Şimdi Ara

Türknet ile Alıp veremediğiniz ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 5 gün önce filen internetim Türknete abone olduğumdan beri ilk kez kesildi. Akkyi kaldırdıklarını açıkladıkları gün Ttnet aboneliğimin taahhütünü bozup geçmiştim yani oldukça uzun zamandır kullanıyorum. Geçiş süreci biraz uğraştırdı işlemler yanlış yapıldı filen ama Türk Telekomda uğraştığım kadar upraştırmadılar en azından. Neyse konuya döneyim.

    Bundan 5-6 gün önce filen İnternetim kesildi ama öyle normal Bi kesilme değil bildiğin dsl hattımı kestiler ışık yanmıyor yalnızca İnternet değil. sanırım Geçen hafta perşembe gecesi. İlk kez olduğu için hemen destek kaydı açmak istemedim cuma gününü bekledim sabah 10 gibi gelmeyince Bi Kayıt açıp derdimi anlattım. Cuma olmasından dolayı işin pazartesiye sarkacağından emindim çünkü Türk Telekomda Bi arıza kaydı açılınca günlerce sürünürdü arayıp sorunca hallediyoruz derler geçiştirirlerdi.

    Bakın 10da açtığım kaydı 15te çözdüler. Ve ben Türk Telekom altyapısı kullanıyorum bıraktıkları notta TT görevlileriyle hallettikleri yazıyordu. Yani TT altyapısı kullanınca arızalar günlerce çözülmeden kalmıyormuş.

    Ama sorunum çözülmedi, vdsl yerine adsl hattı bağlamışlar İnternet hızım 35 yerine 16 oldu. Durur muyum yapıştırdım Bi destek kaydı. 1-2 gün oldu sanırım bu sabah arızanızı çözdük diye aradılar. Türk Telekomdan Bi alışkanlık, arızanız çözüldü dediğinde genellikle çözülmemiş olur o yüzden önce Bi kontrol ettim. Harbiden de çözmüşler. Hızım normal.

    Yani demem o ki, müşteri hizmetleri olmasa da, müşteri hizmetlerinden hızlı hizmet veren Bi online işlemler merkezi var. Aynı hızı ve fiyatı 35gb kotayla veren Türk Telekomun altyapısını kullanıyor ve sorunları onlardan hızlı çözüyor. Diğer firmalar akk kalkınca kota getirmeyi düşünürken bu firma Akkyi kaldırdı.

    Siz bu firmanın neyini beğenmiyorsunuz acaba? İlk kez İnternete bu firmayla filen mi bağlandınız ki, TT nin çektirdiklerini bilmiyorsunuz ondan mı acaba? Yaklaşık 7-8 sene Ttnet kullandım ve ben bu kadar hızlı bir şekilde sorunumun çözüdüğünü görmedim. Tabii, kaybolan dilekçeler gördüm, yanlışlıkla kapatılan taahhütlü hatlar gördüm, ellerimle teslim ettiğim modemi teslim edilmedi deyip parasını kestiklerini gördüm, bıraktığım arıza kaydının 15 gün çözülmediğini gördüm, mesela şu sıkıntı türknet değil de tt'de olsaydı büyük ihtimalle binadaki ankastreden mi ne kaynaklanıyor diyeceklerdi adım gibi eminim. Bunu o kadar çok söylediler ki, en sonunda kablolarımı yeniledim mis gibi oldu. Sonra yine dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir bağlantı 12 günde anca sağlanıp o günün akşamına giderse daha da gitmezse türknetten memnun olur muydun? Bugün 17.gün hala internetim yok bu ay ve geçen ay telefondan ek paket yapmaktan faturalarım 3 4 katına çıktı destek kaydı bırakmaktan bıktım her seferinde 2 iş günü 24 saat falan diyorlar ama gelen giden olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübelerime göre en büyük dezavantajı çok yavaş çalışması keşke 35mbps i 65 ₺ yerine 100 ₺ yapsada Superonline gibi hızlı teknik servisi olsa.
  • 1 yıldır Türknet kullanıyorum ve ben de genel anlamda Türknet'den memnun olan birisiyim. Verdiği hizmet ve fiyatına göre piyasa da rakibi yok denecek kadar az. 2 yıl önce bu fiyata bu interneti kullanmak hayal gibi bir şeydi ama Türknet hayalleri gerçeğe dönüştürdü sağ olsun.

