Şimdi Ara

TurkNet uzak durun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakalarsa yine öpecek ti ama kaçtım kurtuldum vodafonedan. Ciddi ciddi adamların dolandırıcı timi var 50 kere aradılar saçma sapan teklifte bulundular gerçek dışı. 25 TL'ye 75 mpbs internet verelim dediler tabibyersen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigdesigner kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgili ekiplere her şikayetinizi eş zamanlı olarak iletmekteyim. Bugün tekrar kendilerine dönüş sağlayacağım.
  • MErhaba, müşterimizle ileştişime geçerek detayları ekiplerimiz kendisi ile paylaşmaktadır. Sorun çözümü için ben de her talep ve şikayeti ekiplerle paylaşıyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Üstat benimle iletişime geçen yok. Neden böyle bilgiler veriyhorsun burda bilmiyorum :)


    Ben BURADAYIM. okuyorum yazdıklarını.

  • bigdesigner kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekiplerimiz gelişmeleri sizinle paylaşıyor. Ben de şikayetlerinizi ilgili ekiplere ileteiyorum ve dönüş yapılacağı bilgisini alıyorum. Hem buradan hem de kaydınız üzerinden konuyu takip etmekteyim.
  • Merhaba, ben ekiplere burada müşterimizin şikayetini iletiyorum ve ekiplerimiz iletişim sağladığını, arama yaptığını ya da ulaşılamadığı bilgisini benimle paylaşıyor. Modem sorunu maalesef ki devam etmektedir, ekiplerin öncelikli takip konusudur. Müşterimize de gelişme oldukça bilgi vereceğiz.
  • Merhaba, konuyle ilgili detaylı bilgi almak ve sorunun çözümü için ilgili ekiplerle iletişim halindeyim. En son gelen bilgi züerine müşterimize dönüş yaptım. Güncel bilgi aldığım zaman tekrar bilgilendirme yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 23 Mayıs 2023; 8:44:49 >
  • Belgeleyelim :)


    En günceli 20.05.2023 cevaplar 3 aydır aynı bu arada :) Yeni bir gelişme yok Stok problemi vs. Bu süreçte beni telefonla arayan olmadı.



    TurkNet uzak durun.
  • turknetin telekom altyapisi uzerinden kullancaksaniz uzak durun, cok beceriksizler bir proglem oldugu zaman halledemiyorlarlar turktelekoma soz geciremiyorlar.

  • CwAltair C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizde sorun yaşıyorsanız size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 20 gün önce turknette aynı il içinde nakil talebi oluşturdum. Fiber kullandığım adresten VDSL kullanacağım adrese geçeceğim. Modemi iade etmem gerektiği ve yeni bir VDSL modem satın almam gerektiği söylendi, 2. gün modemi Aras Kargo ile gönderdim umarım ulaşmıştır ve onunla ilgili de bir kez daha sorun çıkarmazlar, daha sonra yeni modemimi de satın alıp beklemeye geçtim. Yaklaşık 11-12 gün geçtikten sonra Türk Telekomdan geldiler, binanın kutusuna kadar gerekli işlemi yaptıklarını gerisini turknetin yapacağını ilettiler, ertesi gün turknet aradı ve randevu verdi 2-3 gün sonra da turknet ekibinden arkadaş geldi. Daire içine kablo çekilmediği bunu telekomun çekmesi gerektiğini söyledi ve telekomun tekrar adrese gelmesiyle ilgili giriş yapacağını iletti. 2-3 gün sonra telekom geldi tekrar ancak kablo çekme işini de turknetin yapması gerektiğini iletti, ben de lanet olsun dedim kabloyu kendim çektirdim. Telekomdan gelen arkadaş da kutudaki bağlantısını yaptı ve daireme kabloyu taşıdık birlikte. Şimdi son kalan işlem Turknet gelecek ve kurulumu tamamlayacak. Ancak Turknetle görüştüğümde, nakil işleminin tamamlandığını, arıza kaydı girişi yapıldığını telekomdan gelen bilgiyle sinyalin olduğunu iç tesisatta sorun olabileceği şeklinde bilgi vererek, turknet ekibini yönlendireceklerini ancak 300 TL ek ücret çıkacağını söylediler. Ben ısrarla nakil sürecimin tamamlanmadığını herhangi bir kurulum gerçekleşmediğini ilettim ancak anlamak istemiyorlar sanırım. Bu yazıyı yazarken aradılar 1 hafta sonra perşembe ekiplerin geleceğini ilettiler, yani bunu da ekleyince 1 ay geçmiş olacak, şaka maka aynı il içerisinde bir nakil süreci 1 ay sürecek, inanamıyorum size @TurkNetDestek





  • kimikobe K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.