Şimdi Ara

Türknet in Telefonla Bana Ulaşamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Türknete arıza kaydı açmak için 40 kere düşünüyorum belki onlarda masum altyapı hani borusunu herzaman istediği gibi öttüren Türk telekomya o bakımdan.

    Her arıza kaydı açtığımda İşte bu yeterli hız alamama nedeni veya kopmalar olması gibi vs. her zaman Türk Telekom Hattı arızaya düşürüp Bir hafta on gün internetsiz kalıyorum.

    Neyse konuya geleyim Türknet müşteri hizmetleri bir arıza durumunda bana ulaşamadığını mobil uygulamadan mesaj yazarak söylüyor.
    Ben de başka bir telefon numarası vermek zorunda kalıyorum.

    Kullandığım hat Turkcell olduğu için Turkcell'i arayıp türknetin numarasını söylediğimde (08502888080) herhangi bir engellemenin
    olmadığını ve hattıma ait hiçbir numaranın engelli olmadığını söylediler ve telefonumdan bu numarayı arayıp ayarlardan engel olup olmadığına bakmam gerektiğini, baktığımda hiç bir numaranın ve türknetin numarasının engelli olmadığını gördüm ve bu uzun zamandır var yani Türknet bana numaramdan ulaşamıyormuş meşgül çalıyormuş vs.

    Kendilerine bu durumu ilettiğim de biz mobil operatör değiliz bu duruma hiçbir şey yapamayız diye bir yanıt aldım. Kendilerinden o kadar eminler ki problem onlarda değilmiş...

    Türknet iyi bir servis sağlayıcı ama ben böyle bir problemler yaşıyorum. Bu konuyu açma amaçım benim gibi bu şekilde bir problem yaşayan var mı yani türknetin gerçekten sizlere de telefon numaralarından ulaşamadığı oldu mu.

    Bu konuda çözüm yolları sunacak yorumları bekliyorum arkadaşlar.

    Şimdiden teşekkürler.





    Türknet in Telefonla Bana Ulaşamaması
    Türknet in Telefonla Bana Ulaşamaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SJess -- 19 Şubat 2022; 19:45:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Merhabalar, arkadaşlarım size doğru bilgiyi vermiş :( TurkNet olarak aranması gereken ve bilgi bekleyen tüm kullanıcılarımız ile iletişime geçiyoruz. Kullanmış olduğunuz mobil operatörünüz üzerinden kontrol ettiğiniz zaman bizim numaramızı engellemediğinizi görmüşsünüz. Bunun farklı bir sebebi olabilir. Eğer telefonunuzun içinde 0850'li numaraların aramaması için yüklü bir uygulama varsa aramaları bu uygulama engelliyor olabilir.

    Size ulaşmamızı isterseniz sistem üzerinde açtığınız destek kaydının içerisine bir yakınınızın numarasını iletin. Arkadaşlarım o numara üzerinden size ulaşarak bilgi versinler.
  • Telefonumda hiç bir şekilde öyle bir uygulama bulunmamakta. Farklı bir sebebi ne olabilir soruyorum size. Kullan dığım telefon Samsung S21 ve işletim sistemi güncel Android 12 bu konulara çok dikkat eden bir kullanıcıyım her uygulamayı kurup kullanan birisi de değilim isterseniz gelin beraber bakalım? daha önceki kullandığım marka telefonda bana ulaşamadığınızı söylediniz. Ne hattımda ne telefonumda ne sizin nede bir başkasının numarası engelli değil. Şehir merkezinde oturuyorum ve tüm 850 li hatlar bana ulaşıyor siz hariç. Sizden çözüm bekliyorum.
    Ben herzaman size farklı bir numara veremem ne zamana kadar ki saçmalık bu gerçekten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SJess kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı numaranızı PM üzerinden yazarsanız ekiplerimize durumu yeniden bildirebilirim.
  • Güncel android cihazlarda googleın arama uygulaması kendi kendine spam aramalarını engelleyebiliyor. Aramal uygulamasındaki spam engelleme özelliğine baktınız mı ?

  • Evet baktım kapalı konumda. Yani spam aramalar bile izinli ona rağmen ulaşamıyorlar bana ve çok sinir bozucu çözümde (Türknet) üretemiyorlar.
    Beni başka bir 850 li hattınız dan arayın diyorum ses yok.
    Sanki beni özel hattınızdan arayın demişim gibi açıklama şu.
    Sizi sadece 850 li hatlardan arayabiliyoruz.
    Komik ya......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SJess -- 20 Şubat 2022; 15:48:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.