Şimdi Ara

Turknet Zihniyeti ve 45 gunluk Iptal Hikayem... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
32.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır Türknet'e geçmek istiyordum. Tek nedeni fiyat politikaları.. Ama musterı şikayetlerini okudukca bu fırmadan sogudum. Eger sorunsuz bır sekılde ınternetınızı baglatmayı basarırsanız hiç bır sorun yok. Ama olası kesıntılerde musterı hızmetlerıne zor ulasma, ısın uzaması gıbı bol, bol sıkayetler okudum. Su anda Ttnet kullanıyorum. Ev telefonu ve ınternet. Tasındıgımdan berı (yaklasık 10 sene oldu) bu fırmayı degıstırmememın tek sebebı son ıkı aya kadar arıza olarak senede 1 kere sorun cıkartması.. Onuda 10 dk ıle 1 saat arasında halletmelerı ve gun ıcınde en az 5 kere arayıp, tacız ederek sorun duzeldı mı dıye sormaları. Yalnız son 2 ayda 7 - 8 kere ınternet gıttı, geldı.. 2 sınde genel bakım vardı. Tamam. Dıgerlerınde arıza kaydı bıraktım 2 - 3 saat ıcerısınde hallettıler. En azından aradıgım zaman karsımda bır muhattap buluyorum. Hatta bır keresınde 2,5 gun uyumadıgım ıcın beyın ıyıce error verırken modemden kaynaklanan bır sorundan dolayı net gıttı. Modem kullanıcı adından, sıfreye, hangı maıl adresıyle uye olduguma kadar her seyı unutmus bır sekılde ttnetı aradım. Karsıma bır bayan cıktı.. Allah dedım sımdı bu ne anlayacak sıstemden dedım. Karsımdakı bayan ınternet hattınızda bır sorun yok. Baglantı gozukuyor dedı.. Modemınızden kaynaklanan bır sorun olabılır dedı.. Bende o aralar Asus modem yenı almıstım. Hanı almısken ıyısı olsun dıye ortanın ustu, cetrefıllı bır modem almıstım. Modemın ayarlarını yaparken resetledım.. Net gıttı.. Sıldım yenıden drıver yuklerken ben butun sıfrelerı unuttum vs.. Kadın sabırla modemınızın markası nedır.. Bırlıkte kuralım dedı.. Aslında bunu yapmak zorunda degıl. Neyse bırlıkte kurmaya basladık. Kadın kullanıcı adı soruyor ben sallıyorum Sonunda ıtıraf ettım 2.5 gundur uyumuyorum hersey bırbırıne gırdı dıye neyse kadın oradan kullanıcı adı, sıfrenın bır kısmını goruyor ama guvenlık nedenıyle soyleyemıyor.. Sonunda dayanamadı bas harfı su.. 3 harfı bu.. Sıfre ıcınde mantık yurutmeye basladıı... anam sonunda modemı tanıttık.. Ben bu kadar bılgılı, sabırlı bırını gormedım. Ha bu arada butun teknık servıs boyle degıl. Bana denk geldı.. Neyse lafın kısası kazık, mazık ttnet devam edıyorum.




  • İki gün önce destek kaydı açtım. Müşteri temsilcisi 1 gün sonra dönüş yaptı. Konuya istinaden ek bir soru sordum. Kendi yazdığı cevabı kopyala yapıştır yapmış...

    İşte türknet'in gözünde değerimiz bu kadar... Allahtan iptal ettirdim. 1 kb bile kullanmadığım internete fatura çıkarırlarsa tüketici hakem heyetine gideceğim. Cimer, Bimer, Btk allah ne verdiyse şikayet edeceğim.
  • Taşıma işlemi yaptım, 1 günde kesintisiz geçti (ilk başta tarife ile ilgili çok kapıştık ama) sonrasında her şey yoluna girdi 100 Mbps lik paket kullanıyorum 1 kere kesinti yaşamadım 3-4 aydır.

