Şimdi Ara

Türknet mağdur ediyor !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temmuz ayının faturasını ayın 30unda türknet online üzerinden ödemeye calıstım sistem hata verdi.dedim yarın öderim sabah kalkınca yine ödemeye calıştım yine hata verdi.telefonla müşteri hizmetlerinden ödemeye calıştım yine olmadı.bi kaç gün önce msj geldi türknetten 31de kapanacaktır diye.sabah ödeyemedık tabi 31 öğlen gibi 11de hattınız kapanmıstır dedi.akbankın uygulamasından ödedim.bana girdi 24tl durup dururken acma kapama.aradım müşteri hizmetlerını durumu izah ettım sistemlerınden dolayı ödeyemedım dedım.bu ay 84 cıkmıs fatura karttan otomatık kesılmıs.ayın 30 unda ödenmeyen fatura sistem otomatik ödeme almıs bak sen şu işe.aradım müsteri hizmetlerını ağzıma geleni söyledım kapattırcam adi serefsizleri.diğer ıss 2 faturada kesiyolar sizin özellğiniz ne



  • Ben de şu an Turknet faturamı ödeyemiyorum. Benim geçmiş borcum olmadığı için son ödeme tarihine daha var ama sizin adınıza üzüldüm. İnternetten ödenmiyor, hiçbir bankanın ATM'si de kabul etmiyor. Sanırım sistemsel sıkıntı var. Turknet'ten konuyla ilgili açıklama bekliyoruz.

    Ekleme: Online işlem merkezine girişte bir de şöyle bir hata ekranı karşılıyor. Fatura problemiyle ilgili olduğu anlaşılıyor. Hani ilk girişte 1 adet ödenmemiş faturanız bulunmaktadır falan diyordu ya, onunla ilgili bir şey bu.
    Türknet mağdur ediyor !!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 9 Ağustos 2017; 21:1:36 >




  • Adres değişikliği talebinde bulundum Fakat yeni adres sistemlerinde gözükmediği için 2 haftadır mağdurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKNET PİŞMANLIKTIR

    Kaçın kurtulun arkadaşlar, benim yaşadığım rezillikler 1.5 aydır devam ediyor, müşteri hizmetleri olmayan, sistemleri çalışmayan, çalışanları eğitimsiz ve yeteneksiz bu firmadan hizmet almaya çalışmak kadar saçma bir iş olamaz.

    Bugün fatura problemi yaşıyorsunuz, yarın başka şeyler çıkacak ve her defasında destek alma çabanız boşa çıkacak çünkü Türknet'in TEKNİK EKİBİ YOK. 20 yaşında kızları telefonun başına koyup anlıyorum iletiyorum dedirtmeyi müşteri hizmetleri sanıyorlar.

    kaçın kurtulun
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar rica ediyorum girin şu youtube videosunun altında yazdıklarımı,verilen cevapları ve müşteri hizmetlerinin aciziyetini görün. Sorun nasıl çözülemez diye ders olur bu kazmalar.
    https://www.youtube.com/watch?v=cpUiMmVP-rg&lc=z233uzyoborztpdupacdp435rgkur341cfa14hn0fspw03c010c.1502355800773422



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican456 -- 10 Ağustos 2017; 12:49:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrownSquirrel

    Ben de şu an Turknet faturamı ödeyemiyorum. Benim geçmiş borcum olmadığı için son ödeme tarihine daha var ama sizin adınıza üzüldüm. İnternetten ödenmiyor, hiçbir bankanın ATM'si de kabul etmiyor. Sanırım sistemsel sıkıntı var. Turknet'ten konuyla ilgili açıklama bekliyoruz.

    Ekleme: Online işlem merkezine girişte bir de şöyle bir hata ekranı karşılıyor. Fatura problemiyle ilgili olduğu anlaşılıyor. Hani ilk girişte 1 adet ödenmemiş faturanız bulunmaktadır falan diyordu ya, onunla ilgili bir şey bu.
    Türknet mağdur ediyor !!!!!

    Dünde ben bu konuda konu açmıştım.Bugün ödeme aktif olmuş.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-faturayi-kredi-kartiyla-odeyebilen-var-mi--128283168


    plusnettr Binbaşı1101 Mesaj
    09 Ağustos 2017 12:24:09 DahaPM AlıntıCevapŞikayet
    Şu anda sadece görüntüleme alıyor sisteme ödemeye açık yansıtmamışlar ben banka internet şubesinden yatırıyorum fatura orada henüz gözükmüyor ayın 10undan sonra ödeyebilirsiniz.

    Arkadaşın dediği gibi 10 undan sonra ödenebiliyormuş.Açma kapama sorunlarıyla karşılaşmamak için son günü beklememenizi öneririm.Ayın 10u 15 i gibi ödeyin.Benim faturanında son ödeme tarihi 21 olarak gözüküyor ama 21 ini beklemeye gerek yok kafamız rahat olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.