Şimdi Ara

Tuya Termometre İncelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tuya ürün gamında bulunan bu termometre ile evinizin anlık sıcaklık değerini görebilir ve evdeki klima benzeri ısıtma yada soğutma yapan cihazlarınızı , evrensel kumanda yada wifi priz yardımıyla otomasyon oluşturarak evizinizin sıcaklığın aynı kalmasını sağlayabilirsiniz. mesela belirli derecelerin üstüne çıkıldığında evrensel kumanda aracığıyla klimanızı açtırabilir yada wifi prize bağlı ufo benzeri cihazlarınızı çalıştırıp evinizi ısıtıp yada soğutabilirsiniz.

    inceleme videosu burada. destek amaçlı abone olabilirsiniz.



    Tuya Termometre İncelemesiUğur Aslanyoutube
    Merhaba sevgili takipçilerim. Bu videoda sizlerle birlikte, aliexpressten ilk indirimle almış olduğum vergiler dahil 100₺ ye gelen tuya destekli akıllı termometreyi inceliyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=7F7m34tIMgM&feature=youtu.be







  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Isı bildirme peryot süresi ne kadardır?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    Uygulama içinde anlık kaç derece olduğunu görebilirsiniz

  • Ben bu tür sensörler tarafında Zigbee kullanmayı tercih ediyorum. Tamam bir hub gerektiriyor ama bu sensörlerin kurduğu ZigBee bağlantısı WiFi bağlantısına göre çok daha basit ve güç tüketimi düşük bir protokol olduğundan güç tüketimi ve batarya değişimi tarafında çok daha sorunsuz oluyor.

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    100tl ye bizde alaydik iyi olurdu..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    yeni bir aliexpress hesabı oluşturun. ilk indirim ve vergi ile beraber 100 tl ye geliyor.

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı no ve adres değişmezse problem oluyor mu?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    yok problem olmaz ben 3 yeni hesapla ürün aldım böyle. ama garanti olsun dersen farklı kk ve farklı isim ile alabilirsin. adres aynı olsa da isim ve kart farklı olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum

  • Bir süredir TUYA ürünleri ile kombiyi kontrol etmeyi deniyorum. Önce https://www.aliexpress.us/item/3256805667796563.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US bundan aldım sonra https://www.aliexpress.us/item/3256806046219279.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US bundan aldım. İlk olarak termometrede pil 1 ay falan anca gidiyor. Bir de sanırım sürekli wifi bağlı değil belirli zamanlarda bağlanıyor çünkü uygulamada kısa aralıklarla sıcaklık göremiyorum. Cihaz ayarında kısa süreli güncelleme var ama nedense uygulamada 1 saatte bir falan gösteriyordu galiba. Termostat olanda da derece ayarı 0,5 olarak yapılıyor. Yani 21 derecede aç 21,5 da kapat yapabiliyorsun arası yok.

    Her ikisini yan yana koyduğumda farklı derece gösteriyorlar. Sanırım güvenilir bir derece koyup ona göre ayar yapmak lazım.

    Kombide bir cihaz daha var. Termometre derecesine göre o cihaz aracılığı ile kombi aç kapat yapıyorum. Termometre de termostat da sanki derece değişimine gerektiği kadar kısa sürede cevap vermiyor. Oda atıyorum 22 derecede ve ılık. Bu dereceyi korumak için gerekli ayarı bir türlü oturtamadım. 22 altında aç üstünde kapat dersem 21 olunca açıyor 23 olunca kapatıyor ama oda sıcaklığını bunlarla stabil tutmak çok zor. Ben beceremedim açıkçası.





  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Bende S-link SL-ZS04 var. Grafikler saatte bir görünse de, veri iletimiin 5 dakikada bir olduğunu tespiti ettim.. sıcaklık değeri 18.21 gibi yüzlük değerde. Zigbee olduğu için ve ekransiz olduğundan olsa gerek pil değişmedi daha..
    Deneme için birde ekranlı termometre sipariş ettim bakalım nasıl değerler verecek..
    Tuya Termometre İncelemesi Tuya Termometre İncelemesi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.