Şimdi Ara

Türknet mi? Telekom mu? Burada sorumlu hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş selamlar, öncelikle bilgileri sizlere vereyim, 3 haftadır yaşadığım ve asla düzeltemedikleri hatayı, sıkıntıyı sizlere göstereyim.

    https://www.speedtest.net/result/10599767612


    Evimde 2 adet ayrı ISS, 4 ayrı modem mevcut, biri Türknet diğer Milleni. Bugün itibariyle ikisi birden patladı ve hızları 2 mbit üzerine çıkmıyor. O kadar destek kaydı açmama rağmen kimsenin ilgilendiği yok ve sürekli yasaklardan dolayı yok yoğunluk varmış vs. gibi söylemlerde bulunup geçiştirmeye çalışıyorlar. Ben gerçekten bıktım, yoruldum. Sürekli bir sorun oluyor, telekom kaynaklı oluyor, süreç ona göre her zaman uzuyor, destek kaydında çözüm 36 saat içerisinde veya 48 saat içerisinde çözülecek deniliyor, forumdaki arkadaşa soruyorum 3 ile 7 gün arasında bir süre veriyor. Yani ben 1 ay boyunca adam akıllı bir kullanım yapamıyorum ve soyuluyorum. Şimdi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Telefonla ulaşabileceğim kimse yok, sorun telekom kaynaklı "güya". O zaman telekoma geçelim? Madem sorunu halletmiyorlar geçelim sorun olursa düzeltsinler? Lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor?








  • Merhaba, son zamanlarda yoğunluk nedeniyle performans sorunları yaşanıyor. Arka planda network ekiplerimiz çalışma gerçekleştiriyor. Bazı bölgelerimizdeki sorunları çözümledik. Diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için de şu an çalışmalar devam ediyor. İlerleyen zamanlarda akşam saatlerinde yaşanan performans ve ping sorunlarını kalıcı olarak çözümlemiş olacağız.
  • Gerçekten ne destek kayıtlarını, ne özelden yazılan mesajları artık okuduğunu, okuduğunuzu düşünmüyorum. Arkadaşım benim sorunum ping değil, sabahın köründe de, gece yarısı da hızım 2mbps şuan. Evimde 2 ayrı internet var zaten ikisi de aynı durumda. Neden bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz?


    Hız değerlerini an itibariyle buraya bırakıyorum. 2 hattım da aynı durumda.


    https://www.speedtest.net/result/10604573309.png


    https://www.speedtest.net/result/10604578572.png




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgresorW -- 17 Aralık 2020; 12:18:26 >




  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, verdiğim ilk yanıtta da performans sorunu yaşandığını ve çalışmaların arka planda yapıldığını paylaştım. Network ekiplerimiz bazı bölgelerimizde iyileştirmeye yönelik çalışmaları tamamladı. Müşteri numaranızı iletmeniz durumunda kontrol ederek size bilgi vereceğim.
  • Hemen vereyim, 963837

  • Davet kodu verem netspeed e gel

  • Aman hocam netspeed = ping demek benim için  

  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste performans sorununa yönelik bir bildiri almadık. Bu konuda teknik uzmanlarımızın kontrol sağlayabilmesi için hız testi yaparak aldığınız değerleri www.turk.net/oim sayfamızdan performans kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • Ya hocam hahahaha sinirden artık ne yapacağımı şaşırdım, sana özel mesajla attım, konuda ki mesajda zaten istediğin bilgiler mevcut, açık destek kaydım var orada da bu bilgiler mevcut. Siz yemin ediyorum insanlarla dalga geçiyorsunuz. Şaka mısın sen ya?

  • Sorunun tahminen benim bundan 2 ay önce yaşadığım soruna benziyor.Bende düzeltilmesi için 2 ay uğraştım turknet müşteri hizmetleri ile şuanda da haksız faturalandırma ile uğraşıyorum.

    Sorununa gelicek olursak yüksek ihtimal eğer ankastre kutuna kadar gelen kablo da da aynı sıkıntı varsa yüksek ihtimal telefon direğinde ki kablo oksitlenme yada çatlama yapmıştır.Benim sorunum öyle çözüldü hattıma gelen hız 90 mbps iken birden 10 lara filan düşmüştü sık sık kopmalar oluşuyordu.


    Ben ankastreme kadar her hangi bir problem olmadığı için yerinde destek ekibini çağırdım(Şuan haksız faturalama ile uğraşıyorum telefon direğinden çözmelerine rağmen 99tl ekstra fatura çıkarmışlar)

    Yerinde destek ekibi Tekiziletişim(Turknet'in taşeron firması) eğer eminsenin telefon direğinde oksitlenme ve çatlama olduğu düşünüyorum derseniz yardımcı olur.Ama diikkat eğer çağırırsanız ve sorun orada ise foruma özellikle sorunun sizin ankastre den olmadığını sokaktaki telefon direğindne olduğunu belirttiriniz.


    Tabi bunların modeminizde ankastre kutusuna kadar olan kısımdan eminseniz bunları yapın.


    Normal şartlar da bunları Turktelekom ekibi siz turknet e destek kaydı açtığınızda yönlendirmeden sonra bakması gerekiyor tabi siz burda turknet,millenicom (turktelekom alt yapısı kullandığınız) için onlar da pek fazla sallamıyor bunu kendim turktelekom çalışanı ile konuşarak teyit ettim.


    Umarım arızanız budur ve en kısa sürede çözülür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyaqhKs -- 17 Aralık 2020; 17:22:41 >




  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam, sizin attığınız bilgiler üzerinden network ekiplerimizin sorun tespit ettiği bölgeleri karşılaştırdım. Ancak bölgeniz sorunlu bölgeler arasında değildir. Bunun üzerine sizden arıza kaydı açmanız durumunda teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol sağlayacağını ilettim.
  • turknet müşteri hizmetleri hocam kanka kankitoş seviyelerine kadar inmiş.

  • cicey2 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri temsilcilerimiz ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. Çözüm uzmanlarımız görüşmeyi dinleyerek gerekli aksiyonu alacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba Hocam, sizin attığınız bilgiler üzerinden network ekiplerimizin sorun tespit ettiği bölgeleri karşılaştırdım. Ancak bölgeniz sorunlu bölgeler arasında değildir. Bunun üzerine sizden arıza kaydı açmanız durumunda teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol sağlayacağını ilettim.

    Şimdi ben hanginize inanayım? Biriniz diyor ki bölgenizde sorun var, sen diyorsun ki bölgenizde sorun yok. Hadi bakalım ne yapacağız şimdi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.