Şimdi Ara

Türknetin rezillikleri bitmesi adına dava açalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar türknet ile ilgili problemler her geçen gün katlanarak devam ediyor. Türk telekomdan türknete geçiş yapacaktım adamlar beceremiyor. Konu ile ilgili bilgi istiyorum dönüş yapacaklarını söylüyorlar dönmüyorlar. Bu iş bu şekilde yürümez! Adamlar hem para alıyor veremedikleri hizmet için hemde muhatabın yok!!! Gelin türknet mağdurları olarak biz sinirlenmeyelim onlar sinirlensin rahat uyuyamasın. Sorunu hakkında çözüm bulamayan kişiler ve devamlı sorunu olan kişiler hatta aboneliğini iptal ettiren kişiler gelin türknet'e dava açalım. Hem ödediğiniz paranızı alırsınız hemde adamlara ders olur. Tüketici mahkemelerinde (Tüketici hakem heyeti değil tüketici mahkemesi) dava ücreti yok. Gelin hep beraber tüketici mahkemelerine gidelim dava açalım ve bu saçma sisteme dur diyelim!



  • BTK sikayet et olmadı iptal et . Ne ugrasıyorsun sorunlu firma .
  • Hocam sorun hallolsa btk ile sorun değilde adli işlem olmadıkça düzelmez. sen ben aman deyip geçersek sorun yaşayan kişi sayısı her gün artacak.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    1 yıl 9 aydır Turknet 75 Mbit kullanıcısıyım. 1 yıl 9 aydır aldığım hizmet tam olarak 70 Mbit, bunu manyak gibi test ediyorum her Allahın günü takıntılıyım bir scriptle. Upload 4'e çıktıktan sonra da upload 3.75 oldu.
    Hiç büyük bir sorunla karşılaşmadım. Geçtiğim ilk ay ttnet'in külüstür dslamları ve alt yapısı yüzünden, crosstalk interference denilen frekans karışımı yüzünden akşam bir kereye mahsus kesinti olurdu. Aboneliğimin 2. ayında o da bitti. Demek ki problem yaşamayan yaşamıyor, yaşayan Türk Telekom da olsa Superonline da olsa Millenicom veya Netspeed de olsa yaşıyor çünkü saha dolapları türk telekoma ait, saha dolaplarından
    eve gelen bakırlar türk telekoma ait saha dolaplarından santrale giden fiberler türk telekoma ait şehirler arası transit türk telekoma ait yurtdışında çıkan hatlarda yine özel cogent level3 tisparkle sea-me-we 'de türk telekomdan yer kalırsa öteki şirketler de alıyor, yaşayabileceğiniz problemlerin %75'i türk telekom kaynaklı.

    yine türk telekomun ulusal çapta hizmet veren türknet, süperonline gibi şirketlerle olan iletişimi de sanki küçük-orta büyüklükte bir kurumla iletişimi gibi.
    İnternetin 25. yılı kapsamında ortaya çıkan eski belgelere bakın, türkiyenin eğitim seviyesi ve teknolojiye şark-islam bakış açısı ancak bu kadar oluyor. Kısacası değişmesi gereken sırasıyla 1) Devlet veya oligarşi ne derseniz 2) Devlet'in Bilgi Teknolojilerine Bakışı 3) İletişim Devrimi 4) Türk Telekomdur.

    İngiltere ve Romanya başardı. Güney Kore başardı. Ukrayna başardı. İtalya başardı. Yunanistan yapıyor. Peki biz...?? Kadınlarımıza çarşaf giydirip anıtkabirde sövdürelim ya da kurban boğazlayıp etrafı kan gölü yapalım.




  • Konuda anlatmak istediğim şey Türknet kullanıcı dsotu bir firma değil. Adamlara bugün 7-8 kez türk telekomu arayın bana dönüş yapın dedim. Dün yine 4 defa aradım türk telekomla görüşün bana dönün dedim tamam diyorlar ama arayan soran yok. En son aramayayım diye adamlar belgeleriniz eksik belgelerinizi bekliyoruz notu düşmüşler sisteme. Müşteri hizmetlerini aradığımda aktivasyon merkeziyle görüşmem gerekirken telesekreterle görüşüyordum ve aktivasyon birimine ulaşamıyordum. En son genel merkezin numarasını buldum oradaki yetkililerle 2 kez görüştüm, 2 kez BTK'da şikayet oluşturdum bana anca o zaman dönüş yaptılar. Kanunlara göre alıcı aldığı ürünle alakalı bir soru sorarsa satıcı gerçeği saptırmadan konu hakkında bilgi vermeye hükümlüdür. Bu adamlar ne bilgi veriyor ne de iş yapıyor. Sorun bu. Evet türk telekom tekelleştiği için onlarda sorun yaratıyor ama türknet satıcı olmasına rağmen benden daha az internetin bağlanması için uğraştı.




  • İnterneti kavga dövüş sonunda geçişini yaptırdım. Hattımı 16 mbps olarak bağladılar, 35 mbps olarak yükseltme hakkım var bakalım ne zaman zahmet edip yükseltecekler hızımı.
  • İnterneti genelde 18.00 dan sonra kullanıyorum speedtest yaptığımda hızım 15 mbps pingim en az 80 çıkıyor destek kaydı oluşturdum twitterdan yazdım dm attım dönüş yapan olmadı!! Bu firmanın savunulacak yanı yok ttnet te iken 7 ms ping alıyorken şuan en az 80 ms ping alıyorum ve çözüm için bir şey yapan yok!!!!!
  • İptal et kanser ederler Mazallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.