Şimdi Ara

Tuşun takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar windows 8.1 kulllanıyorum ve 1 adet microsoft klavyem var modeli wired 200. Konuya gelecek olursam problemim şudur,herhangi bir fps oyununda klavyedeki bir tüşa 5 saniye ya da daha fazla basılı kalıyor parmağımız benim çok uzun süre bastığım tuşa düzelsin diye tekrar basmam gerekiyor yoksa basılı kalıyor örnek olarak ileri yürüme tuşu 'W' ya da eğilme tuşu 'CTRL' hangisi olduğu hiçş farketmiyor 5-10 saniye sonra takılıyor ve düzeltmem için tekrar basmam gerekiyor. Yapışkan tuşlar açıkken de kapalıyken de bişey değişmiyor. Ne yapabilirim sizce ? (basılı kalması fiziki değil)



  • Basılı kalıyor derken, oyunda yürümek için W tuşuna bastığınızda elinizi tuştan çektiğiniz halde yürümeye devam mı ediyor? Değilse tam olarak nedir ?
  • Aynen öyle yürümeye devam ediyor bir kere daha basınca duruyor
  • Ben klavye ayarlarınız da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Klavye, fare, filtre ayarlarınızı resimdeki gibi düzeltip problemin düzelip düzelmediğini kontrol ediniz..

    Bu problem daha ziyadesi ile notebook bilgisayarlarda görülüyor acaba sizde mi bir notebook kullanıyorsunuz?

    Bu linkte bulunan hwmonitor adlı programı indirin. Boşta ve yükte (yük için afili bir oyun veya test programı [passmark95 gibi] en az 20 dakika boyunca açık tutun) olmak üzere iki durum için ekran görüntüsü alıp gönderin.

    Bilgisayar bileşenlerine ait bilgileri verin. Bu linkten indireceğiniz cpu-z adlı program ile mainboard kısmına bakıp (bu programı ayrıca bilgisayar bileşenlerini bulmak içinde kullanabilirsiniz) ekran görüntüsü alıp gönderiniz.

    Klavyenizi bir başka bilgisayarda takıldığı aynı uygulamaları kullanarak deneyiniz. Kendi bilgisayarınızda da farklı bir klavyeyi takılan uygulamalarınızda deneyiniz. Sonuç ?


    Düzelmemişse mesajınıza bu bilgileri de ekleyip gönderin farklı bir çözüm önerisi için düşünelim.

    EDİT: Takılma probleminiz hangi uygulamalar da bilgisayar / uygulama çıldıkdan sonra takribi kaç dakika sonra olmakta?

     Tuşun takılması

     Tuşun takılması

     Tuşun takılması

     Tuşun takılması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 28 Şubat 2015; 6:22:49 >




  • Microsoft klavlerein bazi serilerinde bu hata varmis attim cope yeni klavye aldim cok mutlu ve huzurluyum cok tesekkur ederim ilgin alakan icinn
  • Rica ederim, umarım bir daha yaşamazsınız böyle sorunları. Selametle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.