Şimdi Ara

Turknet rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müşteri hizmetlerini arayarak TurkNet'e abonelik sürecimi başlattım adresimi sorguladılar ve binamda 35mbit e kadar destek olduğunu söylediler bağlantının en geç 4 gün içinde tamamlanacağını söylediler buraya kadar her şey tamam evraklarımı gönderdikten yaklaşık 10 gün sonra 10. Mailim sonrası bana dönüş yaptılar kurulum işlemi için geleceklerini söylediler zaten telefonla hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor muhatabınız yok!
    Kuruluma gelen arkadaş superonlinecının telefon hattını kestiğini tekrar kablo çekilmesi bunun benim tarafımdan yapılması gerektiğini söyledi bunu da kabul ettim elektirikci çağırdım apartmandan eve kablo döşettim kırıp döktürdüm evin içinde tadilat desen o sürecin masrafı desen + modemimide kendim dışarıdan aldım bunlara güvenerek sonra her şeyi hazırladığımı ve internet işlemini beklediğimi söyledim beklemem gerektiğini söylediler tekrar bekledim ve 2 gün sonra telefon geldi binanızda TurkNet altyapısı yok dalga geçer gibi bir ses tonuyla diyorlar ki ama size yardımcı olacağız sizi Superonline a yönlendirebiliriz fiber kullanın gibi bir cevap veriyorlar.
    Ben hayatımda böyle rezalet görmedim maddi kaybım 320TL modem + (iade edemiyorum) + 150 TL elektirikci ve kablo masrafı + zaman ve evdeki delikler duvardaki delikler tadilat ve 10 gündür internetsiz bunların sözüne güvenip mağdur kalma süresi.
    Bu şirketten uzak durun kimseye tavsiye etmiyorum defalarca yaşadığım süreci mail attım siteden talep açtım dönüş bile yapmadılar.
    Sitelerinde üyeliğim halen aktif görünüyor bir de ona fatura keserler tam olur ilk işim yarın davacı olmak olacak!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.