Şimdi Ara

Turknet Gece Saatlerinde Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır saat belirli olmaksızın ama çoğunlukla akşam ve sabah saatlerinde internetimde anlık bir kopma oluyor. Ama sorun şu ki aslında internetim kesilmiyor sorun bazen birkaç saniye bazen birkaç dakika devam ederken, devam ettiği sırada belirli web sitelerine erişimim devam ediyor. Örneğin youtube, instagram, twitter gibi web sitelerine giriş yapabiliyorum. Herhangi bir yavaşlama da söz konusu değil fakat discord, nttgame osm gibi bazı web sitelerine sorun geçene kadar giriş yapamıyorum. Ve ayrıca mesela knight online oyunu birkaç bilgisayarımda açık. Sorun başladığı sırada açık bilgisayarlardan bazıları disconnect olurken bazıları olmuyor ve disconnect olan bilgisayarlardan sorunun devam ettiği sırada oyuna yeniden giriş yapamıyorum, discord da reconnect de kalıyor ve açılmıyor. Oyunun açık olduğu bilgisayarlarımda oyunu oynayabiliyorum. Müşteri hizmetlerine bu kadar detaylı açıklamama rağmen hattınızda kopma yok diyip defalarca kez tracert testi istediler. Göndermeme rağmen sorunu tespit edemediklerini söyleyip daha fazla tracert testi istiyorlar. Sorun son birkaç gündür normalden daha kısa sürdüğü için tracert testi de yapana kadar tekrar düzelmiş oluyor. Turknet tarafından hiçbir şekilde çözüm sağlanamıyor. Görüldüğü üzere sorunu kendim çözmeye çalışıyorum. Konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşabilir misiniz? Saygılarımla..

    Tracert testi SS i ektedir.

    www.hizliresim.com
    gjlth7e.png
    https://www.hizliresim.com/gjlth7e







  • Merhaba, konuyla ilgili açılan destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • 63101037

  • myst3rym4n M kullanıcısına yanıt
    Ekiplerimiz gerekli kontrolleri tamamlayarak sistemsel bir sorun tespit etmediğini iletti. Network ekiplerimizin detaylı inceleme yapabilmesi için sorun yaşanılan sırada mobil veri üzerinden veya farklı bir modem ile tracert testi yapmanızı rica ederim. Test sonuçlarını aktif kayıt üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • aynı sorunu mahallede şuan 3 turknetli daha yaşıyor diyorum hala sistemsel bir şey yok diyorsunuz. Sorun şuan çok kısa sürdüğü için diconnect alır almaz düzeliyor. Bu yüzden tracert testi yapamıyorum. Disconnect olduğumla kalıyorum. Bu gece özellikle 20 defa olmuştur. Gerçekten bıktım, usandım.

  • myst3rym4n M kullanıcısına yanıt
    Uzman ekiplerimize durumu iletip sizinle iletişime geçilmesi için bilgi verdim. En kısa sürede arama sağlayacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.