Şimdi Ara

Turknete geçtim, geçmez olaydım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşik 6 yildir sorunsuz bir sekilde kullandigim eski internet saglayicimi birakarak gecen hafta turknet aknsiz hizmet sunuyor diyerek turknete gectim. Ilk 2 gun hersey iyi, guzeldi. Bir kac kopma disinda herhangi bir sorun yasamadim. Lakin 2. Gunun sonunda netim gitti. Ne adsl isigi kaldi ne ppe ışıgı. Yuzugu takmis bilbo baggins gibi bir anda yok oldu. Simdi sauron in yuzugu aradigi gibi bende turkneti ariyorum ama karsima surekli onceden programlanmis insan gorunumu androidler cikiyor. Alabildigim tek cevap ' teknik ekiplerimiz en kisa surede sizinle irtibata gecicek' e yahu ben zaten teknik destegi aradim. Destek kaydi biraktigim icin tekrar yeni bir destek kaydida olusturamiyorum. Destek kaydi var diye musteri hizmetlerine de ulasamiyorum.
    Ucan kaykaylarin, drone la bakkaldan sigara alanlarin oldugu nano teknoloji caginda benim 5 gundur netim yok. Gelecek gibide durmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dsl altyapısına tt dışında hiçbir iss müdahale edemez, hepsi tt'nin bunlara tahsis ettiği ortak otomasyon sisteminden arıza kaydı açar, tt'nin keyfi ne zaman isterse o zaman bakar, istemezse yerinden kalkmadan "müşteri kaynaklı sorun" diye kaydınızı kapatır. Hem siz internetsiz kalırsınız, hem de iss'ye 14 lira "hatalı arıza bildirim" cezası keser.

    Bina ankastresine baktınız mı? Devrenizi değiştirmiş olabilirler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ekim 2017; 16:13:19 >
  • Sanmiyorum hocam oyle bise olacagini. Turknete gectikten sonra 2 gun sorun yoktu 2 gun sonra sinyal gitti. Musteri hizmetlerine de ulasamiyorum, destek kaydiniz alinmistir diyor. Destek kaydina da herhangi bir cevap vermiyorlar. Nasil bi firma bu aklim almiyor. Iptal ettirsem benden 1 aylik ucret mi tahsis edicekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hizmetinizin başında yaşamış olduğunuz sorun için üzgünüz. Size ben yardımcı olmaya çalışacağım. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hizmetinizin başında yaşamış olduğunuz sorun için üzgünüz. Size ben yardımcı olmaya çalışacağım. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-dsl-isik-yanmiyor--129295402#129295898



    Bir de bana yardımcı olsanız konu burda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adsl den vdsl e geçiriyorlar.

    orada da Türk Telekom ekibi yeni kablo çekiyor ankastreye

    çat gidiyor haliyle internetin

    ankastre kutusuna bakıp etiketleme var mı yok mu bakman lazım.
  • Srebrenica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden iletmiş olduğunuz GSM numaranızla sistem üzerinden hizmetinize ulaştım ve ilgili birimime sorununuzu ilettim. En kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacaklar. Bende buradan takipte olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 9 Ekim 2017; 15:15:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    adsl den vdsl e geçiriyorlar.

    orada da Türk Telekom ekibi yeni kablo çekiyor ankastreye

    çat gidiyor haliyle internetin

    ankastre kutusuna bakıp etiketleme var mı yok mu bakman lazım.

    Yok etiketlenmemiş. Telefonda aktif değil. Gitti daha da gelmedi ikiside. Zaten iptal dilekçesi faksladım perişan oldum artık uğraşmaktan.



