Şimdi Ara

Türksat Üzerinden Lig Tv izleme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba.
    Bu türksat üzerinden lig tv izlemek için ne yapmak gerek acaba ? Birde ücret hakkında bilgisi olan varsa daha önce kullanan varsa bilgi verirse sevinirim..Uygun olursa almayı düşünüyorum da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ben TÜRKSAT'tan izliyordum ligtv ve iki keyif paketi fiyatı tam hatırlayamıyorum şuan ama 50 küsür TL gibi bir şeydi şampiyon takımlar paketiydi.

    Fakat verimsiz bir yayın oldu nedense kalitesiz sinyal sorunları yaşadım bina da ortak Turksat alıcısı vardı. Mecbur 85 TL verdim bu sefer Eutelsat bağlattım şuan için memnunum sinyal sorunu vs. yaşamadım. Ayrıca Eutelsat'ta olan bazı kanallar Turksat'ta çıkmıyor yada bende çıkmadı.

    Bu sebeple yeni üye olacaksanız bence Eutelsat bağlatın ilk kurulumda para da vermiyorsunuz. Tursat'tan yararlanmak için gidip başvuru yaparken söylüyorsunuz sadece uydu alıcıyı takip aktif ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uygun olur diye öyle düşündüm ama 50 lira ve üstü bu lig için türksat üzerinden bile olsa çok fazla bence..neyse artık bakalım uygun birşey çıkar belki.yada digiplayden devam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 ay önce turksat lig tv aldım. Sadece lig tv var. 12 ay lig tv için 445 TL(aylık 37TL ye denk geliyor) bunu da karta 9 taksit yapıyorlar. Ben yayından gayet memnunum. HD ile farkı 100tl gibi birşeydi. Ben değmeyeceğinin düşündüğüm için HD almadım. Ama keyfiniz bilir. Benim için gayet iyi bir tercih oldu. Hatta aynı paketten babamların evede aldım. Onlarda gayet memnun görüntü kalitesinden. Bence yeterli bir yayın kalitesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.