Şimdi Ara

Turknet zulumdur, pişmanlıktır, en güzel duyguların katilidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelikle alt yapın 75 mpbs destekliyor. 2 sene boyunca vodafone dan bu hızı sorunsuz şekilde aldım, tertemiz mis gibi internet keyfi yaşadim 2 sene boyunca. Ta ki 10 gun once hayatımın en büyük hatasını yapıp turknete geçene kadar.

    Bu sevgili turknetin sagda solda her yerde 100 mpbs hıza kadar 75.99 tl diye reklamları dolanıyordu. ben de bu reklamlara aldanıp hazir vodafone ile anlaşmam bitmişken fırsatı degerlendiriyim dedim. Vodafone un musteri hizmetlerine ulasamadim icin bu arada boyle bi karar aldim yeni sozlesme yapamadim icin fiyat 107 kusure yukselmisti.

    Neysw gelelim turknete. Daha basvururken her yerde 100 mbps hız 75.99 lira olayinin yalan oldugunu ogrendim. En basta 35 mbps verelim daha sonra 10tl farkla altyapinizin desteklediği 75 mbps gecisinizi yapariz dediler. 10 liradan bir sey olmaz diyerek eve baglattim turkneti. Lakin ne 35 mbps ne 75 internet hizim turknete gectigim gunden bu yana 9 mbps çakılı kaldı.
    destek kaydi aciyorum, sorununuz duzelmistir, degerleriniz normaldir diye cevap atiyorlar. degisen bir sey olmadigini gostermek icin hiz testi yapip atiyorum bu sefer suçu modeme, donanımsal bi arizaya bagliyorlar. 2 senedir sorunsuz sekilde kullandigim modem sihirli bir şekilde turknete geçince bozuldu. başka mantıklı bir açıklaması yok.

    burada gorevli turknet çalısanı da hiç kendisi yormasın cevap falan atmakla, bayramdan sonra ilk işim aboneligimi iptal ettirmek. Hatta illa sorunuma yardımcı olmak istiyorsa en kisa surede aboneligimi nasil sonlandirabilecegim hakkinda yardimci olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benim de 35 Mbps'lik paketim ADSL olarak açıldı ne saçmalık. Günlerdir VDSL 'e geçmek için uğraşıyorum. Doğru düzgün ilgilenen yok. Destek taleplerimle ilgilenilmiyor. Söyledikleri 3 iş günü geçti.Bugün 5. iş günü bitti ama hala VDSL açılmadı. 35 Mbpslik paketten 10 Mbps hız alıyorum. Başta hattı açmadan önce yapmaları gerek şey için sonradan biz uğraşıyoruz. İnternete ihtiyacın arttığı böyle bir dönemde yaşattığınız mağduriyet kabul edilebilir değil.



    Destek no : 33407721
  • Turknet dua etsin Turkiye gibi, insanlarin onemsiz oldugu bir ulkede onune gelene kazik atabiliyor.

    Baska bir ulkede olsaydi bu hareketlerin yuzde birini bile yapamazlardi.
  • harun3535 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.