Şimdi Ara

Türknet kullanan bilgi/yardım hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar ,
    4 yıl eski adı ile TTnet , 4 yıllık superonline geçmişimden sonra internet tarifeleri akn derken türknet bölge sorgulamasından sonra 150 gb 50 mb hız verebileceklerini söylediler , aktif olarak internet kullanan biriyim gerek donanım gerek monitörümden kaynaklı telefon,televizyon görevide görüyor, benim asıl sorum internet kesintileri , müşteri memnuniyeti vs öneri veya şikayetlerinizi kısaca kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bölgende altyapı iyi ise sorun yaşamazsın. 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim gerek kesinti olsun gerek hız olsun gayet iyi durumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_298

    Bölgende altyapı iyi ise sorun yaşamazsın. 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim gerek kesinti olsun gerek hız olsun gayet iyi durumda.

    Teşekkürler verdiğin bilgi için , her firmada aksaklıklar memnuniyetsizlikler oluyor sadece yeni bir firma olduklarından yeteri kadar profesyonelleştilermi sorusu kafamı karıştırıyor sadece genelde olumlu yorumlar aldım 28 inde biticekleri taahhütüm o zamana kadar biraz daha araştırıcam tekrardan teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet'i farklı adreslerde hem VDSL hizmeti olarak hem de ADSL olarak kullandım. Eğer VDSL sinyali ile hizmet veriyorlarsa yüksek ping, kopma gibi sıkıntılar olmuyor. ADSL üüzerinden hizmet alacaksanız hiç tavsiye etmiyorum. Sürekli problem yaşadım, sorun çözme konusunda da başarısızlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

    Turknet'i farklı adreslerde hem VDSL hizmeti olarak hem de ADSL olarak kullandım. Eğer VDSL sinyali ile hizmet veriyorlarsa yüksek ping, kopma gibi sıkıntılar olmuyor. ADSL üüzerinden hizmet alacaksanız hiç tavsiye etmiyorum. Sürekli problem yaşadım, sorun çözme konusunda da başarısızlar.

    Baya yararlı oldu hocam teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSl kullandım baya turknette sadece 1 ay boyunca bi ara sabahları aynı saatte hergün internet kesiliyordu.1 ay sonra düzeldi kendi kendine büyük ihtimal modem kaynaklı bi sorundu oda.Vdsl geçtim daha yeni gayet iyi hiç bi sıkıntı yok 50 mbps çıkıyordu sorgulamada modem aldım 46-47mbps arası download var speedtestte.Adsl den Vdsl geçişte 5 iş günü sürdü.Şu ana kadar hiç bi sıkıntı olmadı yani.Üstüne 150gb olan akk ye ek yapmışlar 100gb daha bazılarına 200 galiba o olayda çok güzel oldu 250GB akk 60 tlye 50mbps internet.
  • Hocam ben de TurkNet kullanıcısıyım. Bulunduğum yerde Telekom altyapısı biraz sıkıntılı olduğundan internette problem yaşıyorum. ( Sık sık kopma, modem ışıkları yanarken internete bağlanamama) Turknet in müşteri hizmetlerini telefonla hiç aramadım. Ya online işlem merkezinden ya da twitter üzerinden yazdım. Çabuk dönüş yapıyorlar ama yaptıkları işlem sadece arıza kaydı açmak. Sorunu çözmek yine Telekom ekibine kalıyor. En son Telekom ekibi santrale uzak olduğumu belirterek hızımın düşürülmesi gerektiğini raporlamış, turknet de bunun üzerine 13 mbsden, 5 mbs ye düşürdü. Daha önce net sık sık kopuyordu. Şimdilik sorun düzeldi gibi bakalım. Genel olarak memnuniyetsizlik var forumda. Memnun olan da pek bi şey yazmıyor herhalde.

    Bu arada Turknete geçmeyi düşünürsen, arkadaşını getir kampanyası var. 1ay ücretsiz internet veriyorlar. Benim davet linki de bu:https://turk.net/p/GQM74DH32PUF/
    Üye olursan boş geçmesin.

    İyi geceler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurrpn8z

    ADSl kullandım baya turknette sadece 1 ay boyunca bi ara sabahları aynı saatte hergün internet kesiliyordu.1 ay sonra düzeldi kendi kendine büyük ihtimal modem kaynaklı bi sorundu oda.Vdsl geçtim daha yeni gayet iyi hiç bi sıkıntı yok 50 mbps çıkıyordu sorgulamada modem aldım 46-47mbps arası download var speedtestte.Adsl den Vdsl geçişte 5 iş günü sürdü.Şu ana kadar hiç bi sıkıntı olmadı yani.Üstüne 150gb olan akk ye ek yapmışlar 100gb daha bazılarına 200 galiba o olayda çok güzel oldu 250GB akk 60 tlye 50mbps internet.

    Anladım kısaca modem,santral,Altyapı durumları iyiyse sıkıntı olmuyor anladığım kadarıyla bunlara dikkat ederek kullanılabilir duruyor teşekkürler bilginiz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Te.k

    Hocam ben de TurkNet kullanıcısıyım. Bulunduğum yerde Telekom altyapısı biraz sıkıntılı olduğundan internette problem yaşıyorum. ( Sık sık kopma, modem ışıkları yanarken internete bağlanamama) Turknet in müşteri hizmetlerini telefonla hiç aramadım. Ya online işlem merkezinden ya da twitter üzerinden yazdım. Çabuk dönüş yapıyorlar ama yaptıkları işlem sadece arıza kaydı açmak. Sorunu çözmek yine Telekom ekibine kalıyor. En son Telekom ekibi santrale uzak olduğumu belirterek hızımın düşürülmesi gerektiğini raporlamış, turknet de bunun üzerine 13 mbsden, 5 mbs ye düşürdü. Daha önce net sık sık kopuyordu. Şimdilik sorun düzeldi gibi bakalım. Genel olarak memnuniyetsizlik var forumda. Memnun olan da pek bi şey yazmıyor herhalde.

    Bu arada Turknete geçmeyi düşünürsen, arkadaşını getir kampanyası var. 1ay ücretsiz internet veriyorlar. Benim davet linki de bu:https://turk.net/p/GQM74DH32PUF/
    Üye olursan boş geçmesin.

    İyi geceler.

    Teşekkürler verdiğiniz bilgi için eğer tam bir karar alırsam bu konuyu özelden konuşuruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Taahhüt yok denemenin zarari olmaz . 1 senedir kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.