Şimdi Ara

Türksat, Kablonet ve KabloTV tarifelerine zam yaptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternet tarifelerindeki hızlara bir düzen getirilmeli. Cumhuriyetin 100. yılına girdik ama halen 16 Mbps ve 2 Mbps hızlar komik oluyor. Uygun olan yerlerde en az 35 Mbps indirme ve 5 Mbps yükleme gibi hızlar kullanıcıya verilmeli. Tabi daha yüksek hızlar daha iyi olur.

  • Burada en yüksek veren altyapı benim oturduğum yerde kablonet Allah'tan yenilettim, evet yükleme hızı rezalet ama indirme hızı 100 e çıkarttım. 2 kat fiyat artışı nerdeyse ama asgarî ücret arttı refahtan uçuyoruz ülkecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Doğru 100/5 var bendede 98.50 ve 4.90 geliyor genelde.Upload rezalet en azından 10 yapsalardi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalın, çok kalın. Fiyatlara bak be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene felaket artmış. Bir de ikinci sene zam mevzusu var. Eskiden daha makul zamlar olurken bu sene ikinci aydan sonraki öngörülen zam %39 bir önceki seneye göre. 110 lira birden artıyor tarife fiyatı ikinci sene. Eee ne anladım lan o zaman sözleşme yapmaktan.


    Bugün sözleşmelere bakarken yanlışlıkla uzattım ben de 184 liradan 100mbit olarak ama sonradan da pişman oldum daha 7 8 ayım vardı bitmesine ağustos da bitecekti sözleşmem. Yine karda oluyorsun fiyatlara göre fakat 8 ayımı yaktığıma değmedi. 2 sene sonra olabilecek zammı hesaba katarak yaptığım hesaplamada başa baş geliyor hemen hemen tarife fiyatı :D 32 ayda.


    Yarın arayacağım hatalı işlem diye bozabilirsem bozacağım ama sanmam. online işlemlerde yeni tarifeye geçmiş.

  • Az önce Martta bitecek 100 mbps sınırsız taahhüt için fiyat aldım 24 taahhüt için aynı koşullarla fiyat ortalama 395 tl ye geliyor şu an 179 tl ödüyorum ..
    Oturduğum yerde türknet vdsl var yalnızca oda 89 mbps ye 299 tl ne yapsam bilemedim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 29 Aralık 2023; 2:4:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Birbirlerinin altyapısını kullanabiliyorlar merak etme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer iss ler bakalım ne kadar zam geçirecekler, pardon fiyat güncellemesi yapacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Ne kadar önceden uzatılabiliyor taahhüt 3 ay önceden oluyor mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene de iyi zam gelmişti ama önceki sene az zam gelmesine bağlamıştım. Tabi bu fiyatlar kampanyasız: "Tahhüdü bozarsan öperiz." fiyatları. Bir de insan düşünmeden edemiyor: Bir devlet düşünün, özel sektörle rekabet halinde ve özel sektöre kaybediyor. Emeği geçen herkese sevgiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Yakındır. Türkcel de yeni müşterilerine 24 ay taahhüt verirken eskilere 12 ay veriyor. Onlar da it gibi zam yaptı daha da yaparlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne bekliyordunuz ki? Bunu siz istediniz. Yetmez ama evet dediniz, onlar da yetinmeyi bilmiyor. Şu çağda 1080 e düşük kalite gözüyle bakıyorken verilen hizlarla anca 720 izleniyor. O da evde teksen:D

  • Çok saçma fiyatlar olmuş, ilk ciktiginda 100mbps Türk telekomun 16 sindan daha ucuzdu diye almıştık. Bu fiyatlar ne böyle verdiğiniz internet de internet değil zaten. Üç büyüklerden olmadiginizdan yenilik yapmak yerine böyle fiyatlar çekmek... Turknet 35 download 6 upload i 300 e veriyor.

    Neyse umarım bir gün ülkemizde bu internet sağlayıcı şirketler akillanir da fibere ve yüksek hıza geçerler. Tuketici nasılsa almak zorunda diye köle gibi davranmazlar.

  • Asgariye gelen zam oranı kadar basıp geçiyorlar direkt. Şimdi marketler de basacak. Asgari zammı ile maliyeti tam %50 arttı mı bu adamların? Hiç sanmıyorum.

    Asgari almayan daha yüksek maaşlı çalışanına %50 zam yapacak mı? Onu da sanmıyorum.

    Maliyeti artsın artmasın herkes %50 zam yapmaya şartlandı şimdi yılbaşı için, e herkes bu şekilde şartlanırsa enflasyon oluşmayacaksa da oluşur.

    Bu şartlanmanın da kırılması gerekiyor, çığ etkisi yaratıyor çünkü.

  • günaydın.


    dün itibarı ile, 2010 yılında açtırmış olduğum analog kablolu hizmetini kapattırdım.


    zaten kendi evimde değilim 1 senedir, yeni zamlarla birlikte 4 + 96TL = 100TL olarak boşu boşuna para vermenin bir anlamı kalmamıştı.



    gelecek seneye kadar fiyat 200TL'yi bulur muhtemelen.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 29 Aralık 2023; 9:31:43 >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Soyguncu mu? Kardeş yalan borcum yok, hatta benim aboneliğim aylık 100 liraya geliyor du, aldığım zaman, + kendi aboneliklerinize referans olabilirsiniz, benim üç farklı lokasyonda abonelik var +1 ay ücretsiz almıştım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'den öğrenileceği gibi uydunet'in internet stabilitesi, gayet iyi. Hem bu nedenle, hem teknik servis desteği olarak başarılı oldukları için alternatifi yok gibi. Maalesef fiyatları yukarı çektiler ama rakipleri de az değil zaten. Eskiden fiyatı diğer İSS'lere göre düşüktü, şimdi fark azaldı. Yine de tv ve internet için bence tercih edilebilirliği yüksek. Keşke enflasyona yenilmeden fiyatlama yapılabilse ama mümkün değil.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.