Şimdi Ara

türknet nasıl bir firma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
144.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Arkanid arkadaşım. Yanlız ben vdsl kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok şuanda. 1080p film açtım. Hiç takılmadan izledim. Hız ölçtüğümde 40mgbit civarı birşey görüyorum.

    Şimdi bu yazılanları okuyanlar tamamen çelişik bir ortamda bulacaklar kendilerini ama ben olanı söylüyorum. Şuan Turknet bana göre Telekom'a bin basar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo1231

    Beyler bayanlar 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde Türknet bağlattım.Şimdi size sürecini ve değip değmeyeceğini anlatmak istedim.Bendeki Türknet Fiber ama alt yapı ttnet e ait

    Not:20 Gündür kullanıyorum

    Artıları:
    +İnternet Çok Hızlı. normal 16 lık internetlere göre uçak gibi.Geçen xbox one ıma gün 1 gün içerisinde 70-80 gb lik oyun indirdim
    +Online oyunlarda hiç ping sorunu yaşamadım.
    +Akk faruta telefon dakikalarını falan internetten hemen görüntüleyebiliyorsunuz.
    +Bende daha hiç kopma olmadı diyebilirim.
    +Hattıma tanımlanmış internet 51 mbit (TTnet Böyle bir hız tanımını 59 tl ye hayatta yapmaz) +1000 dk yurt dışı dahil ev telefonu.
    +Adamlarda paket diye bir olay yok hattından geçebilecek maksimum hız
    neyse 59 tl ye hattına onu tanımlayıveriyor.
    +taahüt yok istersen yarın iptal ettir.

    Eksileri:
    -TTNet altyapısı kullandığı için eğer büyük şehirde yaşamıyorsanız internetinizi eve bağlatmakta güçlük çekebilirsiniz.Benimki 20 günde bağlandı Bunun tek sorumlusu TTnetin kendisi.
    -51 mbit densede benim hızım genellikle 30-40 arası oluyor.Belki kablosuz olarak test ettiğim içindir.
    -Bir sorun yaşarsanız sorunun düzeltilmesi zaman alabilir.Bunun sebebi eğer istanbul ankara vb. büyük şehir haricinde yaşıyorsanız bu firmanın alt yapı sorunlarına ttnetin saha elemanlarının bakması.


    Genel olarak büyük şehirde oturmuyorsanız internetin bağlanması aşamasında biraz sorun yaşayabilirsiniz . Ancak bağlandıktan sonra eğer fiber hat mahallenizde mevcutsa gerçekten internet kullandığınızı görüyosunuz hatta alışmanız bile gerekebiliyor.
    Geçen bir oyun indireyim dedim 2.3 gb lik bir oyunu ben sigara içip gelene kadar indirmiş.Eksik mi indi acaba falan diye kafam karıştı :D Sonra açtım baktım harbiden inmiş.


    Ttnette çalışan arkadaşımla sohbetimizde geçen bir olaydanda bahsetmek istiyorum.

    +Kanka sizin bu standart internetinizin paketi neden daha pahalı ve Türk netinkinden daha yavaş.
    -Biz küçük işletmelerden daha hızlı internet veremeyiz onlardan daha hızlı interneti ucuza vermemiz BTK tarafından yasaklandı.Bunun sebebi sektörde küçük işletmelere şans tanımak ve rekabet ortamını arttırmak.

     türknet nasıl bir firma


    speedtest'ten bir hız ölçümü yaparak paylaşabilir misiniz?
    Benim gibi taahhüdü bitmek üzere olan kişilere yardımcı olmuş olursunuz...




  • Merhaba arkadaşlar, türknet'e geçeli iki ay oldu, kendi tecrübelerim ve gözlemlerim doğrultusunda firmanın internet hizmetiyle ilgili birkaç şey karalamak istiyorum. Belki birilerinin kafasındaki sorulara cevap olur.

    Tarifem : 77mpbs'ye kadar vdsl + 1000dk heryöne.

