Şimdi Ara

Türknetle dertlerim bitmiyor, işime sınavıma engel oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirtmek istedğim şeyler var. ilah değilim bu konularda çok bilgim yok. kimsede bana istediğim bilgileri vermiyor. cahilliğimi mazur görün.

    Sakarya karasu'da ikamet etmekteyim şuan bulunduğumuz eve 6 yıl önce taşındık. o zamanlar türknet falan bilmezdik. ttnet aldık. 14 mbit internet aga. 10 un üstünü görmezdim hız testinde. 700k/b ile indirme yapardım steamde falan. 4 yıl sonra türknete geçtik benim aileme ısrarla. yine aynı internet aynı hız ama sürekli kesinti olmaz hizmet iyidir dedik. kota taahhüt de yok miss. ama evdeki hesap çarşıya uymadı. herkes nerden geçtik diyo. bende mahçup oluyorum. neyse ben ünideyim geçen sene bu zamanlar. validem aradı internet yok dünden beri diye. açtım şikayet kaydını. bana altyapı çalışması olduğu hattımın yapaya geçeceği 100 mbit lik pakete transferim olduğu ve yüksek hızlar alacağım söylendi. sevindim. sonra çalışma bitti ve bu hızı gördüm teknik bilgilerde. hala ünideydim o internetin tadına bakamadım.
    Türknetle dertlerim bitmiyor, işime sınavıma engel oluyor.
    neyse abi geldim eve bir süre sonra ahanda gördüğüm hız bu
    Türknetle dertlerim bitmiyor, işime sınavıma engel oluyor.
    bu şekilde hız sürekli düştü. bende sürekli okul iş telaşına ilgilenemedim. ta ki virüs muhabbetinden eve dönene kadar. geldiğimde 19-20 mbit hatta bazen daha azı geliyordu modeme. destek kaydı açtığımda bu yukardaki muhabbeti anlattığımda her seferinde siz bu hızları görmediniz. hattınız 29 mbit i destekliyor dendi. ama ne hikmetse 20 geliyor. ve Yapadayım. kayıt kapanınca internet düzeliyor sonra yine düşüyor. bu şekilde geçen haftaya kadar devam etti. geçen hafta ise 31down/5up aldım hafta boyunca. çok güzeldi ama 29 luk altyapıda nasıl 31 hız geldi? ayrıca altyapı sorgulamada binamdaki ilk 6 dairede hız teknik çalışmadan dolayı görüntülenemiyor. benim dairemde bağlı diye gözükmüyor diğer iki dairede ise 14mbit gözüküyor. ve bunu yıllardır söylememe rağmen güncellemediler.
    geçen günlerde forumda başka konuda bahsettiğimde sevgili türknetdestek hesabı benden bazı veriler istedi lakin oda ne teknik bilgiler kısmı bomboş, hem mobilde hem pc de. durumu ilettim dün yazılım ekibine aktarıcaz dediler ve gece düzeldi lakin; evet bu lakin son damlaydı. Çünkü sevgili türknet biz hala okuyoruz sınavlarımız var ve bu sabahtan beri internetim sürekli gidip gidik geliyor sabahın köründen bu saate kadar aynıydı hala da aynı.1 dakika olmuyor 1 dakika oluyor hiç şaşma yok. ve sağolun 1 aydır evden çıkmıyordum sayenizde çıktım. çünkü bugünkü sınavıma internet olmadığı için giremicektim. şuanda o aldığım mobil veriden yazıyorum. ayrıca öğrenmek istediğim birkaç şey daha var. Santral bana 500m uzaklıktaydı. Karasu-5 e bağlıyım Sakaryanın 3 yapa santralinden biri. ama ne hikmetse ya benim evim ya da bu santral taşınmış. çünkü şuan santrala uzaklığım 1000 metreden fazla. Ayrıca sahaya ekip gönderiyorsanız neden ekip bizle iletişime geçmiyor. alt sokağımda arkadaşım türknetten 69,62 download 3,99 upload alıyor. ve yapa değil?. bunu bana açıklayın. cahilliğimi sonlandırın ki ona göre neyi kimi suçlayacağımı bileyim türknet bey.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.