Şimdi Ara

TURKNET üzmeye devam ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde yaklaşık 3 yıldır TURKNET internetimi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Eskiden süreç yönetiminde ve arıza dönüşlerinde çok daha iyi bir performans sergilerlerdi. Son zamanlarda yeni abonelik ve arıza işlemlerinde çok fazla sıkıntı yaşandığını duymuştum. Ama bu kadar sorunlu olduğunuz gerçeğine inanmak istemiyordum.


    Dediğim gibi şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu, her şey tek bir soruna bakıyormuş. Normalde hiçbir sıkıntısı olmayan internetimin bir anda gitmesi ve 5 gündür herhangi bir şekilde çözüm sunulamadığı bir süreç içerisindeyim şuan. Olan interneti nasıl yok edebiliyorsunuz insan hayretler içerisinde kalıyor gerçekten.


    5 gündür internetim yok. Pandemi sürecinde uzaktan çalışma yaptığımı işlerimin aksadığını bildirmeme rağmen, otomatik atılan 2 mesaj dışında cevap dahi vermiyorsunuz! Ne buradan, ne twitter üzerinden, ne forum üzerinden, ne de telefon aracılığı ile! Bu nasıl bir vurdum duymazlıktır.








  • Böyle durumlarda verilebilecek en güzel ve dikkat çekecek cevap hat iptali/operatör değiştirme.

  • Merhaba, teknik uzmanlarımızdan gelen bilgide tanımsal problem yaşandığını bu nedenle arka planda başvuru süreci başlatılmıştır. Kısa süre içerisinde hizmetinizi kullanabileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yaptığınız işlemler konusunda erken bilgilendirilme yapmadığınız için arayan Türk Telekom yetkilisi bana yeni başvuru için arıyorum diyince arıza olması lazım ne yeni başvuru değil şeklinde geri dönüş yaptım. Türk Telekom yetkilisi de ben arıza ile ilgilenmem bu süreci sonlandırıyorum diye cevap verdi. Siz çözüm olarak yeni başvuru şeklinde bildirdiyseniz eğer süreç hakkında bilgilendirmeniz gerekmektedir ki ona göre cevap verelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türknet kullanmayın , kullandırtmayın.Sinir , stres olmak isteyen kullansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatör değiştiricem bekleyen işlem gösterip geçişimi engelliyorlar.İptal ettirmeye çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Con_Air kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bilgiyi teknik uzmanlarımız ile paylaştım. Arkadaşlarım bugün sizinle iletişime geçerek süreç hakkında bilgi vermiştir. Gelişme olması durumunda tekrar iletişime geçecektir.
  • kantarr53 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, devam eden işleminiz bulunmuyor. İptal dilekçeniz bize ulaşmıştır. Kısa süre içerisinde sözlü onayınızı alarak iptali sağlayacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Pazartesi günü yani dün iletişime geçilmedi. Türk Telekom ekipleri ne zaman arayacak ve sonrasında bağlantı sağlanacak?


    Şuan pandemi süreci olduğunu ve uzaktan çalışma yaptığımı söyledim kaç defa, 10 gündür internetim yok mobil veri kullanmaktan 200 lira ek fatura gelecek, hem de çok basit bir sebepten dolayı. Sebep şu ki; sabit telefon iptal ederseniz 5 TL daha az fatura ödeyeceksiniz denildi, fakat eksik bilgilendirme yapıldı. Sabit telefon iptal edilirken internetiniz gidecek ve sizi yalın internete geçireceğiz denilmedi. Yalın internete transfer sırasında Türk Telekom tarafından port değişikliği ile birlikte yeni bir port verilmesi gerektiği, bu işlemlerden sonra fiziki olarak DSLAM üzerinden de Türk Telekom ekiplerinin keyfi beklenerek tekrar bağlantı yapılması gerektiği söylenmedi.


    Yukarıda anlattığım olay hakkında bilgilendirilmiş olsaydım 5 TL indirim yerine 10 TL zam yapılmasına bile hayır demezdim. Yeter ki internet hizmetim kesilmeseydi.


    Türk Telekom ekibi ne zaman arayacak ne zaman bağlantı sağlanacak? Bana bunun cevabını verin lütfen.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.