    1-(Abonelik Süreci): En büyük sıkıntı abonelik aşamasının uzun sürmesi, tabii istisnaları vardır. Bana göre bunun en büyük sebebi türknetin sahaya kendi elemanlarını sürmemesi/sürememesi + binaya kadar(daireye kadar değil) sinyal kontrolünün tt ekiplerince sağlanması. Keza benim bağlantım kargo ulaştıktan 1 ya da 2 iş günü sonra 13'ünde aktifleşti yani şifre vs geldi, abonelik başladı ancak internet yoktu, yanlış teşhis konuldu falan filan derken 20tl zararla(bina içi kablo değiştirttim) 3 gün sonra 16'sında tt ekipleri teşrif edip 5 dk içinde sorunu çözdüler. 1 ay sonra hattımın vdsl desteklediğini farkedip paket yükselttim(77mpbs), şöyle söyliyeyim online hesabımdan paket yükseltmeyi onayladım ve bu hıza derhal geçmeyi rica ettiğim bir mesaj yazdım destek hattına. Normalde prosedür bir sonraki ayın 1'inde yeni hızınıza geçebilirsiniz demesine rağmen bir sonraki gün öğlen telefonum çaldı ve yeni hızınız hattınıza tanımlandı, kullanabilirsiniz denildi. Şu ana kadar herhangi bir kopma, kesilme vs. yaşamadım.

    2-(Ufak hız kısıtlaması): Başka konularda ve mesajlarda da dile getirildiği gibi bu türknetin garip bir huyu sanırım; hızdan kısmak. Çünkü aboneliğim adsl ile başladı, tarifem 16mpbs'ye kadardı. 12mbps alabileceğim söylenmişti 10mbps alıyordum. Şuan 77mpbsye kadar olandan net 60mpbs alıyorum. Aşağıda akk sonrası hızı paylaştım gördüğünüz gibi 3mpbs olması gerekirken 2.5mpbs bandında. Bu herkesin yaşadığı genel bir sıkıntı görebildiğim kadarıyla. Ortada türknetin bunu bir yazılım vasıtasıyla kasıtlı olarak yaptığına dair söylentiler var. Eğer gerçekten kasıtlı bir olaysa bunun amacı nedir, mantığı nedir çözemedim. Normal kullanımı etkilemiyor etkilemez de zaten. Ancak akk aşımı sonrası zaten kompleksli olduğumuz bir konu olduğu için bunun biraz daha düşmesi göze batmıyor değil.

    3-(Ön ödemeli fatura): Aslında sıkıntı değil ama bazı arkadaşların kafası karışıyor galiba. Şöyle ki; faturalar ön ödemeli çıkıyor yani bulunduğunuz ayın faturası ayın başında çıkıyor 21'ine kadar ödemeniz gerekiyor. Abone olduğunuzda ilk faturanız gelecek ayın 1'ine kadar olan fatura ve o ayın faturası olmak üzere iki tane oluyor. Örneğin, ben 13 ağustos'ta abone oldum. Eylül'e kadar olan 18-19 günlük kısım ve eylül ayının faturası eylül ayının başında kesildi, ayın 21'ne kadar ödemem gerekiyordu. Ondan sonraki her ay aynı şekilde ayın başında o ayın faturası çıkıyor 21'ine kadar ödemeniz gerekiyor.

    4-(Paket Sıfırlama Tarihleri): Burası da biraz garip. Yine kendimden örnek verip somutlayayım, telefon paketim ayın 1'inde, internet paketim ise abonelik tarihimde(her ayın 13'ü) yenileniyor/sıfırlanıyor. Yani abonelik tarihiniz ne olursa olsun telefon paketiniz ayın birinde internet paketiniz abonelik başlangıç gününüzde sıfırlanacak. Halbuki yap hepsini 1'i ne kafa karıştırıyosun:)

    5-(Mh): Abone olmak isterseniz 30sn sonra, abone olunca 15dk sonra bağlanabiliyorsunuz. He çözümsüz problemim var mı, yok şükür. Hatta memnunum. Yeri gelmişken, mobil uygulamalarında canlı destek bölümü var orda nerdeyse hiç beklemeden sorununuzu iletiyorsunuz.

    Hülasa, ben türknetten genel olarak memnunum. Günün belli saatleri akk dahil olmadan hizmet verse tam tadından yenmeyecek. Yukarıdaki maddelerin ekserisi benim şikayetlerim değil şu ana kadar türknetle ilgili okuyup gördüğüm benzer sorunlardır ve kendimden yola çıkarak bunları somutlaştırmaya çalıştım.

