indirmek te nedir ? , bunu WP den PoyrazNet e (artık poyraz mı lodos mu meltem mi bilemiyoruz nereden eserse :) adamlarda ) ısrarlı sorularıma da net bir sonuç alamadım , net olarak anladığım şu ki benim yeni fiyatım 120 Tl , ama site de yazanlara da aldanmayın çünkü Müşteri hizmetlerinden yeni aboneler için de şöyle bir yanıt aldım "şuanda güncel fiyatlar yeni ve eski aboneler için geçerli olacaktır" , yani benim ki 110 Tl ye düşmediğine göre yeni abone olacakların ki de 120 tl ye çıkacak diye bir anlam çıkıyor bundan, bu da sözlerini yiyecekleri anlamına geliyor, göreceğiz. Olayın 10-15 tl olmadığını , PoyrazNet tarafında prensipte karışık duygular (siz anladınız onu) beslendiğini belirtir :) , foruma saygılarımı sunarım .


    EK : benimle konuştuktan sonra , biraz önce 110 Tl den 120 Tl ye çıkarmışlar yeni aboneleri de , eee bu şekilde sözlerini de yememiş olacaklar :) , yersen .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 2 Şubat 2023; 14:50:41 >




  • Benim durumum iyi. Aylık 200TL’yi 1 Gigabit için paşa paşa, seve seve öderim.

    200TL bana çerez parası bile değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber 100 tarifesi = 110 tl


    Modem kirası = 10 tl



    Toplam =120 tl

  • erdo205 kullanıcısına yanıt

    Bunu heryerde paylaş lütfen. Bunu herkes görsün ve nasıl bir zihniyetle muhatap olduğunu bilsin herkes. Hala terketmeyen varsa onlarda terketsinler Turkneti. Gerçek olamayacak kadar saçma Adsl, Vdsl toplanıp Fiberin zam farkını ödeyeceğiz :)

  • Keşke bir şeyler yazmadan önce , önceki mesajıma baksaydınız değerli arkadaşım , 105 tl modem içinde olarak verildi diye belirttim önceki mesajımda ve abone olduktan sonraki gidişatı da burada forum ile paylaşacağımı yazmıştım .


    Bu arada ben P100 tarifesini modem içinde 105 Tl ye alırken , 500 Mbps 260 Tl idi onu da 2 gün içinde 360 Tl yapmışlar , tabiki hakları hatta 1000 Tl yapmalılar bence :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 2 Şubat 2023; 19:36:26 >
  • mustafa goksel M kullanıcısına yanıt

    Çok değerli forumdaş.

    1) Taahhütlü abone değilsiniz. Fiyat artışlarından ilk etkilenen bu abonelerdir. Size söylenen tarife fiyatı o günkü, zamdan sonraki zamlı fiyatı. Firma ile aramızda tarife bedeli ile ilgili yazılı taahhüt olmadığı sürece güncel fiyattan sorumluyuz. Bende 159 tl ödüyorum, zammı bekliyorum (tahmini 200-210 civarı)

    2)Firma uzun süre uygun fiyatlı hizmet sundu. Giderlerin bu kadar arttığı dönemde diğerleri gibi yüksek oranda değil 15 tl gibi cüzzi oranda zam yapması (vdsl için özellikle) bence anormal değil.

    3) Mesela çalışanız maaşımız 4000 diyelim. 2 hafta sonra maaşımıza zam geliyor, 5000 oluyor . O zaman ben işe başladığımda 4000 di niye 5000 oldu kardeşim, ben bunu kabul etmiyorum diyor muyuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa sizin karın ağrınızı şimdi anladım , emin olun forum sakinleri de anlamıştır, yoksa o kadar açık yazılan şeyleri, alakasız örneklerle konunun özünden saptırmaya çalışmazdınız. Siz artık istediğiniz gibi takılabilirsiniz Topic de , sizinle bu kadar sohbet kafi, gerisini forum sakinleri değerlendirir zaten.

  • mustafa goksel M kullanıcısına yanıt

    Sayın doktor karın ağrım yok sinüzitim var, aşırı baş ağrısı çekiyorum. Hepimiz son tüketici olarak en az masrafla en sorunsuz hizmeti almak istiyoruz. Teoride belki ama reelde olmuyor.


    1) Abone olurken telefonda , herhangi bir zam planımız yok ŞUAN


    2)Zaten 105 tl lafına inanmamıştık, bir ara BİR ZAM geleceğini biliyordum .


    3) Fiber tarife + modem=120


    Vdsl tarife =110


    4) Yeni yıl zammı olacağını tahmin etmeliydiniz herhalde (bütün iss ler zam yaparken)


    Yüksek hızda ve düşük pingde günler dilerim.

    Saygılar.

  • bu arada türknete sallıyoruz ama sözleşmesiz 240mbit indirme ve yükleme 2ms ping eve kadar fiberkablo kaliteli modem 230 lirayken TTnet in 75mbit vdsl i iki sene sözleşmeli ilk sene 265 ikinci sene 285 lira...

  • Dingggg Donggg !!!! PoyrazNet reklamlarını izlediniz. TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

  • Aa kapı çaldı. Kim o ? 😂😂


    Netspeed abonesiyken ve daha yüksek fiyattan kullanırken neyin reklamını yapıyorum anlamadım!🤔🤔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet bu fiyatla bitti güle güle türknet

  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.