Şimdi Ara

Turtle Beach DPX21 7.1 Gaming Headset İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , 3 haftadır kullandığım DPX21 için inceleme yapmak istedim , ülkemizde konsollar için surround kulaklıklar çok fazla bulunmuyor . Ülkedeki en çok bulunan kulaklık olan Sharkoon'ların 5.1 olması , ağır olması ve adaptör-kablonun çok olması beni soğuttu . Ben de DPX21'e yöneldim . Umarım surround kulaklık almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim .
     Turtle Beach DPX21 7.1 Gaming Headset İnceleme

    Kutunun içinden PX21 , DSS , optik kablo ve usb kablo çıkıyor . DSS PX21'e gelen stereo sesi 7.1 surround sese çeviriyor .
     Turtle Beach DPX21 7.1 Gaming Headset İnceleme

     Turtle Beach DPX21 7.1 Gaming Headset İnceleme

    Kurulumu oldukça basit . USB ve Optik kabloyu PS3'e taktığınızda birkaç ayar yapmanız gerekiyor . Xbox'da ise hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmıyor . Bu arada eğer fat Xbox'ınız varsa Optik Çevirici almanız gerekiyor . Kulaklığın yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir kablosu var . Kulaklık gücünü USB'den alıyor .

    Kulaklık oldukça rahat , kenarları ve üst kısmı süngerden yapılmış ve oldukça yumuşak . Kulağınıza taktınızda hiçbir rahatsızlık hissetmiyorsunuz . Kulaklıkların başı oynuyor . Bu da dayanıklılığını arttırıyor . Mikrofon da oldukça esnek ama çıkarılamıyor . Kolaylıkla kendinize göre ayarlıyorsunuz . Kulaklığa gelen chat , bass ve oyun sesini amplifierden ayarlıyoruz(Türkçe karşılığını bulamadım) . Ayrıca mikrofonu açma kapama ve sesi genişletici düğmeleri , xbox live chat kablosu girişi var .
     Turtle Beach DPX21 7.1 Gaming Headset İnceleme

    Kulaklığı taktığınızda daha önce hoparlörden oynuyorsanız çok farklı gelecektir . Sizi tamamen savaş ortamına sokuyor . Silah ve bomba sesleri adeta gerçek gibi . Kulaklığı PS3 ve Xbox'ta kullandım . MW3'te Xbox'ın sesleri PS3'ünkine göre kat kat daha iyi . Black Ops'ta da durum aynı . Xbox'da çok daha rahat ses kasılıyor . Adeta düşman odamın içinde koşuyor gibi . Gears Of War 3'de ses konusunda çok başarılı . Basslar ve oyun sesi çok dengeli olmuş . Chat boost sayesinde oyunun sesi yükseldikçe arkadaşlarımızın sesini de ona göre ayarlıyor . Kendi sesimizi duyduğumuz için bağırmamıza gerek kalmadan çok rahat bir şekilde mikrofonu kullanıyoruz . Kulaklık müzik konusunda da çok başarılı .

    Eğer etrafı rahatsız etmeden oyun oynamak , Surround oyun oynamak veya ses kasmak istiyorsanız , DPX21 isteklerinizi karşılayacaktır






    İlk incelemem olduğu için bazı eksikliklerim olabilir , olduysa affola . Sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . Saygılar







  • Çok güzel inceleme, fiyat ne kadar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaleee17

    Çok güzel inceleme, fiyat ne kadar?

    150 Dolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağa uygun aslında. Bende de Roccat Kave var ama sizdekini de hep merak etmişimdir. Alırım belki ilerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.