Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
13
Favori
34.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet zaten daha 1 ay olmadı abone olalı iptal edelim. Bu fiyatı onlara vereceğime superonline 1 yıl taahhütlü alırım daha iyi en azından zam durumu yok bunlar yılda 3 kez zam yapar oldu.

  • HolyShop kullanıcısına yanıt

    valla açıkçası ben oturduğum yerde hiç böyle birşey beklemiyordum. İzmir Buca'da oturuyorum bu arada. Bir anda kablo döşemeye başladılar sonra dedilerki 1 gbps getirdik. Bende hemen aldım

  • Ama işte bunlar hep öngörüsüzlük. Yazın burada bas bas bağırdık. Gidin acilen taahhütlü bir tarifeye geçin diye.


    Ağustos ayında Türk Telekom'a geçtim. ilk 3 ay bedava 21 ay 150 lira. Sonradan da 75'e çıkarttım. Şimdi faturam 160 lira. Türknet'e 140 ödüyorken 150'ye Telekom'a geçtik diye dalga geçenler şimdi ben 1.5 yıl daha 160 lira ödeyeceğim. 2 yıllık bir süreçte 3 aylık 10 TL zarar (ki 3 ay da bedavaydı) kalan 21 aylık 100 lira kârı gölgelemez.



    Hâlâ geç değil bu arada. Kötü günler geride kaldı, sırada çok daha kötü günler var. Mayıs gibi % 30 zam gelir yine. Eylül gibi % 40 daha gelir. Seneye bu günlerde Türknet 500 lira olacak. Aklı olan taahhütlü bir yere kapak atar. Yoksa çok sinirleneceksiniz boş yere.


    Not: Bu tavsiye aynı şekilde 9 ay önce de yapılmıştı. Uyanlar kazandı, uymayanlar sinirleniyor.





  • bu paragöz firma geçen yıl üst üste yaptıkları zammı kabul etmeyip direk ttnete geçtim sözünün eri olmayan bir firma ne müşteri hizmetleri bile yok bugün prime paket tivibu ev süper paket ve 100 mb interneti 200 tl kullanıyorum ttnet çokmu iyi hayır ama 2 yılda tahütüm var en azından biliyorumki ttnet 2 yıl zam yapmayacak ve sıkıntım olduğu zaman da 2 dk ulaşabilceğim bir destek hattı var


    tavsiyem giganet alt yapınız yoksa direk uzaklaşın bu firmadan

  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

    Şuan Netspeed kullanıyorum 4-5 ay olmuştur Türknet'ten geçtim memnunum bir sorununu görmedim. (Türk telekom altyapısında fiber 100 mbps kullanıyorum daha önce 200 mbps paketini almıştım ama çok fazla hıza ihtiyacım olmadığı için 100 mbps'e düşürdüm paketi.)

  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    Bu video üzerine ben TÜRKNET abonesi olsam dava açardım sonuçta Şirket CEO’su yalan yanlış beyan veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dk dan sonra türknete 250 tl veririm nasıl olsa kaliteli diyen kitle hala var mı ben merak ediyorum. Tamam diğer firmalar da zam yapıyor ama sene de 1 yada bilemedin 2. İnternet kutusuna geçtim 6 7 aydır memnunum, 100 mbps 129 tl ödüyorum. Geçmek isteyen olursa yardımcı da olurum 1 ay da beleş kullanırız.

  • ekim ayında telekoma geçiş yapmıştım 165 lira 75 mbps 2 yıl taahhütlü, bu enflasyon ortamında taahhütsüz firmalarda durulmaz artık.

  • TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)
  • gıbır'a geçiş işlemlerini bugün başlattım. Yeter abi zam üstüne zam.

