Şimdi Ara

Türknet vs Comnet vs Netspeed vs Gıbırnet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
6.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iptv de sonraki zamanlarda her ISS de problem yaşama ihtimalimiz var. Bunun için mutlak VPN edinin. Hangi ISS de olursanız olun sizi kurtarır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasmoon

    ara sıra acıyoruz, ücretsiz hizmet veren apk lerden izliyoruz, verim alamaz mıyız.

    alırsın da fark edince ban atıyorlar ben ilk ayda girebiliyoken şuan giremiyorum VPN dahil işe yaramıyor adamlar veri merkezi olduğunu için bu işi biliyorlar . mu sorunca bizden değil diyorlar çözüm Yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 15 Mayıs 2022; 15:45:55 >
  • root 1987 kullanıcısına yanıt

    turknetteyim şuan sıkıntısız izliyorum kopma atma olmuyor. bundan önce netgalaksi kullanıyordum onda sorun yaşıyordum demek ki bu alt iss lerin hepsi aynı. yinede bir deneme yapmayı düşünüyorum comnete geçiş için bakalım sorun olursa başka iss geçerim taahhüt olayı yok nasılsa, iss de belli bir süre geçmesi gerekli mi taşıma yapmak için.

  • kilecerme kullanıcısına yanıt

    Comnet Netspeed gibi firmaların genelde ping performansı aynı oluyor değişik bölgelerde. Yani İstanbuldaki 38 ms alıyorsa adanadaki 55 felan alıyor. Tutarlı oluyor.

  • rasmoon kullanıcısına yanıt

    turknet bende de sıkıntı olmuyor du zam geldi diye comnet geçtimistim


    3 ay 90 gün mevzusu var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 16 Mayıs 2022; 19:16:20 >
  • Türknet ve Comnet gibi müşterisine en ufak saygısı olmayan, kendi müşterisine hakaret eden/ettiren (paralı torlleri üzerinden) şirketlerden hizmet almayı tercih edenler benim gözümde en kötüsünü hak ediyor. Comnet'in vakalarını zaten biliyoruz. Şirketin sahibi bizzat size sövüp hizmetinizi kesiyor. Türknet de zamdan sonra resmen kendi müşterilerine "si**iri" çekmiş bir firmadır. Forumunda bu zamları eleştirin ben de dahil bir çok abonesine paralı trolleri üzerinden hakaret etmiştir. Artık üstüne para verseler bedava internet verseler yine bu kendini bi bok zanneden firmalardan hizmet almam. Umarım en kısa sürede batarlar.

  • ülkede enflasyon %300 e yakın nete zam az bile geldi sanki herşey güllük gülüstanlıkta tek bunlar yaptı, o ucuza tutanlarda üye kapmak için tutuyor babasının hayrına değil max 1 ay dayanırlar.

    hepsi 120-140 civarına gelicek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2022; 18:33:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5AAB90F4D

    Türknet ve Comnet gibi müşterisine en ufak saygısı olmayan, kendi müşterisine hakaret eden/ettiren (paralı torlleri üzerinden) şirketlerden hizmet almayı tercih edenler benim gözümde en kötüsünü hak ediyor. Comnet'in vakalarını zaten biliyoruz. Şirketin sahibi bizzat size sövüp hizmetinizi kesiyor. Türknet de zamdan sonra resmen kendi müşterilerine "si**iri" çekmiş bir firmadır. Forumunda bu zamları eleştirin ben de dahil bir çok abonesine paralı trolleri üzerinden hakaret etmiştir. Artık üstüne para verseler bedava internet verseler yine bu kendini bi bok zanneden firmalardan hizmet almam. Umarım en kısa sürede batarlar.

    Bunu izleyin bizim millet bu şekilde hizmet almayı seviyor Türknet vs Comnet vs Netspeed vs Gıbırnet 






  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    enflasyonun da diğer bütün olan bitenin de sizin gibi farkındayım. hatta size şöyle söyliim, daha enflasyonun sadece "ucunu" gördük. daha bakın 2023 yılına kadar neler olacak neler. 300 TL'lik internet faturaları ödeyeceğiz. Meselenin özü bu elbette. Ama bunu değiştirebilecek herhangi bişeyi malesef henüz yapamıyoruz. Bu konuda bir şey yapabileceğimiz en erken tarih Haziran 2023. Tabi onu da erkene almazlarsa. Sanırım anladınız. O zamana kadar da bana en az şerefsizlik yapan firmayı seçip paramı onlara vermeyi tercih ediyorum. Bilmem anlatabildim mi? Oyumu verirken de aynı mantık ile vereceğim. Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 13 Haziran 2022; 21:27:9 >
  • Tutarlı bir firma tercih edin ben şahsen Netspeed'in bugüne kadar yamuk yaptığını görmedim. 12 ay sabit fiyat diyerek ne yapalım? kurtarmıyor artık diye zam yapan firmalar var.. Turknet haziranda zam yapacağız dedi mayısta faturalara yansıttı bu şekilde bir çok firma sözünde durmadı Millenicom 2 ay ara ile arka arkaya zam yaptı ufak tefek firmalarda keza öyle sabit fiyat sözü vermelerine rağmen sözlerinde duramadılar. Yeni çıkan küçük firmalar var onlardan şahsen cesaret edip hizmet almazdım firma sahibinin abone ile tartıştığı hakaret ettiği firma firma değildir başka bir şeydir. Abone sayıları az olduğu için müşteri hizmetleri yok güvenlik yok destek yok bu nedenle 15 lira daha ucuza veriyor. Dikkatli olun ava giderken avlanmayın.

  • evet bence geçilir, ben turknet ve netspeed kullandıktan sonra gıbırnete geçtim ve memnunum.



    Gıbırnet evde internet


    GCPGKKKV4P ''arkadaşını getir 20 TL indirim kazan'' kampanya kodudur


    12 ay boyunca 20 TL indirim imkanı sunar


    100 Mbps Sınırsız, Taahhütsüz, 240 TL yerine 220 TL


    Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim.


    Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf.


    NOT: Bana o firmanın elemanısınız diye iftira atanları kendi hallerine bırakıyorum, ben 20 TL indirim alabilmek için bunu paylaşıyorum, anlayana..

  • gıbır G kullanıcısına yanıt

    Kodveren arkadaş; pek inandırıcı değil gibi düştüğün not. Türknet vs Comnet vs Netspeed vs Gıbırnet 



    Türknet vs Comnet vs Netspeed vs Gıbırnet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.