Şimdi Ara

Türknet İnternetim hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar ben Eylül 2019 dan beri türknet kullanıyorum. 1 aydır sürekli ping, packet loss problemleri yaşamaktayım ne yaptıysam ne kadar arıza kaydı bıraktıysam hep aynı geri dönüşler sağlandı. Artık ben ne yapmam konusunda kararsız kaldım arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Son günlerden yükseltilen upload'da bana uğramamadı :)
    Arkadaşlar aşağıya resimleri bırakıyorum hat değerlerim sizce nasıl? PTürknet İnternetim hk.roblemleri yaşamamak adına yapmam gereken nedir? Türknet İnternetim hk.Türknet İnternetim hk.







  • Bağlı bulunduğun santral sature olmuş gibi gözüküyor. Uploadını attırmışlar ama dediğim nedenden hissedemiyorsun. Bugünlerde her firmada bu gibi şikayetler var. Komşularında bu testleri yapıp ona göre firma değiştirebilirsin. Yada @TurkNetDeste hesabına derdini anlatabilirsin.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    2 gündür atıyorum da değişen bişey yok. Hat değerlerim hakkında bi problem varmı ?
  • Dises28 D kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerine göre sana 100 down 8 up tanımlamışlar. Sature bölgede kapasite arttırımı yapmak lazım. Onlarda hemen olmuyor. Bu yüzden sorun yok deyip geçiyorlar. İlla baskı yapacağız. Her ISS böyle. Zaten halkın yarısı farkında bile değil.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ankastre kutusundan evime gelen kablolarda bi problem varmı sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dises28 -- 19 Nisan 2020; 21:43:49 >
  • 546 down CRC günlükse gayet normal. SNR değerleriniz de hızınıza göre gayet iyi. ben yerinizde olsam modemden kararlılık ayarını 10 db'ye çekip 90-80 mbps bandında kullanırım. hatta 12ye çekip 75mbps bile olabilir. hiçbir şartta 100 mbps bant genişliği kullanmazsınız zaten en azından hattınız stabil olsun. bahsettiğim ayar modeminizde sol menüden Yönetim, sonrasında üstten DSL Ayarı, ve altta VDSL Settings den kararlılık ayarı.

    edit: Bu arada down SNR'ınız 8den aşağı düşmüyorsa ve kopma yoksa gerçekten hat değerlerinizde arıza kaydı açılacak bir durum yok, ben de günde 10-20 CRC alırken korona muhabbeti başladığından beri 5000'lere çıktı ve bütün Türkiye'de durum böyle şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 19 Nisan 2020; 23:12:44 >
  • Çok teşekkürler öneri için bunu deneyeceğim. İnşaallah dediğiniz gibi olurda problemler düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dises28 D kullanıcısına yanıt
    Kabloluk veya senin düzeltebileceğin birsorun yok.
  • Merhaba, ping tracert sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açmanız durumunda arkadaşlarım gerekli kontrolleri yaparak bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.