Şimdi Ara

Türknetin ve Türk Telekomun Altyapımı Mahvetmesi ve Müşteri Sorunu Olarak Gösterilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu süreçten önce altyapımın asıl değerleri 22.01.2021 tarihli sste görünüyor 111147 kbps download ve 36170 kbps upload. Aldığım hız 96359 kbps download, 8191 upload bu zamanlar ve bundan öncesi internetimi rahatlıkla ping sorunu vb. olmadan kullanıyordum. 22.01.2021de açtığım destek kaydı genel bir türknet kaynaklı sorunda açtığım kayıttı. Daha sonra fark etmeden 85mbpsye sabitlemişler hızımı, dslam limiti deniyor sanırım bu soruna. Bunu görünce hemen destek kaydı açtım ve süreç başladı. İlk başlarda türk telekoma iletiyorum, yanınızdayız internet hızınızı arttırmaları için türk telekoma bildirdim vb. cevaplar yazdılar. Daha sonra 04.03.2021 tarihli sste göründüğü gibi bir anda altyapımı, portu ne olduğunu bilmiyorum değiştirdiler ve hattıma gelen değerler 80403 kbps download ve 9950 kbps upload oldu. Bundan sonra türknet destek hattımda büyük kopmalar vb. olmaması için bunu yaptıklarını söyledi ama zaten internette kopma, ping vb. hiçbir şey yoktu. 04.03.2021 tarihinden sonra maile, online derslere girerken sorunlar yaşamaya başladım. Sayfalar 10 20 saniye hatta 1 dakika sonra açılmaya başlamıştı. Daha sonra donanımhaber türknet desteğe özelden bu durumu bildirdim ve türk telekom birimlerine ilettiğini söyledi. 09.03.2021 tarihinde ise gelen sistem mesajını gördükten sonra resmen delirdim. Adamlar altyapımı kendileri düşürdü, bozdu ve son olarak arıza müşteride dediler. Lütfen bu olanları yayalım ve birbirimize destek olalım bu sorunları yaşayan daha ne kadar insan var. Tüketici Hakem Heyetine de başvurdum, sonuç bekliyorum. Yazım hataları varsa kusura bakmayın. Müşteri numaram: 2318589adsl


    Türknetin ve Türk Telekomun Altyapımı Mahvetmesi ve Müşteri Sorunu Olarak Gösterilmesi







  • Öncelikle merhaba;


    Destek kaydınıza yerinde destek istediğinizi belirtin. Sorun sizde deyilse ücret almıyorlar. Bu sayede sorunun sizden kaynaklanmadığı anlaşılır. Sizden ücret talep edilmez. Ama sorun sizdeyse ücret alınır. Madem iç tesisatta sorun yok diyorsunuz yerinde destek talep edin.

  • Tamamdır destek kaydına yazdım yerinde destek istediğimi fakat sorun bende değil altyapımı türk telekom çalışanları kasıtlı olarak düşürdü, bunu türknet destek söyledi ama bugün sorun müşteride yazmışlar.

  • Pabulous699 P kullanıcısına yanıt

    Yerinde destekle sizden kaynaklanmadığını kesin olarak kanıtlarsınız. Bu sefer kimse size sorun sizde diyemez. TT dese bile türk.net reddedecektir. Türknetin ve Türk Telekomun Altyapımı Mahvetmesi ve Müşteri Sorunu Olarak Gösterilmesi 

  • Evet evet kesinlikle reddecektir. Zamanında sorun müşteri kaynaklı diye 3-4 kere ardı ardına yerinde destek gönderdiği oldu TurkNet' in. Ve hiçbiri de hiçbir işe yaramadı. Kısacası TurkNet' in gönderdiği destek ekiplerini kimse sallamıyor. Hatta kendisi bile sallamıyor ki 2-3 defa daha gönderiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ben ne yapacağım daha? Türknet destek kendi diyor onlar kendileri düşürmüş diye ama sonradan gelen bildirimde müşteri kaynaklı deniyor ne bu?

  • Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Hattınızda yaşadığınız sorun ile ilgili size 07.03.2021 ve 09.03.2021' de verilen bilgiler için teknik ekibimize detaylı olarak konuyu ilettim. Bu konuda tekrar kontrol sağlayarak size dönüş yapacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.