Şimdi Ara

Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
5
Favori
31.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetbas_81

    Bugün 15 Temmuz 2020 Çarşamba. 18 Haziran’dan beri yani yaklaşık 1 aydır telefon ve internette sorun yaşıyorum. Telefon hattım tamamen kesik, internet hattım ise ara ara geliyor, geldiğinde ise çok yavaş. Bununla ilgili onlarca görüşme ve yazışma yaptım ama ısrarla sorunu çözmüyorlar. Bırak çözmeyi çözmek için çaba bile sarf etmiyorlar! Türk Telekom’a gidip çözüm merkezi ile bizzat görüştüm. Çözüm merkezinden bayan sağ olsun çok yardımcı oldu. TurkNet arızayı bize bildirir bildirmez ben ekipleri gönderip arızayı giderteceğim dedi ama ısrarla TurkNet arızayı bildirmiyor! Arızayı bildirmekten bile aciz bir firma! Yok ekipler inceleyecekmiş! 1 Aydır bitmedi incelemeleri! 2 kere evime servis getirdim kesinlikle tesisatta bir şey yok. Yani gelen hatta sorun var. Artık ne sorun varsa TurkNet ne çözüyor ne Turk Telekom'a bildiriyor, sorunu da bizden gizliyorlar! Tek bildikleri ekiplerimiz ilgileniyor! Çözüm diye bir şey yok! En sonunda çıldırdım ve bugün hattımın kapatılması için dilekçemi gönderdim. Bir firma bu kadar mı kötü olabilir resmen nefret ettim. Bundan sonra TurkNet'i bırakın dostuma düşmanıma bile tavsiye etmem. Yazıklar olsun bir firma bu kadar mı kötü olur? Görüp görebileceğiniz en kötü kurumsal firma diyebilirim.
    Kesinlikle katılıyorum dostum. Türknet eskisi gibi değil iyice tiksindim bu firmadan ben de çıkacağım yeter artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türknet uzak durunnnnnnnnnnnnn Türk Telekomdan geçiş yaptım dertsiz başıma dert aldım.45 gün oldu internetim bağlandı 35 mbps olacaktı 15 mbps bağlandı.Telefon hattımı aktif etmediler. Destek kayıtlarında suçu Türk Telekoma atıyorlar. Faturaya gelince ful hizmet veriyorlamış gibi ücretini tahsil ediyorlar.
    Destek No
    33605856
  • hüseyinarda H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon hattınız ile ilgili süreci kontrol ettiğim zaman başvuru yapıldığında yerleşik operatör kaynaklı hata alınmış ve ilgili ekibimiz bu konuda yerleşik operatör ile görüşüyor. Biran önce tamamlanması için takibini yapıyoruz ve gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Nasıl oluyorda geçiş sürecine kadar herşey normal hattım 75 mpbs destekliyor port var ama geçiş yapıldıktan sonra yerleşik oparetör kaynaklı hata oluyor ve sorun 45 gündür çözülmüyor yazık insanları kandırıyorsunuz.
  • hüseyinarda H kullanıcısına yanıt
    Telefon hattı ile ilgili bir sorun yaşanıyor ama güncel bilgi alarak paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Çok şükür 1 ayın sonunda telefon ve internetim yapıldı. İşim gereği çok fazla vaktim yok. Ayrıca şuan için uğraşmakta istemiyorum. Bu nedenle TurkNet kullanmaya devam edeceğim. Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamam. Yaşarsam yine destek konusunda sıkıntı yaşayacağımı biliyorum. Sadece bu forumdaki @TurkNetDestek hızlı bir şekilde yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim.
  • mehmetbas_81 M kullanıcısına yanıt
    İyi kullanımlar dilerim. Bir sorun olursa bana PM üzerinden yazabilirsiniz.
  • Arkadaşlar kesinlikle türknet mi sakın sakın.... eski mesajda belirtmiştim 04.06.2020 tarihinde nakil başvurusunda bulundum 20.07.2020 tarihine kadar internet bağlamadılar bende o tarihte iptal fax ını gönderdim. internet bağlamadıkları gibi nakil ücretini fatura edip göndermişler sanki nakil işlemi gerçekleşti fatura ediyorlar. 04.06.2020 tarihinde nakil istiyorum işeme aldıkları tarihten itibaren faturalandırmayı durduruyorlar ayın 16 sına kadar kullanmışım gibi. işin özü 5 aylık türknet tecrübem tam bir felaket herşey alıncaya kadar şikayet hattına ulaşamıyorum hep aktivasyon birimi farklı bir numaradan ara diyorlar 2. aramadan sonra oda hep aktivasyon birimi. Türkneti önermek mi her zaman kötüleyeceğim.
  • oaygun34 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden fatura için destek kaydı oluşturur musunuz? İlgili ekibimiz inceleme yaparak size bilgi verir.
  • TurkNet herhangi bir ücret bilgisi vermeden sürekli kesilen internetimiz için eve servis göndermeyi talep etmiştir sonrasında gelen kişi hiçbir işlem yapmadığı sadece benim yaptığım gibi kabloları birbirine birleştirip gitmiş 99 TL fatura yansıtmıştır Tüketici Hakem Heyetine başvurup lehime çıkan kararı da gönderdim kararın gelmediklerini söylediler tüketici hakem heyetini aradım yalan söylüyorlar Tufan Sevil adına teslim edildiğini e belirttim arayıp evrakları istediler onları da ilettim hala dönüş yok açılan kayıtları sürekli olarak kapatıyorlar firmadan şikayetçiyim kesinlikle uzak durun dolandırıcılar salak gibi bekledim iptal işlemi için bugün faksta yollladık pazartesi günü de icraya vermeyen ne olsun görelim bakalım
  • gamzevavsar G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Ekteki resimlere bakan formanın nasıl bir dolandırıcı olduğunu anlarlar bana hakem heyeti kararı gelmedi bize atın diyorlar belgeyi gönderiyorum sonra bu belgeyle işlem yapamayız hakem heyetinden karar gelmemiş diyorlar kararı alan kişinin adını söylüyorum bu kez sizinle bilgi paylaşmayız hukuk departmanimiz ilgileniyor kararı tüketici hakem heyetinden öğrenebilirsiniz diyorlar Allah belanızı versin ne diyin ki pazartesi ilk isim icraya gitmek iptal içinde faksı cektim iptal edilmesede mahkemeye vericem ailecek adalar üzerine okuyup çalışan insanlarız amcam polis ablam avukat bakalım nasıl kurtulacaksınız
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gönderdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aranmadim tümüyle yalanlar sakin ha abone olmayın türk Telekom daha iyi 5 TL fazla verip onlara gecerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamzevavsar G kullanıcısına yanıt
    PM' i kontrol ettim ancak mesajınız bulunmuyor. GSM numaranızı paylaşmanız durumunda kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    PM' i kontrol ettim ancak mesajınız bulunmuyor. GSM numaranızı paylaşmanız durumunda kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
    Tekrar kontrol edersiniz çünkü gönderdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere gönderdim diğer forumlara da yalandan mesaj atıyorsunuz numaranın geldiğini de çok iyi biliyorum kesinlikle uzak durun yalancılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamzevavsar G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönderdiğiniz numaradan aboneliği kontrol ederek hukuk birimimize bilgi verdim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım.
  • Dönüş cevabı ayni olacak gelmedi evrak vs gelmeyen evraki alan kişinin adını nasıl söyleyebiliyorlar bana çok komik icrada evragin geldiğini anlarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.