    Akk sonrası hız(Sanırım upload 4mbps olması gerekiyor, uploadla işim olmadığı için umrumda değil açıkcası.):
    http://www.speedtest.net/my-result/5707088862

    Akk öncesi hız:
    http://www.speedtest.net/my-result/5709729632



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1hkn -- 13 Ekim 2016; 0:31:24 >




  • Aynen anlattiğınız gibi hocam.Sadece bağlantı aşaması uzun süruyo.Oda Türk netin suçu değil ttnetin suçu.Senin internetini bağlamamak için ellerinden geleni yapiyolar.Ancak durumu bildirirsen seve seve değil sevmeye sevmeye bağliyolar senin internetini.

    Anlattiklarinizdan 4. Maddeye gelirsek o akk ile alakali.Herkesin internetini ayin 1 inde yenilerse herkes ayin birinde uçak gibi internet kullanir.Buda alt yapinin çökmesine sebep olur.akk nin mantiği kalmaz.Bu yüzden interneti belli zamanda yenilerken telefonu ayin birinde yeniliyolar.

    TTnet kullanan arkadaşlardan tek ricam tvbu uyeliği yapmamalari.ülkemizde akk uygulamasinin yegane sorumlusu ttnetin pazari tek basina elinde tutup tvbu ile milleti sömürme isteğidir.akk diyolar ama iş tvbu olunca ayni hat uzerinden yuzlerce hatta binlerce eve full hatta ultra hd yayin vermeye calisiyolar.Buda diger internet kullananlara hat yetersizliğinden akk uygulamak zorunda birakiyor.

    2 saat ultra hd yayin demek 15-20 gb internet kullanimi demek.Alt yapiyi ne kadar etkileyeceğini siz düşünün artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo1231

    Aynen anlattiğınız gibi hocam.Sadece bağlantı aşaması uzun süruyo.Oda Türk netin suçu değil ttnetin suçu.Senin internetini bağlamamak için ellerinden geleni yapiyolar.Ancak durumu bildirirsen seve seve değil sevmeye sevmeye bağliyolar senin internetini.

    Anlattiklarinizdan 4. Maddeye gelirsek o akk ile alakali.Herkesin internetini ayin 1 inde yenilerse herkes ayin birinde uçak gibi internet kullanir.Buda alt yapinin çökmesine sebep olur.akk nin mantiği kalmaz.Bu yüzden interneti belli zamanda yenilerken telefonu ayin birinde yeniliyolar.

    TTnet kullanan arkadaşlardan tek ricam tvbu uyeliği yapmamalari.ülkemizde akk uygulamasinin yegane sorumlusu ttnetin pazari tek basina elinde tutup tvbu ile milleti sömürme isteğidir.akk diyolar ama iş tvbu olunca ayni hat uzerinden yuzlerce hatta binlerce eve full hatta ultra hd yayin vermeye calisiyolar.Buda diger internet kullananlara hat yetersizliğinden akk uygulamak zorunda birakiyor.

    2 saat ultra hd yayin demek 15-20 gb internet kullanimi demek.Alt yapiyi ne kadar etkileyeceğini siz düşünün artik.

    Hocam, baglanmama durumunda kime nasıl bildirim yapacağız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana kalırsa berbat ve saygısız bir firma.
    Nerede ise bir aydır kendileri ile savaş halindeyim.

    Bağlantım sık sık kopmaya başladı.
    Modem'e baktım SNR margin değerlerim çok düşük (6-8 db arası gel git yapiyor)

    Telefon edip kendilerine ilettim bakın SNR margin değerim çok düşük diye.
    Türkiyedeki kullanıcıların herhalde %90'ı bağlantım kötü diye arar sorunu onların tespit etmesi gerekir.
    Ben ise onlara nokta atışı sorunun kaynağını söyledim.
    Bundan sonra sonsuz döngüye girdik.
    Aradan 48 saat geçiyor sorun çözülmüyor ben tekrar arıyorum.
    Burada sorun çözüldü kapandı diye işaretlenmiş diyorlar.
    Ben yeniden açılmasını sağlıyorum ama değişen bir şey yok bağlantı varmı var?
    Ama 15 dk'ya bir kopup geliyor.
    İş inada bindi binanın ilk girşindeki kabloya modem ve laptop götürüp bağlantı yaptım değerler değişmedi.
    Yani hat zayıflaması benim ev içindeki kablolardan olmadığı %100 hale geldi.