    Mesaja eklediğim arkadaş konulara hakim ve çabuk dönüş yapıyor, kendisi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    100 Mbps ne kadar ödüyorsunuz
  • İstanbulun gobeginde 1 gündür internet kesik kayıt oluşturuyorum telekoma yönlendirdik diyorlar ama su nedenden dolayı kesik demiyorlar . 8 senedir kesintisiz kullandığım internet 3 ay önce Türknete gectigimden beri sorunlu oldu :( bu şekilde giderse değiştirmek zorunda kalacağım yine maille şikayet sistemi sadece yeterli değil kesintilerde bari biraz detaylı bilgi verin sorun santralden v.b. Gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sorun yaşamayan nadir kişilerden biriyim ama internet ss ile sorun yaşamak nedir iyi bilirim geçmiş olsun hocam maalesef hizmet kalitesi çok düşük ülkemizde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye olmak isteyen arkadaşlar için kendi tecrübemi ön bilgi olarak paylaşmak istedim; öncelikli olarak fiber internetin bulunduğu bir evde olmama rağmen çok fazla internet hız sıkıntısı yada dalgalanması yaşadığımı belirtmek isterim facebook, youtebe ve video izlemek bile işkence olduğu zamanlar çok olmuştur. müşteri hzimetleri ve genel hizmet anlamında pek bi sıkıntı yaşadığımı anımsamıyorum zaten alt yapı ile sıkıntıları turtelekom a paslıyorlar diye anımsıyorum. birde ayrılmak istediğinizde ayrılmamanız için ellerinden geleni ardlarına koymuyorak zorlaştırmaya çalışıyorlar en son gönderdiğim evraklara ve talebime rağmen kapatmayacaksanız sizi bimere cimere tüketici hakem heyetine ve şikayet var a yazacam dediğimde müşteri temsilci 180 derece dönüş yaparak kapatma talebini işleme alıyorum ONaylıyormusunuz? dediğini anımsıyorum. bilginize...
  • Vallaha biz başvurduk 1 hafta içinde bağlandı çokta memnunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar yardımcı olabilirim bilmem ama zamanında unlost bir numara paylaşmıştı, özel bir telefon numarası, sizle ilgilenirler vs diye. Keşke yayından unlosta turknet sponsor oldu diye aratırsanız muhtemel olarak çıkar. Keşke bu sıkıntılar öncesi bir aramış olsaydınız belki bu kadar uğraştırmazlardı sizi. Geçmiş olsun çokça..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olaun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet'ten nefret ederim. Özellikle şu yeni fiyat politikaları beni iyice soğuttu fakat şimdiye kadar servis anlamında en hızlı cevap aldığım firma oldu.
  • Şu sistemi meşrulaştırmak çabası her yerde karşıma çıkmasa dişimi kıracağım. 19 aydır Ttnet kullanıyorum ve bu güne kadar sadece iki kere büyük çaplı internet sıkıntısı yaşadım. Bunlar;



    -Mahallede hat kablolarının çalınmasından ötürü yeniden hat çekilmesine kadar geçen 5 gün (bana ve aileme kişi başı 2gb internet pakedi tanımlayarak bu süreçte mağdur etmemeye çalıştılar)

    -Şiddetli yağmur ve kısmi sel sonrası hatlarda yaşanan lokal bir kopukluk. Iki gun içinde hallettiler, hattıma paket tanımlaması yine yapıldı.



    Bunlar haricinde ne hız düşümü, ne ping artması yaşadım fakat bu durum Ttnet'i müthiş ve sorunsuz bir sağlayıcı yapar mı? Katiyen hayır. Gerek apartmanın yeni olması gerekse ana hatların kısa süre önce yenilenmesi benim şansıma yoksa hala bir sürü yerde milattan önce kalmış hatlarla çalışıyorlar , büyük şehirlerde işlek ve kalabalık yerlere fiber getirmeyi becerememişlikleri de var.



    Buna paralel olarak kullanımdan memnun olan kişilerin olması Türkiye şartlarında tamamen ve tamamen mevcut bütün şartların düzgün denk gelmesinden ötürü, tıpkı benim durumumda olduğu gibi. Konu sahibinin başına gelen olaydaki zaman tablosu normal mi sizce? Bu zaman diliminde bayiye opsiyonlarıyla sipariş verdiğiniz araç üretilip size teslim edilebiliyor, yapılacak iş alt tarafı internet bağlatmak. Konunun sahibine benzer bir durum da benim alt komşumun başına geldi. 11 aralıkta taahütü bittiği için türknet'e başvuru yaptı, hala gelip bağlayacaklar. Dün bir indirme işini rica minnet gelip benden yapmak zorunda kaldı.



    Diyeceğim şu ki özellikle şu ki özellikle Turknet kullanıcıları burada şirketle sorun yaşayıp şirketten vazgeçenleri, derdini anlatmaya çalışanları "enayiler, bakın bende ne kadar sorunsuz, ticket bıraktım musteri hizmetleri sorunumu sezip daha ticket ulaşmadan çözdü" çerçevesindeki seviyesiz ve kışkırtıcı yorumlarından vazgeçsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsan neden superonline gibi bir ISS varken Turknet markasına geçer ki. Kusura bakmayın ama bazı şeyleri de kendiniz hak ediyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rednebula

    Ttnet'ten nefret ederim. Özellikle şu yeni fiyat politikaları beni iyice soğuttu fakat şimdiye kadar servis anlamında en hızlı cevap aldığım firma oldu.
    Daha dün 12mbit 74tl'ye talimat verdim. En azından parasını ödediğim hizmetin karşılığını alabiliyorum. Sorun olunca karşımda muhatap bulabiliyorum. Turknet'te destek kaydı açıyorsun en erken 1 gün sonra dönüyorlar, o da çözüm içermeyen bir kayır oluyor.