  • Bana daha mesaj gelmedi ama tepkimi gostereyim , kendi alt yapina bu kadar fahiş bir zam yapiyorsan gec bu alt yapi benim ayaklarini.
    Gigabit hiza ihtiyaciniz yok ise isinize yaramayacak bir paket ,surekli ihtiyac duyacaginiz kadar degerli degil, aylardir kullaniyorum bir kac kez gigabit olmasinin faydasini gordum.
    Simdiden alternatif iss arayislarina geceyim.
    75 mbit benim isimi gorur , absurt fiyatlara gigabit kullanmam olur biter. Benim referansimla uye olacak komsumuda benle beraber kaybettiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kalitede Netspeed biraz daha düşük kalitede Millenicom var.

  • 2 aboneliğimi de iptal ediyorum abarttılar artık

  • iki senede enflasyon en az %300, kur iki katına, personel gideri muhtemelen 3 katına falan çıktı.

    adamlar hem büyükşehirlerde fiber altyapı yatırımı yapıp hem de internet hizmeti sunmaya çalışıyor. zam yapmaları kaçınılmazdı. arkalarında devletin hazine desteği yok sonuçta.


    alternatif ufak firmalar var, teşvik/sübvansiyon vs ile şimdilik daha ucuza benzer paketleri telekom'dan hat ve kapasite kiralayıp satabiliyorlar. geçilir ama ucuz etin yahnisi olayı olur.


    ancak 250 lira 35-50-100mbps ve vdsl için cidden pahalı artık. bu gidişle turknet'in adsl/vdsl abonesi kalmayacak.

    250 liraya fiber 100mbps ancak "işimi internet üzerinden yapıyorum, iş aksayamaz ve hali hazırda memnunum." diyorsanız kullanılabilir.

  • emre1393 kullanıcısına yanıt

    Hocam personel giderinden bahsettiginiz firmanin "sesli destek verebilecek" temsilcileri bile yok. Ve konudaki videoya göz atmanızı öneririm buradaki olay şu kadar zam vs değil. Vaatlerde problem mevcut


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknette 2 tane üyeliğim vardı iyiki 2 sinide farklı firmalara tasımışım bunlar iyice kafayı yemiş hani 1 yılda 1 kez zam oluyordu ve 1 yıl sabit fiyat garantisi vardı birde utanmadan halen 140 TL ye 1000 mgbit satıyorlar mı asıl 250 TL vermesi gereken 1000 mgbit kullanıcıları ama azınlık oldukları için zam gelmiyor ve böylece herkese 1000 mgbit veriyormuş algısını kasmış oluyorlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Ocak 2023; 16:59:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 75 Mbit 250 TL vermek koymaya başladı gerçekten gigafiber kullansak eyw sesim çıkmayacak ta abarttılar bence de

  • REDMOD kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra netspeed 250 yapsa ne diyebiliriz ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt

    Zam yapmayacağız deyip yaptıkları kaçıncı zam bu sayabildiniz mi ? Koskocaman şirket bunları öngöremiyor mu yani, bu aleni bir şekilde dolandırıcılıktır. Böylesine büyük bir şirketin verdiği sözün senet olması lazım bu kadar mı isabetsizler bunlar ?

  • bende olsam bende zam yapardım bu ekonomide ancak ceonun haziran 2023'e kadar zam yapmama garantisi verdiğini de unutmadım. Eğer altyapıyı telekomdan veriyorsanız ve doğal olarak da onlar zam yapınca biz de zam yapıyoruz diyeceksiniz ama bu garantiyi verirken altyapı size gökten mi iniyordu onu anlamadım. Ayrıca işin ilginç tarafı turk net tek fiyat politikasıyla patlak fiyatı max 100mbps hizmet verdiği kullanıcılara ödettiriyor, gigafiber kullanıcılarına ise daha az para ödettiriyor. Yani gigafiber kullanamayanlar, gigafiber kullananların parasını ödüyor resmen. Reklamlarla da her yere en iyisi turknet yok şu yok gigafiber vsde sağa sola parayla reklam basıyorlar ama daha İstanbul'un yarısından fazlasında bile altyapınız yok. Millet de boş yere heyecanlanıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.