Şimdi Ara

turna.com da ki kredi karı puanlarını yedekleme imkanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıcak fırsatçılar bilir hızlıal.com üzerinden aynı işlemi yapabiliyorduk ama artık b mümkün değil, turna.com da kredi kartı puanlarımız yedekleyip istediğimiz zaman kullanabiliyoruz bilginiz olsun, link :https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari

    not: firma çalışanı değilim, gözüme çarptı , paylaşma ihtiyacı hissettim.



  • Kredi Kartı Puanlarını Turna Puan'a Çevir, Uçak Biletini Bedavaya Getir

    Kredi kartlarında biriken puanları Turna puana kolaylıkla çevirebilirsin.
    World, Bonus, Axess, Maximum, Paraf, Cardfinans programlarında yer alan tüm kartlarda biriken puanları hesabına aktarabilirsin.
    Çevirdiğin puanların herhangi bir son kullanma tarihi yoktur. İstediğin zaman uçak bileti satın alırken kullanırsın. İster 1 gün sonra, ister 6 ay sonra, istersen 3 yıl sonra. Turna hesabını tüm kartlarının puan kumbarası olarak kullanabilirsin.
    Hesabına aktardığın puanlarla ister kendin için, ister başkaları için uçak bileti satın alabilirsin. Bu konuda herhangi bir kısıtlama yoktur.
    Puanların uçak bileti satın almaya yetiyorsa, uçak biletini bedava getirmiş olursun. Puanların yetmezse üstünü kredi kartınla ya da banka kartınla tamamlayabilirsin.
    Kartında birikmiş puanları öğrenmek için üye olman gerekmiyor. Ancak puanlarını hesabına aktarabilmen için, Turna'da bir hesap açmış olman gerekiyor.
    Çevirdiğin puanların iadesinin bulunmadığını hatırlatmak isteriz.
    Kredi kartı puanları nasıl kullanılır ? Ya da kredi kartı puanları hangi sitede kullanılır ? sorularının cevaplarını aramana gerek kalmadı, kart puanlarını kullanabileceğin mağazaları tek tek araştırmana ya da dolaşman gerek kalmadı.




  • geçen ay tüm kartlarımdaki puanları birleştirip bilet aldım.
    Bilet alacak olup,kartlarında puan olanlara tavsiye ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal hala mümkün, sadece ürün çeşitliliği azaldı.
  • İadesi mümkün değilmiş peeeee

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turna batarsa sakata gelmiyek
  • Paraf puanlarımı gördü ama Axess hata veriyor. E-mail atın demiş
  • turna.com nedir yaaa şu aralar kart dolandırıcılığı sıklaştı sakın sanal kart dışında harcama yapmayın, hali hazırda kullandığınız kartları yenileyin
  • turna.com'a 2 ay önce puanları karta geri yükleme sistemini getirmelerini, bu sayede çok ciddi bir fon oluşturacaklarını söyledim. ne mi oldu? cevap vermeye bile tenezzül etmediler
  • N11 indirim kuponlariyla basladi tanismam siteyle 10 taneye yakin ucak bileti aldim ve siteye kart puan yuklemelerimi de yapiyorum bu gecen surede sikinti yasamadim umarim ilerleyen zamanlardada yanlis yapmazlar :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.