    Türk telekom'u aradığımda sorunum varsa en erken 10dk'da en geç 8 saatte çözülüyor. Adamlar yiyor ama çalışıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ymy67

    İnsan neden superonline gibi bir ISS varken Turknet markasına geçer ki. Kusura bakmayın ama bazı şeyleri de kendiniz hak ediyorsunuz.
    Sorun yaşamadığınız sürece hizmet aldığınız firma en iyisidir.



    Superonline a veremedikleri ve hatalı olduklarını kabul ettikleri hizmet için 2 ay fatura ödedim. Allah'tan o dönem binaya arkadaşım taşındı da neti devrettim. Yoksa 22 ay daha ödeyecektim.



    Neden?



    İptal talebinizi aldık ve işlemi başlatıyoruz dedikleri için başka bir firmaya başvuru yapmıştım ve hizmeti almaya başlamıştım bile. Bir gün sürpriz Superonline faturası gelince anladım ki hizmetin iptalini işleme almamışlar. Mevcut abonelikte taahhütlü olduğu için elimde iki tane abonelik oldu.



    İşin kötüsü, iptal talebinin açıldığını onaylıyorlar ama benim yaptığım telefon görüşmesi kaydını BULAMIYORLAR. TELEFON GÖRÜŞMESİ KAYDI YOK OLDU.



    Sinyal gelmiş gözüküyor o yüzden cayma bedeli ödersiniz dediler



    Neyse geçmiş günler ama tecbüre oldu o yüzden bir yerde taahhüt varsa ben yokum diyorum. O süreçlerden sonra da Turknet'e geçtim, ufak tefek sorunlar oldu mu yada oluyor mu? Evet, ama Ttnet'in maks 8mb net verebiliriz dediği yere Ttnet altyapısı ile 55mb hizmet alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

    Sorun yaşamadığınız sürece hizmet aldığınız firma en iyisidir.



    Superonline a veremedikleri ve hatalı olduklarını kabul ettikleri hizmet için 2 ay fatura ödedim. Allah'tan o dönem binaya arkadaşım taşındı da neti devrettim. Yoksa 22 ay daha ödeyecektim.



    Neden?



    İptal talebinizi aldık ve işlemi başlatıyoruz dedikleri için başka bir firmaya başvuru yapmıştım ve hizmeti almaya başlamıştım bile. Bir gün sürpriz Superonline faturası gelince anladım ki hizmetin iptalini işleme almamışlar. Mevcut abonelikte taahhütlü olduğu için elimde iki tane abonelik oldu.



    İşin kötüsü, iptal talebinin açıldığını onaylıyorlar ama benim yaptığım telefon görüşmesi kaydını BULAMIYORLAR. TELEFON GÖRÜŞMESİ KAYDI YOK OLDU.



    Sinyal gelmiş gözüküyor o yüzden cayma bedeli ödersiniz dediler



    Neyse geçmiş günler ama tecbüre oldu o yüzden bir yerde taahhüt varsa ben yokum diyorum. O süreçlerden sonra da Turknet'e geçtim, ufak tefek sorunlar oldu mu yada oluyor mu? Evet, ama Ttnet'in maks 8mb net verebiliriz dediği yere Ttnet altyapısı ile 55mb hizmet alıyorum.

    Alıntıları Göster
    35 mb kesintisiz sınırsız internet
    1000 dk her yöne konuşma 64 TL ödüyorum.

    Superonline ne kadar ??

    Hız olarak 35 yetiyorda artıyor. Emekli babam kullanıyor evde sadece.




  • Başvurdum 1 hafta içinde bağlandı çok memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

    100 Mbps ne kadar ödüyorsunuz
    80 TL ödemekteyim, altyapım maksimum 90 kaldırıyor ama ne HD film izlerken ne de oyun indirirken bir sorun yaşamadım, arkadaşım inatla geçmedi ben 3 saate o 1 günde indiriyor.

    Ayrıca öyle çok ping sorunu vs de yok. (Bölgeye göre değişir)

    Not: Altyapım yeni sayılır.
  • Önceden kablonet kullanıyordum ve çok memnundum. Taşındığım yerde kablonet olmadığı için 2 senedir 50 mb 200 gb kotalı TTnet kullanıyorum, 24 ay taahhütüm gelecek ay bitiyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.

    Başka ülkeye taşınma ihtimalim olduğu için taahhüt vermeden Turknet'e geçeyim diyordum ama kafam karışıyor bu kadar şikayeti görünce

    Edit: Sayfaları karıştırınca Netspeed'i gördüm, bir de onlara bakayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Ocak 2019; 17:10:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.