    Ben Telekom’u tanımam ben turknetten aldım muhatabım TurkNet. TurkNet bana faturayı Telekom’a öde diyor mu yok. O halde bunu halledecek olan TurkNet. Halledemiyosan hiç çıkma bu yola. Ben bir haftadır bekliyom. Üç ay bekleyen gördüm böyle bişey başka nerde var bilmiyom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz sorunu çözerseniz ne ala. Ama çözemezseniz Türknet kesinlikle yardımcı olmuyor. Hatta birkaç defa görüşme yaptığınızda sizi müşteri hizmetlerine bağlamamak üzere engelliyor. Yaşadığım süreç sonunda tepki amaçlı bir mesaj yazdım ve her yere bırakıyorum. Benim sorunumu çözene kadar bu mesajı yazabildiğim her yere yazacağım. Mesaj şu şekilde :

    "Beni salak yerine koyarak yaşadığım sorunları görmezden geldiğiniz için teşekkür ederim. Ne kadar kalitesiz bir firma olduğunuzu anlamama yardımcı oldunuz. Size getirdiğim 2 tane üye için bana vereceğiniz bedava kullanımlar biter bitmez Süperonline firmasına geçiş yapacağımı bilmenizi isterim. Siz şikayetlerimi kulak ardı etmeye, teknik servis göndermeme konusunda ısrarcı olmaya, beni müşteri hizmetlerine bağlamamaya devam edin. Memnun kaldığı hizmetinizden ötürü size iki müşteri kazandırmış ve daha onlarca müşteri kazandırma potansiyeli olan bir müşteriniz olarak bana karşı takındığınız tavırdan dolayı firmanızı tavsiye etmekten vazgeçtiğimi ve bu iğrenç hizmetinizden dolayı kara listeye aldığım 2. internet servis sağlayıcı olduğunuzu bilmenizi isterim. Çözüm üretemeyen, hizmet veremeyen, müşterisini salak yerine koyan anlayışınızla geri kalan iş hayatınızda firmanıza başarılar dilerim. Kopyala-yapıştır mesajınız olan "İletişim bilgilerinizi bırakın, kontrollerimizi sağlayalım." mesajınızı atmadan önce müşteri numaramın 809298 olduğunu not düşeyim. Evime teknik servis göndermediğiniz sürece bu mesajımı her yere kopyalacağım ve bundan sonra reklamınızı bu mesajla yapacağım. Teknik servis gönderdiğiniz zaman bu mesajın altına bilgilendirme notu düşeceğim."




  • Sanırım yeni müşterilere yer açabilmek için fazla kullanım yapan müşterilerine bezdirme politikası izliyorlar. 10 gündür kesili olan internetin başka açıklaması olamaz. taahhüt ettiği hizmeti veremeyen bu firmayı direkt btk sistemi üzerinden şikayet edin. diğer platformların yaptırım gücü olmadığı için pek sallamıyorlar. şu n bu firmadan aldığı hizmetten memnun olanlar olsa da onların da ileride problem yaşama ihtimalleri oldukça yüksek.ben 2,5 aylık rezil bir deneyimin ardından faksla iptal dilekçemi gönderdim, bakalım bu süreçte nasıl saçmalıklarla karşılşacağım.



    2,5 ayda bu firmanın bana çıkardığı başlıca masraflar şöyle:

    2 tam,1 de 25 günlük fatura=170 lira

    Bizde problem yok iç tesistta sorun var denildiği için 2 farklı elektrikçiye ödediğim 100 lira servis ücreti.

    Toplam 270 lira ödedim ve sorunsuz kullandığım gün sayısı iki elin parmaklarını geçmez.