    Sonuç?
    Bu şekilde iktir kaktır kullanmaya devam ediyorum çünkü mahalledeki kablolar sorunlu TTnet'e geçsemde buyuk ihtimal ayni durum olacak.
    Ve derdini anlatabildiğin kimse yok.
    mahallede fiber, kablonet vb zaten yok.
    Durum aynı Türkiye gibi :(




  • Türk netin kendi alt yapisi zaten yok ttnetten kiraladığı alt yapıyı veriyolar.Eğer btk ya ttnet kiraladigi alt yapiya desteğini kesiyo diye şikayet dilekçesi birakirsaniz kimse size eziyet edemez.Ayrica türk netin müşteri hizmetlerine telefon edip bildirirseniz sorun cözülüyor.ben 2 aydir kullaniyorum hic bir sıkıntım yok.f/p olarak en iyi internet ve telefon bu pakette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbirini övmeye değmez. hepsi eşkiya. devlet kolluyor. hukuk kolluyor. elbirliğiyle halkı söğüşlüyorlar. bu sisteme maalesef hiçkimse dur diyemez. yıl 2003 petrol 120 dolar mazot 2.5 tl. yıl 2016 petrol 30 dolar mazot 4 tl. daha neler neler. şimdi zorunlu bes çıkardılar. anlamı şu: birer birer ebenizi s..... 2008 de kendi isteğimle garantiden katıldım. halen çıkamadım. dondurdum. inş sonunda borçlu çıkmam. birikim yaptığımızı zannediyoruz fakat karlı çıkan bankalar ve devlet. sonuç her yerden ezilen biziz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul, kartal, atalar da ikamet ediyorum. türknet'e ekim ayı nın 22 sinde evraklarımı gönderdim 25 in de evraklarınız ulaştı diye mesaj geldi, 26 sın da türknet online işlemler kullanıcı adı ile şifremi mesaj ile gönderdiler, ayın 27 sin de ise internet hizmetiniz kullanıma hazırdır mesajı ile kullanıcı adı ve şifresini gönderdiler. aynı gün vdsl2 destekli modem aldım ve kurulumunu yaptım, internete bağlandım. yani 5 gün içerisinde tüm işlemlerim yapıldı. hız testinde aldığım sonuçta burada! bu arada hattıma tanımlı download hızı 77 mbpshttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/620762/5813df2f-3662-4938-89fd-50f865befa58.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih7934 -- 5 Kasım 2016; 1:24:21 >




  • Ücreti hesaba katmazsak Ttnetmi türknetmi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    Ücreti hesaba katmazsak Ttnetmi türknetmi?

    Türknet tabi ki!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • site hatasında dolayı fotoğraf ekleyemedim.Buda benim hız testim Bolu'da yaşıyorum.

    Tanımlı:51 (Hat kaldırsa daha çok verecekler.Hat desteklemediği için kopma yaşarsın diye bu kadar verdiler)
    Download test:41.46
    Upload test:2,05
    ping:21 ms
  • TTnet deki arkadaşımla yaptığım bir sohbet.

    +Türknet alt yapıyı sizden alıyor ama sizden daha ucuza daha iyi tarife veriyo bunun sebebi nedir?
    -Bunun sebebi BTK ile yapılan anlaşmaya göre büyük firma diğer ufak işletmelere alt yapı hizmeti kiraladıysa onlardan daha ucuza daha iyi bir tarife sunamaz.

    Yani olay şu Türknet ttnetin alt yapısını kullanıyo yukarıdaki sebepten dolayı ttnetten daha iyi internet verebiliyo.

