Şimdi Ara

TürkNet Pişmanlığı - Ev Telefonu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz hafta ev telefonu ve internet hattımı Türk Telekomdan Türknete taşıdım. Türk Telekomdayken ev telefonunu yıllardır herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullandım. Ancak türknete geçmemle birlikte ev telefonunu kullanamaz duruma geldim. Telefon çağrı alıyor ancak hiçbir şekilde arama yapamıyor. Konuyla ilgili türknete arıza kaydı bıraktım. Türk telekom saha ekiplerine arıza bildiriminde bulunduklarını ve gerekli kontrolleri sağlayacaklarını söylediler. Daha sonra türk telekom ekiplerinin kontrolleri tamamladığını, ankastre kutusunda çağrı sesi olduğunu ve telefonumu ankastre kutusunda denemem gerektiğine ilişkin bir mesaj göndererek arıza kaydını kapatmışlar. Ben telefonumu apartman girişindeki ankastre kutusunda değil, evimde kullanacağım. Böyle bir bildirimle arıza kaydını kapatmalarını son derece saçma. Evime giden kablolarda herhangi bir değişiklik olmadı ancak türknete geçmemle birlikte telefon hattım bozuldu. İnternette yaptığım küçük bir araştırmada dahi benimle aynı sorunu yaşayan onlarca insanla karşılaştım. Başvuru öncesi son derece ilgili olan Türknet şu an sorumluluktan kaçıyor. Arıza giderilmeden, arıza kaydını kapatıyorlar.

    Edit: Sorun Çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_nash -- 5 Temmuz 2019; 19:58:23 >







  • oim den belirli yönleri arayamıyorum diye kayıt bırakın, mesela ben turkcell den vodafone taşıdığım cebi (sadece onu arayamadım) farklı turknet sabit no da denedim onda da arayamadım ama tt sabit hatta da arayabildim

    önce tt ye kayıt açtılar ekip abi bizim yapacak bir şeyimiz yok dediler (ki yoktu ki teknik değil tanımsal problemler) bu yukarıdaki gibi test yaptım dedim o zaman düzelttiler

    analiz gerektiren problemler :-{
  • Hocam çok sağolun. Söylediğinizi denedim. Daha önce Türk telekom harici sabit ve cep telefonu denemiştim, aramamıştı. Ancak telekom sabit hat deneyince aradı. Sorun dediğiniz gibiymiş. Yardımınız için çok sağolun. Bu şekilde kayıt bırakıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, arıza durumlarında hat ankastre kutusuna kadar kontrol ediliyor. Ankastre kutusundan modeme kadar giden kablo iç tesisata girdiğinden dolayı müşteri sorumluluğundadır. Arızanızı tekrar kontrol edebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan destek kaydı açarak kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.