Şimdi Ara

Turknet'i Seçmekle Hata Mı Ettim? [İPTAL EDİYORUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 8 şubat tarihinde turknete geçmek için başvuruda bulundum. Belgelerimi eksiksiz kargoladım ve 27 şubatta vodafone.net sözleşmem bitiyor, bu tarihten itibaren turknete geçişimin yapılması için online işlemlerden kendilerine belirttim. Beni 25 şubatta, sözleşmemin bitimine 2 gün kala aradılar ve sesli onay aldılar.


    Ardından ev telefonumu(turk telekom) geçişi sağlandıklarını, fakat vodafone.net geçiş için red verdiğini söylediler. İptal edip bilgi vermemi istediler. Bende 3 gün uğraşın ardından vodafone.net'i iptal edip dönüş yaptım. Sıfırdan başvuru yaptıklarını söylediler.


    Her yazdığımda sürekli bişey çıkıyor. 48 saat yasal süreç var dediler. Bekledim hala net yok. Yazıyorum 24 saatte 1 dönüş yapılıyor. 1 haftadır evde internetsiz turknetin aktivasyonunu beklerken bugün twitterdan şikayetimi dile getirdim ve turknet tarafından aradılar. Telekom tarafından uzak mesafe hatası diye bir dönüş aldıklarını, bu hatanın içeriğini bilmediklerini ve detay için telekoma mail attığını belirtti telefondaki bayan.


    Sayın turknet yönetimi; 2021 yılındayız. Teknolojinin, özellikle internetin bu denli hayatımızda önemli bir yeri varken. 1 haftadır Bursa'nın merkezinde internet aktivasyonu yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetleriniz zaten yok. Online işlem merkezi koymuşsunuz, onda da 24 saatte 1 kez dönüş yapılıyor ve çözüm yok. Ya benim sıkıntımı biran önce halledin, yada iptal sağlayın bende başka bir İSS başvuru yapayım. İnsanları daha fazla mağdur etmeyin.


    Destek Numarası

    41304254


    @TurkNetDestek


    Edit: Uzun süren aktivasyon sorunun çözülmemesi üzerine iptal için dilekçe yolladım. Ve birkaç saat sonra iptal birimi tarafından aranıp sıkıntının giderildiği ve iptal işlemini askıya alırsak 48 saat içinde bağlantı sağlayacaklarının sözü verildi. Turknet sözünde ne kadar duracak göreceğiz.


    Edit-2: Dün iptal işlemini askıya aldıktan sonra ev telimiz de kesildi ve geçersiz numara diyor. Online işlemlere 5 kere yazdım. Dünden beri 1 tane cevap gelmedi. Yazık turknet bu kadar'mış.


    Edit-3: 2 gün sonra ev telefonu geldi net bekleniyor... Arayip bilgi verildi.


    Edit-4: Bunlar kadar yalancı, sözünde durmayan bir firma daha görmedim. İptal dilekçesi yollayınca 48 saate bağlacansınız diye söz vediler ipta işlmini iptal ettiler. Bizde saf gibi bekliyoruz 4 gün oldu yine bağlanmadı. Sürekli telekoma ilettik diye söylüyorlar.


    Sonuç: İptal ediyorum, dilekçe yolladım. Yıllardır birçok firmayı denedim, En güvenilmez amatör, iş bilmez, müşteri temsilcisi olmayan ve yalan söyleyen firma açık ara turknet'tir. Başvurmayı düşünen varsa sakın bulaşmasın. Dert sahibi olursunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkin91 -- 10 Mart 2021; 13:8:33 >







  • Merhaba, abonelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Kontrol ettiğimde hatanın içeriği için dönüş yapılmamış. Ben işlemlerinize öncelik verilmesi için ilgili ekibimize bilgi veriyorum.
  • Hep ayni sey. Oncelik deniyor ama cozum yok..

  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözümü için ilgili ekibimiz çalışıyor ve gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Umudum yok ama bekliyorum yine de 😑

  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için teşekkür ederim. Başvurunun sonuçlanması için ilgili ekibimiz yerleşik operatöre tekrardan bildirimde bulunduk.
  • Hocam türknette sorun yaşama ihtimalin yüksek olabilir, 20 30 fazla verip türk telekom almak daha mantıklı bence. yada uydunet

  • Lexco kullanıcısına yanıt

    Bizim mahallemizde altyapısı yokmuş maalesef keşke olsaydı ona başvuracaktım. Başka önerenler de oldu. Turknetten ses yok millenicoma başvurmayı düşünüyorum. Son çare TTnet.

  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Henüz bir dönüş alamadık ama gelişme olması durumunda sizinle anlık olarak paylaşacağız.
  • @TurkNetDestek turknet tarafından aranıp 48 saat içinde bağlantının sağlanacağının sözü verildi. bakalım sözünde duracak mı turknet. iptal işlemini askıya aldılar


    Edit : net beklerken ev teli de kesildi ve geçersiz numara olarak gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkin91 -- 7 Mart 2021; 10:2:43 >
  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, donanım haber ve twitter üzerinden bildirimde bulunmanız üzerine önceliğini ilgili birimimize ilettik. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • @TurkNetDestek 48 saat de doluyor ama hala aktivasyon yapilmadi. Ev teli de arayan nolari gostermemeye basladi. Siz bu isi halledemiceksiniz belli oldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkin91 -- 8 Mart 2021; 16:33:45 >
  • 11.gun geride kaldi. Net yok. Surekli 48 saat diyen bir turknet var.
  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatör 09.03.2021' de tamamlanmasının öngörüldüğünü iletti. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • @TurkNetDestek iptal için e-faks ile dilekçemi yolladım. Biran önce işleme alın da bitsin bu çile...

  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal kaydınız için bilgi verdim. Size dönüş yapacak.
  • İptal için dilekçe yollayınca hemen aynı gün arayıp "iptal etmeyin, yarın çözülecek" diyorsunuz. Bu 2 oldu. Bakalım yarın ne diyeceksiniz yine. Telekom bok atmaya devam edersiniz muhtemelen.


    @TurkNet Destek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkin91 -- 10 Mart 2021; 22:50:28 >
  • erkin91 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarım işlemlere kaldığı yerden devam ediyor. Başvurunuz yapılmıştır. Onaylanması durumunda size bilgi vereceğiz. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.