    Bu durumda hizmet kalitesi olarak Türknet>TTNET
  • turknet kullanıcısıyım
    taahhütsüz olduğu için geçtim bir sıkıntı yaşarsam nasıl olsa iptal ediliyor diye.
    3 at önce başvurdum 20 25 gün bağlantı sürdü. 2 aydır aboneyim toplam 1 ay kullanmışımdır. müthiş yavaş 16 hızında diye aldım daha ölçümlerde 8 üzerini göremedim. 4-6 arası hızı.
    köy yerinde elektriklerin zırt bırt kesildiği gibi internet olur olmadık zamanda kesiliyor. gece müşteri hizmetlerine 10dk sonra bağlanabiliyorsun çözülmüyor. sabah bakıyorsun açılmış vs ömrümde ilk defa böyle kalitesiz internet servis sağlayıcısı gördüm. eski çevirmeli 145 146 ile bağlandığım dönemlerde daha sorunsuz ve hızlı internetim vardı.
    sonuç
    2 ay denedim yavaş ve sorunlu şimdi çıkıyorum (tabi çıkabilirsem)
    kısacası uzak durun
  • Yaklaşık 3 yıldır Türknet kullanmaktayım şu ana kadar sadece 2 tane arızam oldu onlarında birisi gemel arızamıymış neymiş diğeride 2 günde hallettiler.

    50gb kota 16 mbe kadar kullanıyordum/gördüğüm hız 6.90dı sonrasında bızım oralara telekom fiber hat döşedi çalışma bittikten sonra türkneti aradım dedim böyle böyle,yeni kampanyamız var isterseniz geçirelim ama altyapınız yok dediler ama siz online işlemden takipte kalın altyapı size geldiği zaman ordan kendiniz değiştirebilirsiniz ,dediler şans eseri kota sorgulaması için girmiştim bi baktım 50mb vdsl dıor hemen yapıştırdım tabi şuan
    60tl
    150gb akn
    bin dk heryöne
    40mb hız görüyorum

    gayet memnunum
  • kesinlikle uzak durulması gereken bir firma telefona ayrıca para vermemek için dsmarttan geçtim oradaki tazminatımı ödediler diye taahhüt verdim çok pişmanım açıkçası.
    Aynı alt yapı olmasına rağmen defalarca kesilme kopma yaşadım 7-8 aylık süre içinde en az 3-4 kere müşteri hizmetleriyle uzun uzun ve her arıza için birkaç kez konuşmak zorunda kaldım son 1-2 aydır düzgün gibi ama ne olur bilmiyorum. şu taahhüt sürem dolsun 1 sn durmayacağım çok net. Bu arada dsmarttayken 7-8 yılda en fazla 4-5 ay o da son 3-4 günü akk a takılmışımdır , çok kullandığım halde . Burada bir hafta dayanmıyor bile anında düşürüyorlar hızı
  • Türknetin tek sıkıntısı abonelik başlayana kadar bazen telekoma evrakları geç gönderiyor göndersede abonelik açıldımı açıkmadımı takibi yok zaten en önemli kısım gene telekom geç dönüş yaptığı için günler sürüyor.

    Ben 1 aydır boş port bekledim boş portu bulmama rağmen bağlatamadım telekom boş port var demiş ama türknet yetkilileri varsa şu aboneye hattı bağlayın demekten kaçınmışlar 3 gün sonra benim ısrarlarımla bildirim gönderdiler ama nafile port dolmuş sıkıntılı bir bölgedeyseniz ve sıfırdan abonelik açacaksanız uzak durun haftalarca beklersiniz fakat abonelik taşıma durumu söz konusuysa geçiş yapın fiyat ve hız açısından oldukça iyi sonuçta ttnet te türknet te telekomun altyapısını kullanıyor bölgemde ttnet 24mbit vodafone 65mbit tabi bunlar taahhütlü ve 70 80tl arası bir fiyat akk 35 50 civarı türknet ise 50mbit ve 150gb akk 60 tl çok uygun ama malesef bağlatamıyorum port olsada 1 2 tane falan oluyor onada kendi abonelerini alıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: q9a2

    Türknetin tek sıkıntısı abonelik başlayana kadar bazen telekoma evrakları geç gönderiyor göndersede abonelik açıldımı açıkmadımı takibi yok zaten en önemli kısım gene telekom geç dönüş yaptığı için günler sürüyor.

