Şimdi Ara

Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
17
Favori
14.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tgezer kullanıcısına yanıt

    Hız ı bilmiyorum da fiyat olarak avantajlı Turknet. Aslında Turksat da alsam Turknet de olsa Telekom altyapısı kullanıyor olacağım. İşin garip tarafı şöyle aynı port aynı altyapı olmasına rağmen operatörler arasında farklılıklar olması. Bu biraz düşündürüyor beni.

  • Tt fiber altyapım var. 100 mbps almayi düşünüyorum. Upload konusu korkutuyor beni çok sıkıntı çıkarır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Ekim'de başvuru yaptım, e-devletten sözleşme onay işlemleri de aynı gün tamamlandı, bir haftadır ses seda yok. Telefonla aradığımda "yoğunluk olabilir" diyebiliyorlar ancak, konum Trabzon.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 18 Ekim 2023; 13:19:11 >
  • leventserdar kullanıcısına yanıt

    Bana kurulum için 2 hafta sonra filan gelmişlerdi, bina girişine kabloyu bıraktıkları için kurulumu beklemeden kendim bağlayıp kullanmaya başladım.

  • 100mbit pakette olup da modem de upload hızını 20 gören var mı? bugün paket değişimi yaptım, download 75 den 79a çıktı, upload da 10 dan 8e düştü.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Telekom binaya kadar hat çekti, sonraki gün Teknofix elemanı geldi. Bina internet bağlantısı dışarda bayağı yüksek bir yerde, yani zemin katta bina içinde kutu gibi değil. Kendisi oraya ulaşıp bağlantı yapamayacağını söyledi, arıza kaydı bıraktı.

    Dairede halihazırda internet (Netspeed) ve sabit telefon hattı var. Kablonet kullanıcı adı ve şifresini denedi ama modem ip alamadı.


    Churn şeklinde işlem yapılsaydı iki günde hallolacak şey uzadı gidiyor, neden churn olmuyor onu da anlamış değilim.

  • leventserdar kullanıcısına yanıt

    Kablonet de churn olmuyor, bende şansa port boşa çıktı öyle yeni abonelik başlatmıştım. Bu arada şuanki netspeed aboneliğin de yeni abonelik mi yapmıştınız? netspeed kurulumuna da teknofix gibi taşeron geliyor.

  • Churn yapılmaması tuhaf; Telekom altyapısından farklı bir altyapıda hizmet verilmiyor ki?

    Ayrıca isim değişikliği olmalı Türksat Kablonet'le Türksat Dsl aynı şey değil ki; karışıklık yaratıyor.

    Türksat Kablonet (Docsis)

    Türksat Dsl ise Dslnet olarak adı değiştirilmeli bence.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Netspeed'e TT'den geçmiştim, churn olmuştu. Başvuru, onay, vs. toplam 4 gün sürmüştü, hatta pazar günü göndermişlerdi kullanıcı adı ve şifreyi.


    Az önce müşteri hizmetlerini aradım, tam o sırada Teknofix'ten aradılar. Bu şahısla uzun bir görüşme yaptık, sonunda "churn olur, neden olmasın?" noktasında buluştuk. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp işlemin böyle yapılmasını istediğimi belirtmemi söyledi. Gerekirse Teknofix'e nasıl ulaşacağımı sordum, ulaşamıyormuşuz, ancak arıza kaydı oluşturulursa Türksat -> Teknofix -> ben şeklinde iletişim olacakmış.

    Müşteri hizmetlerini aradım, konuştuk, özetle churn yok. Arıza kaydı oluşturulmasını istedim Teknofix'le görüşeyim, olmaz açık arıza kaydı var; kapatın, yeni kayıt açın, kapatamayız, sonucunu beklemeliyiz.


    Arıza kaydından bir kesit: "Hat direkte bırakilmis. Hattin abone binasina cekilerek ankastrede etiketleyerek acterna ile test etmelerini...". Burada yazılandan TT'den bina içine ankastre yapmasını istiyormuş gibi bir anlam çıkıyor ki TT bunu kendi müşterisi olsam bile yapmaz.





  • leventserdar kullanıcısına yanıt

    Özetle, TT hatalı bir işlem yapmamış, teknofix direkte bulunan kutudan daire içinize kadar kablo çekmesi gerekli, adı üstünde kuruluma geliyorlar. Büyük ihtimalle gelen kişi uğraşmamak için işi yokuşa sürüyordur.

  • Anladığım kadarıyla Teknofix elemanı bir sorunla karşılaştığında resmi talebe ek olarak TT saha ekibinden şahsen yardım istiyor, onlar da müsait olunca geliyorlar ama süreç uzuyor.

    Dün farklı numaralardan birkaç kişi aradı, bugün TT elemanları gelip bağlantıyı yaptı.


    Normalde bu tür şeylerde sabırlıyımdır, telefonda laf anlatmaya çalışmayı da hiç sevmem ama "Merdivenim yok, ulaşamıyorum" bahanesi biraz canımı sıktı.

  • leventserdar kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam, ben arıza yok kendiliğinden çözüldü gelmeyin demem rağmen, sırf yalandan rapor tutup imza almak için teknofix den geldiler :(

  • Dh haberlerde ttnet ve alt yapisini kullanan Fiber abonelerinin upload hizlarini 15 mb a çıkardığı yonunde haber var. Bizde durum nedir acaba, arastiralim, test vs yapalim. Gerekirse arayalim turksat mh yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8'e çıktığında bile yardımcı olmadılar bana, paketiniz 100/4 tür diyorlar yine :DD


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü

    Malesef bizde degisiklik yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Türkiye yüzyılina 4Mbps upload ile girdik işte sözde Türksat dijital dönüşüm işinin başında...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiberde benim upload çok yüksek çıkıyor anormallik mi var diye sorgulayan arkadaşlar; burada ki uploadları görmeli. 100 e 5 upload = Yüksek tarife ücretiTürksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5Mbps Docsis de hocam bize 4Mbps

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Ee uploadlar yükselecek dedik, daha ne yapalım hocam. Az veren candan çok veren maldan.Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıp olmasın 99.90 dan 12 ay peşin ödedim. 100 lüklerin uploadı 20 olacak dediler, sabah baktım 20 olmuş. Ucuz etin yahnisi muhabbeti çok yapılıyor, pahalı etin kavurması durumu olmuş burada.

    Bu arada ben yahni sevmem, biberli - domatesli - soğanlı - salçalı ( domates ) kavurma severim, ekmeği şöyle bana bana. Hııımmm. Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.