Şimdi Ara

Turknetin Kullanıcılara Bakışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evde TTNET kullanmaktaydım dün taahhüt süresi bitti, ben de yeni kampanyalara bakarken aaa dedim Turknete bakayım bir de. Hemen internetten abone olmayı deniyorum derken işlemlerimi tamamlamadan bıraktım. 10 dakika sonra 08502888081 numarasından arandım, turknet çalışanı ve adının İbrahim olduğunu bildiren bir şahıs bana abonelik için başvuruyu yarım bıraktığımı neden tamamlamadığımı sordu. Ben de internetten birkaç şikayet okuduğumu açıkçası biraz tedirgin olduğumu belirttim. Bu sefer İbrahim bey başladı: "İnsanlardan kimlik fotokopisini istiyoruz bunu bile yükleyemiyorlar sonra hattım bağlanmadı diye gidip sağda solda bizi şikayet ediyorlar. İnternete şikayet yazanlar müşteri temsilcisine bile bağlanmayı beceremeyenler, işeri güçleri ancak şikayet etmek, ama onlar da haklı.." diye söze bir girdi susmuyor adam, kanım dondu. Bir dakika ben de konuşabilir miyim, kendi müşterilerinize böyle konuşamazsınız dediğimde "Sonda haklı diyorum ya onlar da" savunması yaptı. Bu tavırdan dolayı kendilerini düşünmediğimi belirtip kapattım.


    Ben hizmet kalitesi isteyen birisiyim, turknet hızının yüksek olduğunu iddaa ettiği için onu tercih etmek istedim ucuz olduğu için değil. Kaliteyi, daha hizmet almaya başlamadan gördüm. İnsanların şikayetlerine kulak tıkayan, vadettiği hizmeti verememesinden dolayı insanları suçlayabilen bir anlayışın sırf ucuz olduğu için tercih edilmesi malesef hayatın acı gerçeği. Yeni geçmek isteyenlerden okuyan olursa bir kez daha düşünsün diye yazıyorum sadece, bu da farklı bir şikayet olsun; beceriksiz birinden :))








  • Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Yapmış olduğunuz görüşme kaydını dinleyerek gerekli aksiyonları alabilmemiz için konu linki ile birlikte görüşme tarihini ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.