Şimdi Ara

Türktelekom hat zayıflaması sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce 50 mbit sabit hız aldığım hızım bir anda 10 mbite düştü.Modem içinden kontrol ettiğimde hat zayıflaması 35 çıkmış.SNR 0 kadar çektim ama nafile 30 mbit üstüne çıkmıyor.Daha öncede oldu arıza kaydı bıraktım ertesi gün kontrole geldiler ankastreden ne yaptıysa anında düzelmişti.Şimdi yine aynı oldu.Acaba diyorum 1 ayda 1TB veri çektim diye mi oynuyorlar kutudan.Sizce ne olmuş olabilir.



    Türktelekom hat zayıflaması sorunu?

    Yorumlarsanız sevinirim







  • Altyapınız 16 mbps'ye düşmüş ve VDSL bağlantıdasınız. Sistem kopma, ip alamama gibi sorunlar olmasın diye de direkt 12 mbps'ye sabitlemiş. 12 Mbps bağlantıda xDSL'de kayıp fazla olduğundan size 10 mbps olarak gelmiş. Yani 50 mbps parası ödüyorsunuz ve 12 alıyorsunuz.

    İnternet Servis Sağlayıcınız ile iletişime geçebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 TB veri çektiniz diye kesinlikle böyle birşey yapmazlar. Saha dolabınızda portların doluluk oranı fazla olduğundan hızınız düşmüştür. Tamamen altyapı kaynaklıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 6 aydır 1tb veri cekiyorum ayda, hızımda hiçbir düşme olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu gün türktelekomdan arkadaş geldi, önce iç tesisat dedi fakat apartman kutusu ve saha dolabından ne yaptıysa hız düzeldi.10 gün bu şekilde takip et dedi.Aynı olursa yine arıza kaydı bırak iç tesisat da olabilir dedi.Saha dolabında bir sıkıntı var ama ne bilmiyorum düzeltiyor 2 gün sonra yine hat zayıflaması 30 lara vuruyor.



    Türktelekom hat zayıflaması sorunu?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.