Şimdi Ara

Turknet gigafiber ve Turknetforum sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Forumdaşlarım herkese tekrardan merhaba toplanın olayları anlatıyorum şaka gibi ama gerçek hatta bağzılarınız uyduruyorsun bile diyebilir bana :)  



    Konuyu açarkende en başta söylediğim gibi 15-16 Mayıs 2023 tarihinde binama kutu gelmiş ve eve gelmesi için beklemiştim. Turknetin kendi forumlarına üye olup konuyu açmamla yayınlamadan kapatmaları bir oluyordu bende en sonunda buradan yani tarafsız siteden konuyu açayım demiştim. Burdan konuyu açtım ve yukarıda gördüğünüz yazılar,cevaplar hep aynı '' Ekiplere haber verdik, Aciliyetinizi belirttik, Hemen bağlanılmasını istedik vs.vs. '' gibi cevaplar almıştım. Kaç gün oldu hala ne gelen var ne gideeeen pekiii şimdi gelelim yeni yaşanan olayı anlatmayaaaa   ;



    2-3 Gün önce işten dönerken servisimden indim şansıma Türknet bağlantı çalışanları bana doğru yürüyordu yanımdan geçerken durdurdum selamun aleykum aleykumselam klasık muhabbetlerımız bıttıkten sonra dedimki 15-16 mayısta kutu takıldı ama hala ne eve bağlamaya gelen var nede bina içindeki kutuya bi işlem yapmaya

    Onlarda ''nasıl olur böyle birşey imkansız kutu gelmişşe bir kaç gün sonra aranmanız lazımdı ve bizimkilerin randevu alması lazımdı daire içine bağlantı yapılması için'' bende hayır arayan soranda yok zaten kutu geldıgınden berı hala sitenizde gigafiber değil normal vdlsfiber gozukuyor dedım sonra onlarda şaşırdı benim tel no.mu istediler bende verdim ''abi seni bunlarla ilgilenen arkadasa yonlendırıcem o senı arıcak '' dedi bende tamam dedim.

    Neyse yarım saat geçti geçmedi Berkan diye bi yetkili arkadaş aradı (soyısmını vermıyorum) dedi abi problem ne tam olarak banada anlatırmısın bende tabi kardesım anlatayım dedım ve olanları birbir anlattım. Sonra oda baktı '' abi senın sıstemde kutu hiç takılmamış ve gigafiber takılmamıs olarak gosterıyor sadece altyapı normal vdlsfiber destekliyor '' dedı bende kutu var hat'ta çekildi dedim oda dediki ''abi kutunun fotosunu cek ve bınanın dısından foto cek at bana ben ust yetkılılere bıldıreyım'' dedı neyse bende harfi harfine dedıklerını yaptım aşağıya indim kutununda resmini cektim dısardan bınanında resmini cektim ona attım ve yarım saate kalmaz turknet sistemınde gigafiber altyapım gozuktu. Sonra Berkan adlı arkadasımız tekrar aradı ve dediki ''abi o kutuyu takan ekıp sısteme taktık olarak gostermemısler ve sıstem oyuzden gıgafıberı algılamamıs kusura bakma o kadar ay o kadar gun bosuna beklemıssın ben yetkılılere kutuyu onaylattım sorun yok altyapıda gozukuyor ve senı bugun veya yarın aktıvasyon ıcın arayacaklar randevu alacaklar en kısa surede evın ıcıne 1000mbps yı getırıcez'' dedi bende tesekkur ettım kendısıne ve buradanda tekrar tekrar tesekkur edıyorum çoğu insan ugrasmazdı basından sağardı aynı turknetın sıtesıne bı kac tıcket attıgımda basından sagan musterı temsılcılerı gıbı.


    KISACASI; 15-16 mayıstan bu güne ( 10.7.2023 ) boşuna haybeye beklemış oldum, mayıstan berı binamda aktif olan 1000mbps gigafiberi temmuzun ortasında kullanmaya başlayacağım şaka ama gerçek. Allahıma şükürler olsunki işten dönerken evin orda türknet bağlantı ekıbını gordum ve olayı anlattım boş yere beklemeye devam edecektim.