    Ancak sorunlu tarafları var tabii ki. İlk olarak aktivasyon sürecinin çok uzun olması. Şuanda 2. aboneliğimi aldım ve hala aktivasyon yapılmasını bekliyorum. Belgeler ellerine ulaşalı 6 gün oldu. Bugün tamamlanır diye düşünüyorum ama bakalım.

    İkinci olarak da bazı absürd sorunların çözümünde çok gecikmeleri ve çözememeleri. Basit sorunları gayet hızlı çözüyorlar orada bir sıkıntı yok. Ama haftalarca interneti olmayan insanlar var forumda. Bu konuda ciddi gerideler.

    Ama Türknet bu eksiklerini görüyor, müşterilerinin eleştirilerini dinleyip kendini düzeltmeye ve konu hakkında çalışmaya başlıyor. Bu benim en sevdiğim özellikleri.

    Tabii ki Türknet'den Türk Telekom, Superonline gibi daha kaliteli hizmet beklemek zor. Özellikle müşteri hizmetleri ve destek konusunda. Ama Türknet her gün kendini geliştiriyor ve bence bu konuyu da büyük oranda çözeceklerini düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.




  • Paket yükseltme seçeneğine bastığımda üstte kutucuk açılıyor tamam dediğimde ilerlemiyor aynı sayfada kalıyor birinden vdsl port açılmış acil geçiş yapmam gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Prime Time klasiğine sahip olmasını (saat 8 den sonra geceye kadar böyle olmasını) beğenmiyoruz.

    Türknet ile Alıp veremediğiniz ne?


    Hayırlı akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevoLand

    Bir Prime Time klasiğine sahip olmasını (saat 8 den sonra geceye kadar böyle olmasını) beğenmiyoruz.



    Hayırlı akşamlar.
    Normalde hız kaç olması lazım?
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Yalan yok bu sorundan ben de muzdaribim ama Türk Telekom 16nın üstü hızı nedense vermiyorken türknet 35mbit verince o saatlerde 10-15lere düşmesi beni rahatsız etmiyor ayrıca o upload ne mübarek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morpheause kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon kısmında ben de sorun yaşadım. 1 ay kadar olmayan telefonu bağlamaya çalıştıklarını söyleyip durdular Bi de. Hizmet adam gibi başlayana kadar ben de az çekmedim ama hangi iss tak diye gelip bağlıyor Allah aşkına? Türk Telekomla yazlığa İnternet açtırmak istedim açılana kadar yazın yarısı bitti üstelik evimdeki hattı kapattılar sebepsizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Hat değeri olarak 78-82 arası gidip geliyor, hız testine de 70-74 civarı yansıyor hocam.

    @Xiaomiseverim
    Hocam şöyle diyeyim, saat 8'den beri oynadığım mmorpg oyuna giriş yapamadım bu değerlerden ötürü, oyun bir türlü tam anlamıyla yüklenmiyor hâlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 3 Ekim 2018; 23:15:16 >
  • dddddddddddddddddddddddddd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70F677D1 -- 30 Nisan 2020; 5:19:8 >
  • Ağustos ayından beri canımızdan bezdirdi. Her gün şikayet açıyoruz, her gün düzelttik, bizde sorun gözükmüyor diyorlar. Her seferinde sizi arayan müşteri temsilcisi "kapat da işimize bakalım" dercesine sizi sorunun olmadığına ikna etmeye çalışıyor. Siz de "ne yapsın adam/kadın da ekmek parası derdinde diyorsunuz ve itiraz edemiyorsunuz. Ama düzelen bir şey yok. Geçmiş dönemlerde aynı sistem altyapısıyla 75 mb hızları görmüş olmasam "sorun sende değil bende" diyeceğim ama...

    TürkNet iyidir diye tavsiye ettiğimiz onca insana karşı mahcubiyet içerisindeyiz. Kusura bakmayın güzel insanlar. Cahildim, TürkNet'in rengine kandım.

    Türknet ile Alıp veremediğiniz ne?




  • Uçuyoruz Türknet ile böyle hız olamaz.





    Türknet ile Alıp veremediğiniz ne?



    Hem dükkanda hem evde turknet kullanıyorum, son iki aydır rezil ötesi bağlantı hızı. Çözüm için yaptıkları hiçbirşey yok. Otomatik mesaj atıp duruyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.