Şimdi Ara

Turknet kullanıcısı VDSL'den FTTH'ye geçiş süreci Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar, değerli TurkNet Desteği, Türk Telekom hayatında ilk kez belki bu kadar hızlı çalışıp FTTH bağlantısını binaya gerçekleştirerek ve aktif ederek oldukça hızlı bir iş çıkardı şimdi sizden ricam geçiş sürecini sancısız bir şekilde ivedikle çözüme kavuşturmanızı sağlamak. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.


    Saygılar, sevgiler.


    Not: Bina'da bir kaç daire daha TurkNetli bilginize.




  • Dereyi geçene kadar he de 2-3 ay bitimine yakın türknet’e hattını taşı yoksa çok sorun yaşarsın bana yaşattılar.


    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @NitroNos Yanlış anlaşıldım sanırım açıklık getireyim ben zaten TurkNet VDSL kullanıcısıyım, fakat binamıza FTTH Fiber geldi, aktif hale de aldılar, altyapı sorgulamada çıkıyor. Sağolsun TT Müdürü çok yardımcı oldu ancak sonlandırma işlemi için kablonun daireye çekilmesi - GPON takılması ve modem'e bağlanması gerekiyor bunu da Servis sağlayıcınla görüşmelisin dedi. Şimdi TurkNet'in gerçekten ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu göreceğiz. (Hız anlamında)..


    Umarım destek görür..

  • Doğru anladım Türknet kullandığın için sıkıntı çıkarıyorlar ince çizgi burası karşındaki telekom.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @NitroNos haa O anlamda .. Anladım .. yok yok TT yokuş yapmıyor.. malum onlarda haklı servis sağlayıcınla iletişime geç bilgi verilsin halledelim diyor. Bundan dolayı artık top TurkNet'de. Ne kadar hızlı olduklarını göreceğiz. ^^

  • Ben 2015’den beri Türk telekom tarafından sorun yaşadığım için her şeye dikkat ediyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @NitroNos Çok şükür yardımcı oluyorlar burada, ancak TurkNet nasıl hızlı cevap verecek işlemleri ne denli ivedikle olacak onu göreceğiz.

  • Merhaba, dönüşüm işlemi için online işlem merkezi üzerinden paket değişikliği olarak destek kaydı açarak içerisine detayını yazar mısınız? Net uzmanlarımız işlemlerinizi başlatacaklardır.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Ben bu turktelekom anlamıyorum. Vdslden fibere geçişte, hizmet aldığınız servis sağlayıcıya,( teşvik mahiyetinde) 70tl para veriyor. Ama geçişte saha elemanları iş aksatıp duruyor. Turknet direk saha elamanınına uzayan süreçlerde iletişim kurabilmeli. Turktelekom saha elemanları başka sağlayıcı aboneleri ile ilgilenmiyor. Binada 1 tana turktelekom abonesi kalmadı. Sokakta wifi ağlarına bakıyorum turktelekom çok az. Son nereye varacak merak ediyorum. Keşke ttnet ile turktelekom isim olarak bile birleşmeseydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 29 Eylül 2021; 10:30:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Efendim merhabalar, sizin dediğiniz gibi yaptım zaten dün ancak ne hikmetse konu uzadı da uzadı .. hala işlem başlatılmadı.. Babam için aynı şekilde destek kaydı başlattım hemen işleme alındı anlamıyorum.. bir problem mi var?

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Keşke ama ne yazık ki olan oldu artık .. Sadece basit bazı şeylerin anlaşılmaması üzüyor beni. Dediğim gibi normalde TT'ye bişey yaptırmak ölümdür ancak ne hikmetse bu sefer normalinden hızlı oldu herşey ancak bu sefer de TurkNet ağır kaldı.. Oysa ki sadece geçiş sürecini başlatması gerekir..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, dönüşüm işlemi için online işlem merkezi üzerinden paket değişikliği olarak destek kaydı açarak içerisine detayını yazar mısınız? Net uzmanlarımız işlemlerinizi başlatacaklardır.

    Hatta şöyle söyleyeyim en son cevabımı ben bugün 29.09.2022 tarihinde saat 11:54 de almışım.. Ondan sonra o kadar çok yazdım ki cevap hala yok.. İşlem başlatmak zor olmamalı bu kadar, bu gerçekten üzdü beni ..

  • Merhaba, konu linki ile birlikte kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    PM atıldı bilginize umarım şu durumu ivedikle çözeriz.

  • Yarım saat önce ilgili arkadaşım dönüşüm işlemi için arama kaydınızı oluşturmuş. Net uzmanlarımız arama yapıp onayınızı alarak dönüşüm işlemlerini başlatacak.
  • @TurkNetDestek Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Süreç karmaşık gibi görünse de aslında çok basit.


    VDSL'den FTTH'ye yani Fiber'e geçerken yapmanız gerekenler ;


    (Eğer ki TurkNet kullanıcısı iseniz)


    1- Destek Kayıt - Kampanya , Paket değişimi kısmından destek kaydını oluşturuyoruz.


    2- İçerisine Binanızın hazır olduğuna dair Altyapı sorgulama ekran görüntüsü ve adresinizi belirterek ; Sadece fiber'e geçmek istediğinizi yazıyorsunuz.


    Bu kadar sonrası sadece beklemek.. Şimdiden herkese geçmiş olsun.

  • Klişe bi giriş olacak ama bizim zamanımızda vdsli iptal ettirip tekrar başvurmamız gerekiyordu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneimieno kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.