Şimdi Ara

TÜYLER ÜRPERTEN COUNTESS....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ELİZABETH BATHORY



    Elizabeth Bathory 1560 yılında Macaristan'da, Vlad (Dracula) öldükten 100 sene sonra doğdu. Ailesi yaşadıkları yerin en köklü, saygın ve zengin topluluğuydu. Ama buna rağmen, çok tuhaf yönleri vardı. Elizabeth Bathory'nin amcalarnıdan biri "Şeytanın elçisi" olarak bilinirken, diğer aile üyeleri ya aklını kaçırmış, ya da psikopatlardı.

    Elizabeth Bathory 15 yaşına geldiğinde 25 yaşındaki Kont Ferencz Nadasdy ile evlenerek Csejthe kalesine yerleşti. Kont Ferencz Nadasdy çok cesur ve başarılı bir savaşçıydı, çoğunluğu Türk'lere karşı olan savaşlardaki cesaretinden dolayı "Macaristan'ın Kara Kahramanı" ünvanını aldı.

    25 yıllık evlilikleri boyunca Kont Ferencz Nadasdy'in savaşlara olan tutkusu bitmediğinden dolayı Elizabeth sürekli yanlız başına kalıyor, hayatı iyice sıkıcı hale geliyordu. Aynada kendi güzelliğini saatlerce seyretmekten başka eğlence için kendine genç sevgililer buldu, hatta biriyle kaçmaya bile kalkıştı. Daha sonra kendi ayaklarıyla döndü ve kocası onu affetti. Bu olaydan sonra Elizabeth tabi ki boş durmadı ve biseksüel olan teyzesi Klara Bathory ile görüşmeye başladı.
    Büyük şatosunda Dorothea Szentes, bir diğer adıyla Dorka isimli yaşlı bir hizmetçi vardı. Gerçekten cadı olan Dorka, Elizabeth'e kara büyü ve cadılığı öğretti, şeytani eğilimşeri için onu zorladı. Bununla beraber alttaki mahzende Elizabeth hizmetçilerinin yaptıkları küçük hatalardan dolayı cezalandırmaya başladı. Yaşlı hemşiresi Iloona Joo, hizmetçisi Johannes Ujvary ve genç bir kız olan Anna Darvula'nın da yardımıyla işkencelerini sürdürdü.

    Kurbanlarını çırılçıplak soydurup ön tarafını kamçılatıyordu. Arka taraftan daha çok acı vermesinin yanı sıra, hoşuna giden şey kurbanın o sırada acı çeken yüzünü seyretmesiydi. Bir başka şeyse, kurbanlarına en çok hassas yerlerine, tırnak altları gibi , iğne batırmayı sevmesiydi.

    1600 yılında kocasının ölümüyle beraber Elizabeth terör estirmeye başladı. İlk olarak nefret ettiği koca tarafından akrabalarını göndertti. Farkettiği korkunç gerçek ise, Elizabeth artık 40 yaşına gelmişti ve artık güzelliğini kaybetmekle karşı karşıyaydı. Kozmetik ürünleri gözlerinin altındaki halkaları örtmeye bir derece yetiyordu.

    Ve birgün genç bir hizmetçi kız Elizabeth'in saçını tararken yanlışlıkla çekti. O kızgınlıkla Kontes hizmetçi kızın yüzünü o kadar hızlı tokatladı ki, burnundan fışkıran kan kendi ellerine bulaştı. Farketti ki, elleri 10 sene öncesine dönmüşçesine gencecik ve yumuşaktı. Hemen Johannes Ujvary ve Dorka'ya kızı soymalarını söyledi. Zavallı hizmetçiyi kollarından tutarak damarlarını kestiler. Kanlarını küvete koydular ve kontes içine girerek banyo yaptı. Emindi artık; güzelliğin sırrını bulmuştu, kan yaşam demekti.

    Bundan sonraki 10 yıl boyunca Elizabeth'in sadıkyardımcıları ona şatonun hizmetçisi olacakları vaadiylebir sürü genç kız getirdiler. Şatoya getirilen kızlar sakatbırakılıp öldürülüyor bu sayede Elizabeth kanbanyosunu yapabiliyordu. Bazen, genç kurbanların içgüzelliklerini kazanmak için kanlarını bile içiyordu. Amafark etti ki, basit köylü kızlarının kanının güzelliğinde etkisi kısa sürüyordu. Bunun üzerine kendi gibi asil, kraliyet kızlarını seçmeye başladı.

    Sorunsa Elizabeth'in artık çok umursamaz ve dikkatsiz davranışlarıydı. Onlarca genç kızın kayıp olması üzerine kasabalı dedikodulara başlamıştı bile. Sonunda Cstejthe şatosu hakkındaki kötü söylentiler Macaristan kralına kadar ulaştı. Kral Elizabeth'in öz kuzeni Kont Cuyorgy Thurzo'yu şatoya sefer düzenlemesi için görevlendirdi.

    1600 yılında Csejthe şatosuna giren askerler dehşete düştüler. Kanı son damlasına kadar akmış ölü bir kız şatonun girişinde yatıyor, başka biriyse her yerine halkalar geçirilmiş olarak canlı duruyordu. Şatonun altındaki zindanda bazıları işkence edilmiş kızlar bekletiliyordu. Burda 50 kızın cesetini buldular.

    1611 yılında mahkemesi yapıldı ve 650 kadar kurban ceseti şatoda bulundu. Elizabeth'in dört yardımcısı ölüme mahkum edildi. Kendisi ise kraliyet üyelerinden olduğu için hayatının sonuna kadar hapis cezasına çarptırıldı.

