Şimdi Ara

Türknet memnuniyeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende işyerim için aynı düşündüm. TTneti iptal ettirmedim. ama.

    TTnetin 16 mbs verebildiği yerde bunların neti 0,01 kbps upload ile çekiyordu. yapmadılar yaptık dediler. gelmediler geldik dediler. geldiler düzeltemediler. iptal edin dedik etmediler hep oyalama.

    işin sonunda 30, 65 ve 45 liralık 2 fatura bir bağlantı ücreti kitleyip telefonlara bile bakmıyorlar.

    UZAK durun.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Aynısını bana yaptılar ama internete bile giremedik. Ahdım olsum bu dolandırıcıları rahat bırakırsam her ortamda.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Turknet 30Mbps upload herkes için değil Yapa her yerde yok adsl de en fazla 3.50 Mbps Türkiye'de en çok adsl var bunda unutmayın şu yönünde var kurumsal aboneler simetrik 100/100 alanlar firmaları da bunu alsın onlar niye 5 bin TL veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • toprak0201 kullanıcısına yanıt
    Adsl için maksimum upload hızı 1 mbps tir. Sizin dediğiniz vdsl için geçerli ve onu da 4 mbps e kadar yeni aboneler için ise 3 mbps e kadar verebiliyorlar. (Yapa dışında) Aynı zamanda kendi altyapısının erişim sağladığı noktalara ise hat değerlerinizin elverdiği ölçüde upload sunuyorlar. Aynı zamanda TurkNet in kurumsal hizmetleri de mevcut. Detaylar için kurumsal.turk.net adresine bakabilirsiniz. Bu arada konuya yorum yapmam gerekirse yaklaşık 6 aydır sorun yaşamadan 88 mbps kullanıyorum ve en azından denemenizi tavsiye ediyorum. Nitelikli dolandırıcı lafı yerine müşteriye yetersiz geri bildirim sağlayan iss denilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilaykaracam -- 18 Mayıs 2018; 16:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toprak0201

    Turknet 30Mbps upload herkes için değil Yapa her yerde yok adsl de en fazla 3.50 Mbps Türkiye'de en çok adsl var bunda unutmayın şu yönünde var kurumsal aboneler simetrik 100/100 alanlar firmaları da bunu alsın onlar niye 5 bin TL veriyor
    Tamam da siz baradağın boş tarafından bakıyorsunuz. Şimdi sadece yapadakiler alabiliyor diyorsunuz. Evet dogru ama en azından adamlar bir sekilde kısıtlı bir sekilde bile olsa verebiliyorlar vermek için caba harcıyorlar. Bunu yapan baska bir iss vardı da biz mi takdir etmedik. Evet adsl hala cok fazla ama bundan dolayı adamları suclayamayız ki.

    Bizim millete de ne yazık ki yaranılmıyor. Uploadlar neden bu kadar dusuk diye yıllardır herkes muzdariptir. Şimdi birileri cıktı yapada da olsa upload hızlarını attrıdı bu kezde vaedekilerin bası kelmi diye sızlanılıyor. Zaten verilebilse neden vermesinler. Turk telekom ve turkcell fiber de 100/100 verme sansı var neden vermiyorlar? hadi 100/100ü gectim turkcell 1000/20 veriyor ya ayda 1000 tl verilen pakette upload hızını. Ben suan 1000tl lik paketten daha fazla upload hızı alıyorum. Yani lütfen yiğidi oldurun ama hakkını da verin. Adamlar hiç değilse güzel seyler yapmaya calısıyor bazıları gibi değiller.




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Evet sanki bedava veriyorsunuz ev telefonumu kaldıki 1000 dk veeiyorsunuz sizin amacınız insanları dolandırmak bin defa söyledim anlattım evde kurulum hizmeti istemiyorum diye her şeyi kendim yaptım fakat bir hafta sonra birisi geldi kontrol edecekmiş birde girdi wc yi kirletti foruma imza atmadığım halde 60₺ kitlediniz yine söylüyorum bin defa söyleyeceğim aldığınız bu haksız paranın her kuruşu hepinize haram zıkkım olsun, abone yapana kadar dil döküyorsunuz abonelikten sonra nasıl kazaık atarım düşüncesindesiniz arıza durumunda muhatap yok hemen ya modeme ya iç hatta kabahat bulursunuz yazıklar olsun SİZİ HİÇ KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM, AKLI OLAN TÜRKNETE BULAŞMASIN.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kubilaykaracam K kullanıcısına yanıt
    benim hat değerim yoktur fiber çünkü internet de 3.50Mbps yazıyor turkiyede geçerli mi biliyorum
    Türknet memnuniyeti
    http://www.speedtest.net/result/7322605111.png




  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Turknet nasıl firma bilmiyorum fakat turk telekom alt yapısını sunucusunu kullanıyor değil mi ? ADSL araştırma en fazla 3.50MBps veriliyor diye biliyorum şuan bir süreliğine fiber kullanıyorum Turkcell superonline
    Türknet memnuniyeti
  • toprak0201 kullanıcısına yanıt
    Annex M TR de yok. En fazla Adsl2+ Bu da 24/1 max demek

    Düzeltme : Karabük de bir tane gördüm tt müşterisinde nereden buldular bilmiyorum (bana yok demişlerdi kart ithalin ithali herhalde) ama 0,8 den fazla yinede vermeyeceklerdir şu an :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 26 Mayıs 2018; 13:7:38 >
  • süperonline ile 5 megabit upload kullanıyorum. Problemim yok.Stream yaptığım için 30 mgbit çok çazip. ALtyapımın kapasitesini nasıl test edebilirim. türknet geçmek için acele mi ediyorum ?
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    Superonline dan 5 mbit upload aldığınıza göre fiber de olmanız lazım.

    Hat ölçümü yapmak için web sitesinden ne hız alırım diye bakabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

    Buradan sorgulayabilirsiniz. Ama yapa modelinde ana santral binasına olan mesafeniz hızınızı doğrudan etkiler. 100/50 de alabilirsiniz 2/0,6 da alabilirsiniz.
  • şu e kadar muhabbetini bağlatmmadan öğrenmenin yolu varmı. nebileyim eve gelip aleti bağlasınlar kaç alıcağımı göreyim. kablo uzaklık kem kümü net bağlandıktan sonra bana faydası yokki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    maalesef, pratikte her zaman işler değişir, evden ölçüm yapılabilmesi için eve sinyal gönderilmesi lazım tabi onun de abonelik olması lazım (tt içinde geçerli) :)
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    arkadaş ben de yeni abonelik başlattım 24mbit alacaksınız vdsl hattı modem lazım dediler gittim modem aldım. abonelik başladı daha kurulum yaptırmadım sisteminize bakıyorum 16mbit adsl bağlanmış daha dk 1 vdsl den adsle düştük. 2 akrabam aktif altyapınızda 50mbite kadar hız alabileceklerdi vdsl dediniz modem aldılar yeni onlara da adsl portu açtınız. aboneliği başlatırken vdsl portu var işlemler bitince hop port yok. nasıl iş bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.