    Üstüne yaşadığım stres de cabası.bu firmanın müşteri hizmetleri adı verilen ama esasen müşteri oyalama ya da müşteriyi salak yerine koyma departmanında çalışan kişilere (burda destek rumuzyla yazan(lar) da dahil) seslenmek istiyorum: kardeşim simit satın ama onurlu yaşayın. En az yatırımla en fazla kâr elde etmeye çalışan bu şark kurnazı firmanın 3 kuruşa piyonluğunu yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizin dediğiniz gibi bir durum söz konusu değildir. Bizim için tüm kullanıcılarımız eşit haklara sahiptir. Donanımhaber sitesi bir iletişim kanalı olduğu için buradan teknik bir işlem gerçekleştiremiyorum. Kullanıcılarımızın sistemine ulaşıp, sorununu anladıktan sonra uzman teknik destek arkadaşlarıma iletiyorum. Size ben yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı yaşadığınız sorunla beraber PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün öğlenden sonra telefonla arandım, iptal dilekçemin sistemden çekilmesi karşılığında sorunumun en geç cuma gününe kadar çözüleceği sözü ve 3 ayda toplam 90 lira indirim teklifi aldım. Alternatiflerinin hız ve fiyat politikası nedeniyle bu teklifi değerlendirmeye karar verdim. Yalnız telefonda benimle iletişim kuran arkadaşın durumu dilekçede yazan 1 cümle üzerinden değerlendirdiğini farkettim, açtığım ve sorun çözülmeden kapatılan onlarca arıza kayıtlarından bihaberdi sanırım. Yine de cuma gün sonuna kadar bekleyeceğim. bu süreçte olan biteni burada ve çeşitli platformlarda yazarım. Sorun çözülmezse ekşi sözlük'te bi 'rezalet'li başlığı hak ediyor bu durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden iletişime geçilmiştir. Konunuzu PM'den birebir olarak takip ediyor olacağım. Süreç içerisinde iletişimde olalım. İyi günler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    PM üzerinden iletişime geçilmiştir. Konunuzu PM'den birebir olarak takip ediyor olacağım. Süreç içerisinde iletişimde olalım. İyi günler dilerim.

    Bu akşam üzeri türknet müşteri hizmetlerinden telefon geldi, daha doğrusu 9 saniye çaldı ben tam telefonu açacakken kapattılar.

    Turknete geçtim, geçmez olaydım.



    Sonrasında ev telefonumu kontrol ettim, çalışıyor ama internet hâlâ yok. Ve yine her zamanki gibi en son açtığım arıza kaydını "sorununuz çözülmüştür" diyerek kapatmışlar.



    Turknete geçtim, geçmez olaydım.



    Sonra da telefonla aranmışım gibi memnuniyet anketi göndermişler.





    Turknete geçtim, geçmez olaydım.



    İnsanların tahammül sınırı konulu psikolojik bi deney yapıyorlar sanırım.

    Edit: 22:38'de ben aradım müşteri hizmetlerini ve şaka gibi arıza kaydımı yine 'iç tesisat sorunu' var diye kapatmışlar. Böyle rezil firma zor bulunur gerçekten. Telefon çalışıyor iç tesisat sorunu ne olabilir ki diye sordum ve 'splitter bozuktur' denildi. Hakikaten kötü bi şakanın içine düştük bakalım hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalyalist -- 17 Ekim 2017; 22:50:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    Sorununuz hala devam ediyor mu?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sorun aynen devam ediyor, dediğim gibi dün telefon aktif oldu ama internet hizmetini hâlâ alamıyorum. Sorun kesinlikle benimle alakalı değil.



    İç tesisat aktif, modem çalışıyor, splitter'de sorun yok. Defalarca kontrol ettim, ettirdim. Israrla iç tesistat sorunu olduğunu söyleyerek arıza kayıtlarının kapatılması insanı çileden çıkarıyor. Cuma günü cuma günü 2. İptal faksını göndericem artık, kanser olmaya niyetim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalyalist -- 18 Ekim 2017; 21:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    0850 288 8080 i arayın önce 1 sonra 0 ı tuşlayın fatura biriminden birine bağlanın dsl ışığım yanmıyor şeklinde arıza kaydı açtırmayı deneyin. TT saha dolabında portumu ses portu ile bağlamadı şeklinde belirtin bir çözüme ulaşacaktır

    edit : numarayı yanlış yazmışım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 19 Ekim 2017; 13:53:19 >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler üstad. Dsl ışığımın yanmadığını şikayetiyle defalarca arıza kaydı açtırdım. 2 hafta oldu sorun aynen devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    dün ev telefonum açıldı diyince yeni abonelik sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.