    İnşallah yazdıklarım anlaşılır olmuştur cünki bi sinirle ve garip bi duyguyla yazdım, bir hatam olduysa affola. Herkese tekrardan iyi forumlar.





  • burak.ay kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun.

  • burak.ay kullanıcısına yanıt

    Hocam ne günlere kaldık, çalışan kurumdan kurum çalışandan bir haber. Kutu var, kablo var, aktif kullanan var demiyorlar ki bir ekip gönderelim sorun ne kontrol edelim. Pes vallahi pes.

    Boşuna demiyoruz; Türknet onlardan hızlısı yok yani yok. Yoksa var mı?   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi beni delirten 2 konu var   


    1.si yani o kadar gelmişsin mayıs ayının ortasında kutuyu takmışsın hattı çekmişsin yani nasıl sisteme bilgi düşmezsin gigafiberi kutuyu taktık diye  


    2.si en az 4-5 kere turknet onlıne ıslemlerden tıcket attım ne zaman takılacak ne zaman aktif olacak diye hepsinde de aynı cevap vardı; ekiplere iletiyoruz aciliyeti belirtiyoruz sizi ön sıralara alıyoruz en yakın surede randevu alıp aktıvasyon yaparlar ( anlattıgım olay olmasa halaaaaa gelcekler  )



    İbretlik olay yaşadım  





  • burak.ay kullanıcısına yanıt

    Olsun geç olsun güç olmasın, bir an önce gigafibere kavuşmanı temenni ederim. Hepimiz birgün gigafiberli olacağız, yani! ( inanmadım ama inanmış gibi yapayım) 

  • ahahaha sağolasın, inşallah diyelim  

  • burak.ay kullanıcısına yanıt

    Esasen bu durumu diğer Türknet sayfalarında paylaşsan aynı durumda olan arkadaşlara faydası olabilir. Çoğunun da başına aynı olay gelmiştir farkında değildir. Boşuna beklemekle vakit kaybetmesin.

  • Türknetin kendi formunda benim konuyu onaylamadan silmişlerdi bu son olayları anlatsam beni banlarlar herhalde firmayı kötü duruma düşürüyor diye  


    Böyle olan varsa benim gibi uzun yazımı okusunlar ve evin yakınında türknet çalışanı takip etsin bulunca yapışsınlar hemen  


    Benimki gerçekten ibretlik bi olay

  • Bu olay gösteriyor ki forumdaki ve diğer mecralardaki destek ekibi, oimde ticketlara yanıt veren destek ekibinin hiçbirinin sahadaki ekiplerle bir irtibatı, iletişimi yok.

    Bu gerçekten çok sinirbozucu. "Durumun aciliyetini iletiyorum, ekiplere aktarıyorum" vs. Vs. Palavra ancak.

    Hayır o kadar konuşma sonrası adam gidip konu sahibine adres sormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (15.7.2023)

    Geçende arayıp randevu ıstemıslerdı bugun sabah gelip 15-20dakıkada daireme taktılar yeni dönüştürücü ve modem ile birlikte. Şuan 700-850 arası down & 800-950 arası upload alıyorum. Herkes inşallah kısa sürede gigafiberine kavuşur çok güzel birşey gerçekten.



    Son defa soyluyorum benım gibi problemi olanlar yani binasına hatla birlikte kutu çekilip turknetın kendı sıstemınde 2-3 gun ıcınde gigafiber altyapısını goremeyenler hemen hızlıca evının yakınlarında şansa türknet bağlantı ekibini bulmaya calıssınlar ve durumu aynı benım gıbı hallettırsınler. Siz kutu geldi birkaçgüne ararlar randevu alırlar diye beklemeyin tabi altyapı sıstemınde gigafiber gozukmuyorsa amaa gozukuyorsa sorun yok demektır bağlantı ekıplerı kısa zaman ıcınde randevu ıcın sızı arayacaklardır.

  • burak.ay kullanıcısına yanıt
    Bu süreçte yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.