Şimdi Ara

TURKNET'İ NASIL ADAM EDERİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TURKNET'İ NASIL ADAM EDERİZ?


    Fatura göndermesini ve ödenene kadar 50 kanaldan hatırlatma yapmasını biliyorlar. Fakat karşılığında söz verilen sözleşmede yer alan hizmeti sağlamıyorlar. Kimi kime şikayet edeceksiniz ki? Defaatle şikayetler oluşturdum usturuplu, raporlu fakat bir netice alamadım. Çünkü sorunları biliyorlar sadece oyalıyorlar psikolojik olarak belirledikleri proseslerle bizle dalga geçiyorlar. 9 aydan beri TURKNET'liyim. Ama problem yaşamadığım gün yok. Örneğin çalıştığına mobil veriden de kontrol ederek emin olduğum standart mail.live.com, n11.com vb. bir çok siteye de zaman zaman internet olduğu halde erişemiyorum. O kadar çok sorun çeşidi var ki... Bir defa bile sorunun kendilerinde olduğunu söylemediler, söylemezler de. Bizi koruduğunu söyleyen BTK'sıdır, CİMER'idir sorunu çöz(e)m(i)üyor maalesef. Çünkü bu sorun aslında bir ülke sorunu Şirketler BIG DATA ve İstatistikler arasında insanların hakkını arama verileri ölçeğinde hizmet veriyorlar. Yani sorunla ilgili işin nereye varacağı masa başında algoritmalarla neticelendirilmiş zaten. Ancak ciddi bir sosyal medya kampanyası başlatmak gerekiyor ki bu ülkede bir sorunla ilgili çözüm sağlanabilsin veya ak ile kara ortaya çıkabilsin. Bu cümleleri biraz abartılı bulanlar olabilir ama dünyayı takip eden teknoloji alanında 10 yıldan beri bir şirkette çalışan aklı başında biri olduğumu düşünerek ben bu işleri çözemediysem halk ne yapsın; Mehmet amca, Ayşe teyze ne yapsın? Bunlar resmen bizden fatura değilde haraç alıyorlar ve karşılığında bir hizmet yok. Yaza yaza ellerim nasırlaştı, konuşa konuşa dilimde tüy bitti. Ne diyeceğimi, kime gideceğimi inanın ki bilemiyorum. Daha önceden de TURKNET'in bitmeyen sorunlarıyla ilgili burada yazdım hemen bir TURKNET görevlisi damladı. Peki sorun çözüldü mü hayır? Bilakis artık telefonda ses de duyamıyorsunuz, online işlemlerden robotlarla konuşuyorsunuz. Robottan kastım önündeki kağıtlar çerçevesinde senle formel dilde konuşan temsilciler.


    Hala internet yok şu an itibariyla 24 Kasım Saat:12.09 (cümleyi yazarken saat buydu). Peki ben evimde internet var zaten deyip nasıl bunlara güvenip iş yapabilirim. Pandemi başlangıcında internetim yoktu. Sonra araştırdım, bazı sorunları gördüğüm halde abartıldığı kadar değildir sanırım diyerek bunları tercih ettim. Abonelik süreci (o zaman müşteri hizmetleri sesli olarak vardı) tam bir ay, hatta daha fazla bir zaman aldı. Bu süreçte evden çalışmaya başladığım için bunların yüzünden internet bağlanana kadar bir sürü mobil veri parası ödedim.


    Her neyse bunların sosyal medya hesaplarına bugün bu cümleleri yazdım artık.


    "Sizle mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim. TURKNET'i ALMAYIN, ALDIRMAYIN. Etraf para karşılığında TURKNET'e yönlendirenlerle dolu. 9 Aydır TURKNET'teyim. Neredeyse her gün sorun yaşıyorum. TURKNET demek eski Türkiye demek; elektrik, su kesilir gibi İnternet kesiliyor. Üstelik verdikleri TB50 model modemdeki kendi düzenledikleri rom yazılımı da sıkıntılı. BTK'ya da şikayet etseniz sorun çözülmüyor. Şu an bu yorumu mobil veri üzerinden sağlayabiliyorum, çünkü TURKNET'e bağlı internetim kesik. Eğer bu yorumu haksız olarak yazıyorsam Allah bunun hesabını benden sorsun.


    Şimdi soruyorum TURKNET'İ NASIL ADAM EDERİZ?


    TURKNET'İ NASIL ADAM EDERİZ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justruth -- 24 Kasım 2020; 12:16:28 >







  • İptal ettir yada başka sağlayıcıya taşı neden canını sıkıyorsun hocam

  • Varsa tavsiyeniz derhal...

  • Başka modem kullandınız mı? Sizin modemden almıştım sıkıntı çıkardı, şu an eski modemimi kullanıyorum.


    Yaşadığım sıkıntılar


    https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg8623-t50b-turknet-in-verdigi-yeni-modem-inceleme--142650232-17#146046328



    İşe yaramayan kablo değişimi


    https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg8623-t50b-turknet-in-verdigi-yeni-modem-inceleme--142650232-20#146178151





  • orhan kullanıcısına yanıt

    Alt kattaki akrabamı da TURKNET'e geçmesini sağlamıştım. Ama bu modemden almamalarını söyledim. Kendilerine Keenetic Extra DSL AC1200 tavsiye ettim. Bu modemde yaşadığım sorunları yaşamıyorlar. Bu konuyu da TURKNET iyi biliyor ama servise gönder diyor. Kronik sorunları görmezden geliyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: justruth

    Varsa tavsiyeniz derhal...

    1 yıldır netspeed kullanıyorum memnunum davet kodumu "G541GA" kullanarak 12 ay boyunca 5 TL indirim alabilirsiniz. Taahhüt yok. Fatura düzenli ödeniyor

    https://netspeed.com.tr

  • Kesilme Problemi Yaşamıyor musunuz?

  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: justruth

    Kesilme Problemi Yaşamıyor musunuz?

    Planlı çalışma olduğu zaman kesinti oluyor oda 2-3 ayda bir gece 12 den sonra. Sms onayım olmadığı için pm lere bakamıyorum

  • Çok basit, kullanmayarak.

    Taahhutsuz, altyapi sahibinden al sat yapan operatörlerin çoğunu kullandım. Netspeed, Millenicom, oris hepsinde Turk.net den daha az sorun yaşayacağınız garanti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbbergen F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • En temizi farklı bir İSS firmasına geçmek olacak sanırım. TT Genel Müdürlüğü ile iletişime geçip DSLAM kilidimi kaldırttım 6 gün önce, Upload hızım 8Mbps iken 4Mbps oldu bu kez. Konuyu OİM'den ilettim hâlâ bir sonuç yok. Türk Telekom'a top atıp duruyorlar. İSS değiştirmek için arayışa geçtim ben de. Zira sıkıldım artık otomatik mesaj silsilesinden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.