Şimdi Ara

Turknet ping değerleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar,


    Yaklaşık 1 ay öncesine kadar türknet'in gigabit alt yapısına geçiş yaptım. ps5 den oyun vs oynuyorum bunlar rekabetçi oyunlar ve vdsl kullanırken aldığım ping değerlerini şimdi kullandığım ve resimde idda edildiği gibi düşük ping değerlerini bırakın daha kötü değerlerle karşı karşıyayım. Teknik olarak detaya girersek gpon ve modem arası modem ve ps5 arası cat8 evet abartarak cat 8 ile döşedim Modem olarak asusun gt-ax6000 modemini aldım ve sağlayıcıdan statik ip hizmetini başlattım. bunlara rağmen vdsl kullanırken aldığım değerlerin yaklaşık %25 daha kötü ping değerlerini alıyorum.

    Üstelik vdslde iken 2 tane yama telefon kablosu turknetin verdiği modem ve cat5 kablosu ile bağlantı yaptığım zamanı kıstas alarak söylüyorum ve statik ip yok.

    Evet hız değerleri yükseldi ama alttaki reklamda belirttiği gibi üstelik bu kadar yatırım ve para verdiğim halde ping değerleride hiç bir yükselme yok müşteri hizmetlerine aynı detaylı mesajı attığımda aldığım tek cevap değerleriniz normal gözüküyor. herhangi bir sorun göremiyorum gibi tamamen copy paste cevaplar. verdiğiniz para ve yatırımla ortada kalıyorsunuz.

    Kısacası yurt dışı çıkış değerleriniz kendi ellerinde siz nasıl cihaz kullanırsanız kullanın hiç bir değişim olmuyor..

    Umarım bu sorun çözülür kendi adıma sizin içinde bilgi olsun diye ekliyorum.

    üGT-AX600

    Turknet ping değerleri..







  • Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    63069984

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilkeryasina kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde net uzmanımız bağlantı değerlerinizde; veri trafiğinin sağlandığı sinyal seviyesinin kritik olduğunu tespit etmiş ve adresinize saha ekiplerini yönlendirdi. Ekipler mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçerek adreste kontrol sağlayacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.