Şimdi Ara

Turknetten Millenicoma geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    1 ay önce sokağa tip-7 kabin kuruldu , millenicom ve Telekomdan sorgulattığımda 82 mbit VDSL internet alabileceğimi söylediler şuan turknet adsl abonesi olduğum için turknet Altyapı sorgulama uygulamasından kendi dairemi sorgulayamıyorum fakat yan daireyi sorguladığımda 75 mbit hız alabileceğini gördüm , adsl hizmetimin VDSL hizmete dönüştürülmesi için turknete kayıt açtım ilgilenen yok , online işlemlerde paket değişikliği de aktif görünmüyor en üst paket olarak adsl görünüyor. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum , turknetten Millenicoma geçip sorun yaşayan varmı , tavsiyeleriniz ne olur? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Muhtemelen siz sadece adsl destekli porta bağlısınız. Geçiş yapsanız dahi aynı sorun devam edecektir tahminimce. Forum yetkilisine özel mesajdan ulaşmayı deneyin işlemleri biraz daha hızlandırıyor.
  • @TurkNetDestek paket gözükmemesi sorunu burada da var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_298

    Muhtemelen siz sadece adsl destekli porta bağlısınız. Geçiş yapsanız dahi aynı sorun devam edecektir tahminimce. Forum yetkilisine özel mesajdan ulaşmayı deneyin işlemleri biraz daha hızlandırıyor.
    Konuda yazdım da cevap atmadı , destek kaydı da açmıştım ona da dönüş yapılmadı. Millenicom direk VDSL hizmeti verebiliriz diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tahminimi söyledim. Geçiş yapıp deneyebilirsiniz gene vdsl hizmeti alamazsanız aynı sorunu millenicom ile çözmeye çalışacaksınız. Başka bir sorundan dolayı geçiş yapmak istiyorsanız beklemenize gerek yok.
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Açtığınız destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • PM üzerinden ulaşamadım. Kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    ben de pm gönderdim.

    tekrar edeyim, sadece oyun profilinde crc hatası yüksek.

    maç vb karşılaşmalar da olmadığı için başka bir problemim yok onu da ekliyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 23 Mart 2020; 16:41:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    PM üzerinden ulaşamadım. Kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
    Diğer konuda yazmıştım destek numarasını tekrar yazayım Destek no: 31734525 , özel mesaj ile de gönderdim.

    Şuan ne yaptınız bilmiyorum ama 30 dakikadır internetim kesik hat alamıyorum , VDSL e geçirdiyseniz bilgi verin VDSL modem temin edeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Yapa santralimiz üzerinden hizmet veriyoruz. Santral mesafesinden dolayı vdsl hizmetimizden yararlanamıyorsunuz. Bu konuda binanızda VDSL hizmetini destekleyen abonelik varsa açık destek kaydı üzerinden hizmet numarasını paylaşarak aldığı hızı iletebilir misiniz? Arkadaşlarım uygun görülmesi durumunda Vae hizmetine geçişinizi yapacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, Yapa santralimiz üzerinden hizmet veriyoruz. Santral mesafesinden dolayı vdsl hizmetimizden yararlanamıyorsunuz. Bu konuda binanızda VDSL hizmetini destekleyen abonelik varsa açık destek kaydı üzerinden hizmet numarasını paylaşarak aldığı hızı iletebilir misiniz? Arkadaşlarım uygun görülmesi durumunda Vae hizmetine geçişinizi yapacaktır.
    2 gün önce VDSL hizmeti başlatıldı sokağımızda kabin yeni kuruldu yani bu sebeple daha kimse geçmedi binamızda VDSLe. Yani eğer VDSLe geçirmeyecekseniz bilgi verin aboneliğimi sonlandırayım.

    AYRICA NE YAPTINIZ BİLMİYORUM AMA 45 DAKIKADIR MODEMİM HAT ALMIYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hattınız yapa santralinde VDSL hizmetini desteklemiyor. Bu konudawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açmanız durumunda arkadaşlarım Vae üzerinden kontrol ederek geçişe uygunsa bilgi vererek işlem yapacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hattınız yapa santralinde VDSL hizmetini desteklemiyor. Bu konudawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açmanız durumunda arkadaşlarım Vae üzerinden kontrol ederek geçişe uygunsa bilgi vererek işlem yapacaktır.
    Kayıt oluşturdum işlemlerin hızlandırılmasını sağlayabilirmisiniz ? Destek No: 31782908

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kaydınızın önceliğini arkadaşlarıma ilettim. Kısa süre içerisinde kontrol edilerek geçişe uygunsa işlem yapılarak bilgi verilecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, kaydınızın önceliğini arkadaşlarıma ilettim. Kısa süre içerisinde kontrol edilerek geçişe uygunsa işlem yapılarak bilgi verilecektir.
    Yaklaşık 28 saat oldu fakat halen cevap yok , vae altyapısına geçiş yapılamıyorsa bir an önce cevap verin lütfen bende geçeyim başka servis sağlayıcısına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kayıt içerisine bulunduğunuz bölgeye fiber altyapının geldiğini paylaşmanız durumunda arkadaşlarım farklı operatöre ait fiber altyapı üzerinden hizmet veremeyeceğimizin bilgisi verilerek kayıt sonlandırılmıştır. Dün 75 Mbps'e kadar hizmeti desteklediğini iletmeniz üzerine kontrol süreci başlamıştır. Bu aşamada işlemler biraz zaman alabilir. Yapa'dan vae geçiş işlemi 1-2 günden fazla sürüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freed0mm

    Konuda yazdım da cevap atmadı , destek kaydı da açmıştım ona da dönüş yapılmadı. Millenicom direk VDSL hizmeti verebiliriz diyor

    Alıntıları Göster
    Millenicomun şu aralar bir şey verebileceğini düşünmüyorum. Türknet(yapa) ve Millenicoma ayın 13'ünde başvurdum. Türknet hizmeti kullanıma açtı, millenicomda hala tık yok, kurulum ekibi gödericez vs zırvalıyorlar.
  • bizde Millenicoma geçmeyi düşünüyoruz da acaba nasıl bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
  • VAE ye almazlarsa uğraşmayın, millenicom alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banugunduz

    bizde Millenicoma geçmeyi düşünüyoruz da acaba nasıl bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.