Şimdi Ara

Turknet Hızımın Yükselmesi Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar, 2 günlük internet kesintisinden sonra bugün internetim geldi. Altyapı çalışması yapılmış sanırım. Alabildiğim maksimum hız 35'ti önceden. 100'e çıkmış sanırım. 2017 yılında abone oldum ve sözleşmemde 100 mbit'e kadar alabileceğim yazıyor. Hızımın yükselmesi mümkün mü?
    Sözleşme Bilgisi:
    Turknet Hızımın Yükselmesi Mümkün mü?


    Hat değerleri:
    Turknet Hızımın Yükselmesi Mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsk -- 15 Eylül 2018; 20:46:35 >







  • Galiba eski müşterilerdensiniz. Bu yüzden 100mbps'ye kadar alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Tabii altyapınız destekliyorsa. Hat değerlerinizde ne kadar desteklediği belli olur atarsanız bakabiliriz.
  • Kusura bakmayın yüklemeyi unuttum. Hat değerleri böyle. 2 gün önce Snr Margin 9'da Max Rate'de 33'deydi. Bu yüzden ilk abonelik esnasında 35 alabilmiştim. Şuan sözleşmeye göre yükseltilmesi gerekiyor ancak yeni paket çıkarmışlar. Acaba ben yeni pakete geçmeden 100'e çıkabilir miyim?
    Turknet Hızımın Yükselmesi Mümkün mü?
  • 100mbps olmaz ama 75mbps çok rahat destekler gibi gözüküyor.

    Eski abone olduğunuz için aynı fiyatla hızınızı yükseltebilirsiniz sanırım. Sözleşmede 100mbps'ye kadar yazıyor dediğiniz gibi. Ama net bilgim yok benimde.

    Online işlemlere girip destek kaydı açın. Eski müşteri olduğunuzu, hattınızın 75mbps hızı desteklediğini bu yüzden hızınızın yükseltilmesini isteyin. 1-2 iş günü içinde geri dönüş yaparlar.
  • Teklifler kısmında önceden paket yoktu ancak şuan 80 tl karşılığında 75 mbit alabileceğim yazıyor. Eğer sözleşmem gereği aynı fiyata yükseltebilirsem böyle yükseltmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufsk

    Teklifler kısmında önceden paket yoktu ancak şuan 80 tl karşılığında 75 mbit alabileceğim yazıyor. Eğer sözleşmem gereği aynı fiyata yükseltebilirsem böyle yükseltmek istiyorum.
    Özgür İletişim Ekstra paketi yeni geldi zaten. VAE altyapısında olan müşteriler bildiğiniz gibi en fazla 35mbps alabiliyordu. Artık 80 TL karşılığında 100mbps'ye kadar alabiliyorlar. Altyapının desteklediği seviyeye kadar tabii.

    Dediğim şekilde destek kaydı açarsanız geri dönüş yaparlar. Aynı bu dediklerinizi de ekleyin destek kaydına. Benim tahminim aynı fiyata hiç bir paket değişimi falan olmadan hızınızı yükseltirler.
  • Forumdaki TurknetDestek özel mesaja dönüş sağlamıyor malesef. Destek kaydını da hızınızı 35'e güncelledik diyip kapatmışlar. Tekrar sorunumu yazdım açtım destek kaydını. Bakalım.
  • Fiyatlar ucuk değil mi biraz daha araştir derim diyicem ama turknete güven olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidikgubidik63 A kullanıcısına yanıt
    Ne fiyatı anlayamadım?
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Dedim ki daha uygun fiyatta servis sağlayicilari var neden onlara gecmiyosun 90-95 mbps alabilecegin alt yapin var 80 tl cok değil mi.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidikgubidik63 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Türknetle olan sözleşmem gereği 80 TL değil de 65 TL vererek o hızı alabilmem lazım. Onun için açtım konuyu zaten. 80 olsa bile Akksiz 75-100 mbit neti hangi iss daha ucuza veriyor ki?
  • Dostum aynı soruları bende çok sordum ama VAE altyapısında olduğunu düşünürsek başka çaren yok eskiden hızın 75mbit olsaydı sıkıntı olmazdı ama yeni geçeceğin için bu hıza hiçbir şansın yok bu arada senin değerler 100mbit ucu ucuna kaldırıyor bana kalırsa riske etme çünkü Turknet müşteri hizmetleri konusunda çok kötü 75mbit kafan rahat kullanırsın. Bir sıkıntı oldu mu çözmeyi bırak sıkıntıya bakmaları bile 1 hafta alıyor. Kendimden biliyorum hala kullanıyorum.
  • arifgokcen A kullanıcısına yanıt
    75 verebiliyor sağlam şekilde aynen. Ben de üst pakete geçmeyip bu pakette sözleşmem gereği 75'e geçmek istiyorum. Umarım yapılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufsk

    75 verebiliyor sağlam şekilde aynen. Ben de üst pakete geçmeyip bu pakette sözleşmem gereği 75'e geçmek istiyorum. Umarım yapılır.
    İnşallah olur olur ama dediğim gibi zannetmiyorum ekstra 15tl yi vermek durumunda kalacaksın. 75mbit değerlerin 10-11snr olur ki benim değerlerim tıpa tıp aynı türktelekom yetkilisi direk gelmişti genel bir arıza vardı dolaptaki onunla konuştum. Adamın sözleri

    "Abi bu çevreye yeni hat çektik 100mbit alırsın ama riske etme çünkü 100mbit snr 10 altına düşerse sürekli kopmalar yaşarsın"

    Benim değerlerim 102840 ve SNR değerim 11,3 75mbit de.
  • quote:

    Sms Gönderildi : Merhaba Yusuf Bey, Bölgenizde müşterilerimize ortalama 60 Mbps’e kadar download hızı sağlayabiliyoruz. Bu yüzden Özgür İletişim Ekstra’ya geçtiğinizde 79,99 TL ye size 75 Mbps’e kadar olan paketimizi tanımlayacağız.Geçiş yapmak isterseniz kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Saygılarımızla.


    Böyle bir mesaj atmışlar. Eski abone olduğumu göz ardı ediyorlar. Tekrardan mesaj atıp açıkladım. Ne kadar daha anlamamazlıktan gelecekler görelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.