Şimdi Ara

TurkNet SmartyFi ile evinizin her köşesinden internete kesintisiz bağlanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TurkNet SmartyFi ile evinizin her köşesinden internete kesintisiz bağlanın
    Çoklu kullanım ve duvar kalınlığı gibi birçok farklı etkenlerle evlerdeki Wİ-Fİ bağlantı kalitesinde sorunlar yaşanabiliyor. TurkNet, evdeki kablosuz bağlantı deneyimini iyileştirmek için TurkNet SmartyFi hizmetini sunuyor.



    Yapay Zeka ile Performans Artışı



    TurkNet SmartyFi sayesinde kesinti ve yavaşlık gibi sorunlar yaşamadan evinizin her köşesinde yüksek hızlı bir kablosuz internet bağlantısına sahip olabiliyorsunuz. TurkNet, SmartyFi kullanıcılarının evlerine 4x4 antenli routerlar yerleştirilerek kablosuz bağlantı kapsama alanını genişletiliyor. SmartyFi’nin sahip olduğu yapay zeka destekli sistemler sayesinde kablosuz bağlantı performansı iyileştiriliyor böylece herhangi bir arıza durumunda sorunlar yapay zeka sayesinde anında tespit ediliyor ve kendiliğinden onarılıyor.



    Wi-Fi Trafiğini Optimize Eder



    Akıllı Wi-Fi SmartyFi, internet hızının ve düşük pingin gerekli olduğu uygulamaları otomatik olarak algılayarak bağlantıyı optimize ediyor. Netflix, Zoom, Meeting, Xbox gibi platformları algılayarak kablosuz bağlantı trafiğini en iyi hale getiriyor. Kullanıcı sayısının fazla olması durumunda yük dağılımını optimize ederek herkesin internete kesintisiz şekilde bağlanmasını sağlıyor.





    Kesintisiz Dolaşım



    SmartyFi’nin sahip olduğu kesintisiz dolaşım özelliği sayesinde tüm router cihazlar tek bir Wi-Fi ağında toplanır. Wi-Fi ağları arasında geçiş yapmanız gerekmez. Evde hareket ettiğiniz durumlarda size en ideal router cihaza otomatik olarak geçiş yapılır. Bağlantıda herhangi bir kesinti yaşamazsınız.



    TurkNet SmartyFi ile evinizin her köşesinden internete kesintisiz bağlanın
    SmartyFi hizmetini sadece TurkNet GigaFiber kullanıcıları kullanabiliyor. Evinizin her köşesinde 1.000 Mbps'ye varan download ve upload hızındaki internetinizden tam olarak faydalanabilirsiniz.



    SmartyFi hakkında daha fazla bilgi için: SmartyFi



    TurkNet, GigaFırsat Kampanyasını Duyurdu



    1.000 Mbps’ye varan download ve upload hızına sahip TurkNet GigaFiber sınırlı bir süre için yeni abonelere özel ilk 6 ay 249,90 TL yerine ayda sadece 179,90 TL.



    TurkNet GigaFiber altyapısı şu an için İstanbul, Anlara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’da sunuluyor.  Adresinizde TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için GigaFiber Altyapı Sorgulama aracını kullanabilirsiniz. TurkNet GigaFiber altyapısı yoksa da GigaFiber İstiyorum sayfasından talep bırakarak TurkNet GigaFiber'in size gelmesi için süreci hızlandırmaya katkı sunabilirsiniz









  • Eski modemler taa ebesinin örekesinden çekerken, yenileri salondan yatak odasına sinyal gönderemiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Hocam eski modemler 2.4G frekansında çalıştığı için olabilir mi bu durum?

    Ayrıca şu ana kadar görmüş olduğum en başarılı çekim gücü Airties 5650'deki oldu. Modemin yanında 60'ın da üstüne çıkan kablosuz hızı veriyordu Wi-Fi 4 ile.

    Şimdi ise Wi-Fi 6e destekleyen cihazın olacak da modemi de öyle alacaksın da hız kazanacaksın.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Evdeki modem bu; Netmaster Infinity 401 2,4g ve 5g frekanslarında çalışıyor. Wifi 5 var neredeyse salon dışında hiçbir yerde çekmiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kararsız kaldım

  • Kablonet'in modem/router cihazları genelde kablosuz performansında iddialı değildiler zaten. Netmaster bir örnek. Gerçi Ubee kullananlar da pek memnun değildi.


    Kablonet Kablo/Koaksiyel altyapısı kullanıp da kullanıcıların memnun kaldığı tek modem H&D NE1611C modeli. Ya da motorola'nın eski docsis modemlerinden temin edilip router bağlayarak kablosuz performansı elde edeceksiniz.

  • Turknete gececeklere onemli bir hatirlatmada bulunayim. Musteri temsilcisi sadece kayit yaparken var. Sizin kaydinizi olusturduktqn sonra hicbir sekilde canli destek alaniyirsunuz. Hersey mail yoluyla yapiliyor. Sacmalik anlicaginiz. Ben hizindan memnunum ama bu tur sacmaliklar için baska operatore gecmeyi düşünüyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.