Şimdi Ara

Turknet Pişmanlıktır.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her firma sorun yaşayabilir kesintiler olabilir benim için önemli olan çözüm sürecidir.

    İnternetim 3 gün önce kendi kendine kesildi ve hiçbir şekilde kullanılamaz hale geldi. Destek kaydı oluşturdum ve beklemeye başladım. Çözüme dair hiçbir şey yok....

    İlk olarak beni arayıp çevresel bir arıza olduğunu ve ne kadar süre devam edeceklerini bilemediklerini söylediler. Ertesi gün ise bana yeni bir abonelik açarak sorunu çözebileceklerini söylediler. Gerçek bir komedi.

    3 gündür internetsizim ve somut hiçbir çözüm yok. Bugün iptal ettirme çalışmalarına başladım çünkü aradığınızda canlı bir insan bulamıyorsunuz tamamen otomasyon...

    Bekliyorum ki sabahtan bu yana beni arasınlarda interneti iptal ettireceğimi söyleyebileyim. Gerçekten çok pişmanım 10 20 tl fazla ödeyip AKN li kullanırım daha iyi. 40 tl cepten internete ödedim şu 3 gün.

    İptal çalışmaları yeni abonelik vs. 10 gün daha min. internetsizim. Sizede selam olsun kardeşlerim. İşiniz internetle değilse ve aksiyon seviyorsanız sizde Turknet e katılın!!!

    İyi günler...







  • Merhaba, sizinle PM üzerinden iletişim içerisindeydik. 18451554 numaralı destek kaydınızı dün oluşturmuşsunuz. Arkadaşlarım süreci TT tarafı ile takip etmeye başlamış ancak siz hizmetinizi iptal ettirmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Sizi artık aramızda göremeyeceğimiz için üzgünüz. İptal dilekçenizi faks yoluyla bize iletirseniz gerekli işlemler en kısa süre içerisinde gerçekleşecektir.
  • ben de 2 haziranda başka bir operatör düşünüyordum. Turk Neti eliyorum.
  • TurkNet aslında çok çok iyi ama olası bir arıza durumunda can sıkıcı oluyor bu da türk telekomun ekipleri yüzünden oluyor. 7-8 ayda bir kere sorun yaşadım o da bir haftadır çözülmedi. Yine de bu 7 ayda 35 mbps aknsiz kullanma keyfini de yaşadım. Ben yine olsa yine geçerim TurkNete.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır teknik servis bekliyorum hâlâ arıza kaydı oluşturuyorlar :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 gündür kesik hayır çözüme dair bir şey olsa deseler ki çözeceğiz uğraşıyoruz eyvallah anlarım, çözüm olarak yeni abonelik başlatmayı sunuyorlar bana. Peki o kaç gün sürecek? 1 hafta daha...

    Çok sağolun ben almıyayım. Türknet tamamen şans işi arkadaşlar olurda bir arıza yaşarsanız destek sıfır. TT ekiplerine muhtaçsınız.
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım size bu fikri sundu çünkü şuan ki işlemlerden daha kısa sürede çözüme ulaşacağı için... Siz iptal ettirtmek istediniz. Tabii bir kullanıcı olarak memnun değilseniz bu en büyük hakkınız. PM üzerinden iletişim içerisindeydik. Oradan detaylıca konuşmuştuk. İyi günler dilerim.
  • Benimde önümüzdeki ayin 16 sinda sözleşmem bitiyor netspeed ve turknet arasında kararsizim bi aksiyonda biz yasiyalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım foruma türknetten ağzı yananlar ilk kez yazmaya geliyor. burada defalarca türkneti kötüleyen başlık yazı vs. paylaşıldı. giren pişman, çıkmak isteyen zor çıkıyor. türknet şuan 70 liraya hizmet veriyor ama genelde kaliteli hizmet yok. şanslıysanız 35 ve üzeri alıyorsunuz. benim fiberde 100 mbit aldığım yerde türknet 16 mbit veriyor(bazen bakıyorum 35 e kadar çıkıyor). biraz daha fazla verip çok daha hızlı ve kaliteli hizmet almak varken insanlar neden acı çekiyor anlamıyorum. üstelik sorun yada soru sormak istediğinizde karşınızda muhatab da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.