Şimdi Ara

Turktelekomun Reklam Çılgınlıgı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazen bu telekomu sövmek bile yetersiz !

    Son günlerde ekrana düşen Giga 4.5G Turktelekom reklamı C.Ronaldo'ya tam 2.5 Milyon euro ödemiş. (8 Milyon Türk lirası)

    Daha öncede Turktelekom marka birleşimi için Hadise , Rıdvan , Sneijder oynamişti herhalde bu kişileride mutlu edecek rakamlar ödemişti.

    Tamam reklam önemlidir. ancak Reklam yüzü olarak 8 milyon lira vermek nedir arkadaş ? Sonra çıkıp "altyapiniz desteklemiyor" zaten sözleşmenizde "E Kadar, ibaresi var" demeyi adet edinmiş bir firma !

    Eminim ki Turktelekom için 8 milyon lira findik fistik parasıdır. elinin kiridir o para. ama adama sormazlar mı ? Altyapin bukadar eksik iken bu parayı neden harcıyorsun ! bu parayı altyapiya yatırsan daha faydalı olmaz mıydı !

    Yazık valla. CR7'nin şu parayı aldıgını duyunca sinirlerim zipladi







  • Kızma kardeş milletçe koyunlaştı halkımız kimse demiyor bu dandik hızlı internete neden bu kadar ödüyoruz neden özelleşti kar eden bi kurum kim yiyecek bunun kaymağını siz destekleyin bakalım diyen yok ki
  • Ne desen haklisin bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öder abi altyapı çek deyince de malesef ödeme gelmedi 10.000 TL lazım altyapı için bilmem ne uydururlar bizim kablolar çalındı kendim alıp çektirdim kabloyu.
  • Halk olarak sesini çıkarmaz yaptırım uygulamazsan elin adamı gelir sana istediğini uygular.Ne güzel 100 kb'a düşen hızı 300 kb'a çekilmesinde millet tepki koymuştu.

    Aynı şeyi yokmu avukatıyla savcısıyla tekrar mahkemeye verip yapacak adamlar?İmza kampanyasını isim yapma peşinde koşan değilde gerçekten bu işi nihayete erdirecek birisi yokmu bizde sağda solda destek toplayalımda şu ülkede millet adam gibi internet kullansın.

    Arkadaş insanda kotafobi diye bir hastalık icat edecekler yakında.Acaba 15'ine kadar dayanırmı dayanmazmı diye diken üstünde duruyoruz internet kullanıyoruz böyle hizmetin böyle fiberlemenin ben 7 sülalesine .......... .

    Çevremde bile internet bahsi olunca hiç normal bir muhabbet olmuyor kimi görsem sövüyor.Bunlar tutmuş ronaldo ile hipnoz peşinde.Yazık yazık o paralara yazık.Haram olsun ne deyim verdiğim paranın hizmetini veremeyen, o karar alan ceo'dan tut yardımcı olmayıp mal ayağına yatan veya gerçekten torpille mh'ye girmiş mal temsilciye kadar haram zehir zıkkım olsun Allah yedirmesin.Pu lanet olsun.

    16 mbit hat ile kota düşmeden bile 144p video izliyoruz.




  • 4.5g giga derler reklam yaparlar telefon evde 1 diş bile çekmiyor malesef bilmem kaç kilometre fiber hattı derler o kilometrelerde bizim mahalle yok sonra ronaldoya milyar dolarlar verirler müşteriye bütce yok reklam yerine alt yapı yapsalar daha iyi müşteri kaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel yanı da FİBERLİYORUZ(!) diye millete bunu yediriyorlar. Ya Allah aşkına denizin ortasında cep telefonundan sen nasıl fiberliyorsun? 4,5G diyor, FİBERLİYORUZ(!) ifadesini kullanıyor. Yazık günah, gidip Ronaldo'ya 8 milyon TL bayılacağın yere altyapıya yatıraydın da o parayı millet harbiden adam gibi 4G kullansaydı, harbiden fiberleseydi de kabarık sicilin biraz da olsa düzelme gösterseydi? 2023'ten bahsediyorlar, Türkiye tamamiyle bu yılda 4G baz istasyon altyapısı tamamlanacakmış. 2020'de 5G geliyor, gerisini siz düşünün... 450 Megabitten bahsediyorlardı, 60-70 Megabit gören vatandaş şükür ediyor....

    Ankara'da kaç gündür ara ara PING'ler gezer oldu,http://forum.donanimhaber.com/m_115945732//tm.htm#115945732

    FİBERLETTİN BİZİ TELEKOM!




  • FİBERLİYORUZ = KERİZLİYORUZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.