    Kendi kalesinin üst katını betonlarla çevirip yemek vermek için küçük bir boşluk bıraktılar. Elizabeth hayatının geri kalan kısmını bu küçük yerde geçirmek zorundaydı. 1614 yılında, hapisanesindeki 4. senesinde Elizabeth'in yemeğinin hiç dokunulmamış olduğun gördüler. İçeri baktıklarında cansız bedeni ile karşılaştılar. Kan kontesi 54 yaşında ölmüştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursed angel -- 19 Mart 2006; 19:17:54 >







  • manyakmış lan bu karı
  • kadına bak gerçi soyu bozukmuş onunda normal olması beklenemezdi ama sevdim hatunu iyi albüm kapağı olurdu şöyle gothic black tarzı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 19 Mart 2006; 19:40:08 >




  • hemde nasıl manyak
    quote:

    Orjinalden alıntı: aGGr3ss1v3

    manyakmış lan bu karı




  • işte buda cani hatunun resmi
     TÜYLER ÜRPERTEN COUNTESS....
  • bizim tarih hocası bunun hakkında kitap yazmıştı

    hehehe imzalı bitane aldım ewde duruyo az bişi okudum bıraktım .....


  • bu olay gerçektir.

    1538 den sonra macaristanın 3 te 2 si osmanlıda 3 te 1 i avusturyada kalmıştı.
    kontes barthory işte bu avusturya tarafındaki bölgede yaşıyordu.

    sadist bir cani işte. hizmetçisinin verdiği ifadeye göre 650 genç kız öldürmüş.
    o devirde köylülerin bir hukuki hakkı olmadığı için aslında bunlar suç da değildi.

    uzun zaman üzerine gidilmemesi bu yüzden.
  • içmiş içmiş güzelleşmek için ama pek işe yaramamış anlaşılan yazık olduu o kızlara
  • tam tersine kadın dahada beter olmuştur her neyse bu kadın benim rüyama girmişti bi ara ama daha güzeldi
  • bundan harika bi sinema filmi olurdu keşke yapsalar da izlesek ne kadar iyi olurdu..

    kadın da harbiden manyakmış. bi de güzel olsa len tipe bak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cursed angel

    işte buda cani hatunun resmi
     TÜYLER ÜRPERTEN COUNTESS....



    bakışları çok masum ama




  • Güneş Batınca…

    Ethan ve Julie'den en gerçek vampir hikayesi
    (18 Mayıs 2005)

    Before Sunset’te başrolleri paylaşan Ethan Hawke ve Julie Delpy ikilisi yeniden başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor. Delpy’nin senaryosundan beyazperdeye aktarılacak olan Bathory’yle güzel oyuncu ilk yönetmenlik denemesini de yapacak.

    Bauer Martinez’in yapımcılığını üstlendiği Bathory’de Macaristan tarihinin en kanlı hikayelerinden biri beyazperdeye taşınacak. 1560-1614 yılları arasında yaşamış ve yargılandığı mahkemede vampir ilan edilmiş olan efsanevi Kontes Elizabeth Bathory’nin hayat hikayesi tüyler ürpertecek.

    Transilvanya’nın en meşhur hikayelerinden biri olan Bathory efsanesi pek çok tarihi belgeyle de destekleniyor. Anlatılanlara bakılırsa güzelliğini sonsuza dek korumaya karar veren kontes, yaşadığı şatoyu bir işkence evine dönüştürmüş.

    İlk olarak yanında çalıştırdığı genç kızlara işkence yapmaya ve daha sonra onları öldürerek kan banyosuyla genç kalmaya çalışan Bathory, asil kanın daha genç tutacağına kanaat getirince yakayı da ele vermiş.

    Asil ailelerin genç kızları da şatoya gelip kaybolmaya başlayınca dedikodular Macar kralına kadar ulaşmış ve bir gece şatoyu basan askerler dehşet verici manzaraya tanık olmuşlar. Bathory'e yardım edenler cadı ilan edilip idam edilirken kendisi asil olduğu için sadece şatosuna hapsedilebilmiş ve dört yıl sonra yaşamını yitirmiş.

    Delpy’nin bizzat senaryolaştıracağı ve Bathory’i canlandıracağı filmin önümüzdeki yıl beyazperdeyi süslemesi bekleniyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: bushra!

    bundan harika bi sinema filmi olurdu keşke yapsalar da izlesek ne kadar iyi olurdu..

    kadın da harbiden manyakmış. bi de güzel olsa len tipe bak




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cursed angel

    işte buda cani hatunun resmi
     TÜYLER ÜRPERTEN COUNTESS....




    Bu psikodının kan grubu nedir acobe? ABCDEF......Rh+
  • quote:

    Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L


    quote:

    Orjinalden alıntı: cursed angel

    işte buda cani hatunun resmi
     TÜYLER ÜRPERTEN COUNTESS....




    Bu psikodının kan grubu nedir acobe? ABCDEF......Rh+





  • teyzem o kadar kanı icmis, sürünmüs ama suratta meymenet yok hic
  • @cursed angel sen de onu feyk ruhumusun yoksa

























    şaka şaka
    kızma
  • hımmmmmmmmBenim güzeleşmeye ihtiyacım yok....




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cursed angel

    tam tersine kadın dahada beter olmuştur her neyse bu kadın benim rüyama girmişti bi ara ama daha güzeldi

    iyiki fredy&jasonı araştırmamışın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BluuBZeR0


    quote:

    Orjinalden alıntı: cursed angel

    tam tersine kadın dahada beter olmuştur her neyse bu kadın benim rüyama girmişti bi ara ama daha güzeldi

    iyiki fredy&jasonı araştırmamışın

    yoooo o bana çok komik gelio ayrıca bu gerçek




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.