Şimdi Ara

Turknet internet yok- Turktelekom kaynaklı arıza - vdsl geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18.09.2021 tarihinden beri internet yok. Tarihi iki kere ertelediler en son 04.09 da arızanın biteceğini yazmışlar. Turktelekom bulunduğum yerde vdsl altyapıya geçmiş. Büyük ihtimal ondan kaynaklı. Turktelekomun ve diğer internet sağlayıcıların sitesine baktığımda vdsl altyapı gözüküyor önceden adsl olarak gözüküyordu. Neden bu kadar uzun sürdüğünüde anlamıyorum. Turktelekomun sırf müşterileri caydırmak için bu kadar uzattığını düşünüyorum.


    Bu süreç ne kadar uzun sürer daha önce yaşamış olan varmı? Bide arıza giderildikten sonra adslden vdsl geçiş kaç gün sürer?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt9417 -- 1 Eylül 2021; 22:56:21 >



  • Merhaba, bölgenizde altyapı çalışması nedeniyle süreç maalesef uzayabiliyor. Biz arka planda takibini sağlıyoruz ve işlemlerin hızlandırılması adına sürekli ekipler ile iletişim halindeyiz. Ancak fiziksel olarak müdahalede bulunamıyoruz. Çalışma tamamlandıktan sonra paket değişikliği kaydı açarak talebinizi iletebilirsiniz. Ortalama 48 saat içinde paket değişikliği yapılacaktır.
  • @TurkNetDestek 04.09.2021 tarihinde düzelmesi lazım. 1 günden az kaldı pek düzeltceklerini sanmıyorum. Bana bizim bölgeye bakan turktelekom teknik destek ekibiyle iletişim kurabileceğim bir numara verir misiniz? Siz müşteriniz için pek bişey yapamıyosunuz. Gidip arıza nerdeyse kendim çözmek istiyorum. Atomu mu parçalıyolar napıyolarda bu kadar uzun sürebilir. Numara konusunda ciddiyim lüften iletişim kurabileceğim bir numara paylaşın.

  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı kaynaklı yaşanan problemlerde süreç uzayabiliyor. Belirttiğiniz şekilde size verebileceğim bir numara bulunmuyor. Eğer belirtilen tarihte arıza giderilmezse bize bilgi verir misiniz?
  • @TurkNetDestek Ayın 7 sine ertelenmiş. 3-4 keredir erteleniyor. Artık bişeyler yapmaya mı başlanız? ondan sonra bidaha ertelencek . Ben sizin hiçbişey yaptığınızıı düşünmüyorum.

  • Netspeed kullanan yazabilirmi? Arayıp iletişim kuracağımız bir müşteri hizmetleri varmı herhangibir arıza durumunda. Bu turknetin uğraştığı yok. Gerçi telekom altyapısı hepsi aynı ama anlasınlar müşteri kaybedince. Elimiz kolumuz bağlı şu türkiyede işiniz düzgün yapan bir şirket niye yok anlamıyorum. İnternet, telefon hepsi aynı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt9417 -- 4 Eylül 2021; 9:23:51 >
  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza takibini sağlıyor ve gerekli müdahalede bulunuyoruz. Ancak altyapı kaynaklı yaşanılan sorunlarda fiziksel müdahale yapamıyoruz. Gelişme olması halinde sizinle iletişime geçeceğiz.
  • @TurkNetDestek Gerekli müdahale turktelekom ekibide yapmıyor. Söyleyin arıza nerdeyse 1gün boyunca çalışcam. bu kullandığım mobil internet paralarını iade yapcak mısınız hayır. İnternet açıldıktan sonra indirim yapcak mısınız hayır. Arıza takibini bende sağlarım size tarih veriyolar sizde siteye yansıtıyonuz. Bana şunu dermisiniz şu şu sebeplerden dolayı internet açılmadı bana demeyi altyapı çalışmaları uzun sürüyor. Neden uzun sürüyor onu açıklayın. Saha dolabı ithal mı geliyor. ondan mı bekliyoz. Müşteriler mantıklı açıklama bekliyor.

  • @TurkNetDestek Daha ucuz bir firmaya geçiş sağlıyorum. Birazda orda beklerim. En azından diğer aylarda ödediğim mobil internet parasını çıkarırım. Sizlere iyi günler dilerim.

  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Altyapı sağlayınız tarafından işlem yapılıyor ve bize güncel bilgi iletildikçe sizinle paylaşıyoruz. Arızanız çözüldükten hemen sonra fatura inceleme kaydınızı açın,kullanmadığınız günlerin net tespitini yaparak size iadenizi yapalım.
  • @TurkNetDestek Kullanmadığım günleri tabiki ödemicem. Fakat ödediğim mobil internet parasını kim karşılıcak. Herhangibi indirim sağlıcanız mı hayır. O yüzden başka bir firmaya geçiyorum. Daha önceden de geçcektim ama altyapımı bir türlü telekoma geçirmemiştiniz. Eminin geçceğim firmanın sizden bir farkı yok memnuniyet konusunda. Bu arada altyapıya siz para ödüyonuz. İnsan bir ekip gönderir bişey yapar. Herhalde herşeyi telefondan hallediyonuz. Neyse size hayırlı günler. Birazda farklı firmaya sinir olalım.

  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Bu durum ile ilgili online işlem merkezinden şikayet kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz sizin le iletişime geçerek bilgilendirme sağlayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmt9417

    Netspeed kullanan yazabilirmi? Arayıp iletişim kuracağımız bir müşteri hizmetleri varmı herhangibir arıza durumunda. Bu turknetin uğraştığı yok. Gerçi telekom altyapısı hepsi aynı ama anlasınlar müşteri kaybedince. Elimiz kolumuz bağlı şu türkiyede işiniz düzgün yapan bir şirket niye yok anlamıyorum. İnternet, telefon hepsi aynı.

    Altyapı sahibi firma olmadığı sürece bütün iss'ler herhangi bir problemde sadece telefon ile iletişim kurarak bişeyler gevelerler. Hattı bazı iss'lere telefon ile ulaşmak imkansız bile. O yüzden TTNET harici firma ile işbirliği yapmayacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperNovaX92 S kullanıcısına yanıt

    biliyorum. fakat ttnetin fahiş fiyatları ve taahhüt olması yüzünden ona geçmek istemiyorum.

  • @TurkNetDestek Normalde destek kaydı açıldıktan hemen sonra faturayı güncelliyolardı. Son faturayı güncellemediler hala. Arızadan dolayı kullanmadığım günlerin çıkarılması lazım. Faturayı günceller misiniz? Destek kaydı: 46261800

  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, net uzmanı arkadaşlarım 16.09.2021 tarihinde faturanızda düzenleme yapılacağı bilgisini verdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.