    Ben 1 aydır boş port bekledim boş portu bulmama rağmen bağlatamadım telekom boş port var demiş ama türknet yetkilileri varsa şu aboneye hattı bağlayın demekten kaçınmışlar 3 gün sonra benim ısrarlarımla bildirim gönderdiler ama nafile port dolmuş sıkıntılı bir bölgedeyseniz ve sıfırdan abonelik açacaksanız uzak durun haftalarca beklersiniz fakat abonelik taşıma durumu söz konusuysa geçiş yapın fiyat ve hız açısından oldukça iyi sonuçta ttnet te türknet te telekomun altyapısını kullanıyor bölgemde ttnet 24mbit vodafone 65mbit tabi bunlar taahhütlü ve 70 80tl arası bir fiyat akk 35 50 civarı türknet ise 50mbit ve 150gb akk 60 tl çok uygun ama malesef bağlatamıyorum port olsada 1 2 tane falan oluyor onada kendi abonelerini alıyorlar.

    herkes ilk abonelikle ilgili şikayet etmiş, bende de tam tersi oldu,aradım ertesi gün gelip evrakları getirdiler. diğer servis sağlayıcıyı kullanırken 1-1.5 gün sonra sanırım artık şu şifre ile baglanabilirsiniz dediler hepsi o kadar.
    Bende de en kolay geçiş yaptığım firma oldu




  • Bir TurkNet hikayesi...
    Müşteri hizmetleri aradı, hattınız destekliyor, sizi 32 mbps vdsl ye geçirebiliriz dediler. Bakın emin misiniz modem alacağım elimde patlamasın dedim yok kesin dediler. 22 Kasımda geçiş talimatını verdim, paket 32 mbps olarak değişti, geçişiniz 3 iş günü içinde gerçekleşecek dendi, gelen mailde ise 1 Aralık itibarıyla gerçekleşecek dendi.
    29 Kasımda gelen mailde altyapınız bakır altyapı olduğundan yüksek hıza uygun değildir deniyor, sanki ben dedim hattım destekliyor geçirin diye. Neyse üzerinde durmadım 16 mbps adsl ye devam.
    Ve 1 Aralıkta şookkk...!!!
    İnternetim tamamen gitti.
    Her gün defalarca aradım, yaptıkları tek şey ''kayıt oluşturduk efendim'', ''Oluşturulan kayıt üzerinde çalışmalar devam ediyor'' cevabı vermek oldu, kesintinin sebebini bile bilmiyorlardı.
    1 gün 3 gün 5 gün derken dün 8 gün oldu ve Türk Telekomun incelemesi sonucu hat desteklemediği halde yüksek hız verildiği ortaya çıktı. Yani bana hem hattınız vdsl desteklemiyor cevabı verip hem de desteklemeyen hattı vdsl ye geçirmişler, şaka gibi değil mi?
    Saat 11 igi ve hemen TurkNet'i arayıp bildirdim, hızlı bir şekilde tekrar adsl ye geçişimin yapılmasını talep ettim. Tamam dendi ben hemen şu anda paket bilgilerini düzeltiyorum, geçiş de 3 iş günü içerisinde gerçekleşir dendi, yani yine bu klasik 3 iş günü zımbırtısı çıktı karşımıza.
    Bugün yani 9. gün ne durumda olduğunu sormak için yine aradım, ne deseler beğenirsiniz; ''efendim adsl ye geçiş için her hangi bir kayıt yoktur bizde'' Evet evet ben de çıldırdım da karşımda değiller ki gırtlaklarına sarılayım.
    Bu hafta da böyle bitti, haftaya ne olur, netim ne zaman gelir, hatta gelir mi, en sonunda tırlatıp başka firmaya geçer miyim tam bir belirsizlik hakim. Şu an online hizmetlerde değiştirdik dedikleri paketim bile hala 32 mbps vdsl görünüyor.
    Fatura mı..? Ne demek canım, o hiç kesintisiz 7/24 hizmette...
    TurkNet denince durup bir daha düşünmek lazım demek ki.




  • İmam Sorar, Meftayı Nasıl bilirdiniz. Cemaat: İyi bilirdik.

    Teoride hepsi iyi. Uygulamada bakmak lazım. Ben Kablonet e geçtim 1 sene oldu. Çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.