Şimdi Ara

Tuzla'ya Gidenler Tecrübelerini Paylaşsın - Ben Paylaştım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    bugün Tuzlaya gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi? Kalabalık mı, çok beklediler mi? Araba ile mi otobüs ile mi gitmek lazım....?

    Not: Ben yarın gideceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focuss -- 2 Nisan 2009; 20:59:42 >



  • Evet arkadaşlar gidenler evlerine dönmüştür her halde. Bekliyoruz yorumlarını...
  • d-h dan 8-9 arkadaş 3 araba birlikte ordaydık çok kalabalıktı gece 2.35 gibi ordaydık hepimizin çıkma saati 13.10 gibi filandı ve eve dönmemiz 15.10 u buldu çok fena trafik vardı..kısacası ömrümü yedin tuzla:D
  • Peki öğleden sonra nasıldı? Kaçta gidelim? Telefon götürmezsek daha hızlı numara alabilir miyiz?
  • biz cıktıgımızda hala sıra vardı kalabalıktı ama 2. ve 3. gün okadar yogunluk olucagını tahmin etmiyorum eger araban yoksa cep tel götürme içeri sokmuolar emanettede karıştırma riski var bence yanına alma ve eger araban yoksa bence sabah 8-9 gibi git gece orda beklemek hem zor hemde soguk denize yakın oldugu için
  • Arkadaşlar beklediğim cevapları göremedim ben yazıyorum bugünkü tecrübelerimi.

    Bugün saat 11.30-12.00 sularında Tuzla piyada okulunun önüne gittim ve hemen ismimi yazdırdım. Benden önce yaklaşık 500 kişilik bir grup vardı. İsimlerimizi okuyup 100'er kişilik gruplar halinde içeriye girdik. Yanımdaki cep telefonumu nizamiye bıraktım ve hiç zaman kaybetmedim. Sonrasında içeride sıraya girdik ( zaten tüm gün boyna sıraya girdik...!) sonra bizi meydana aldılar ve meyve suyu-kek ikram ettiler. Burada 1 saatten fazla bekledikten sonra yine sıraya girdik ve bir binanın önüne gittik. (Tuzla soğuktu haberiniz olsun, ben üşüdüm.) Sonra elimizdeki zarfları açtırdılar ve içerye girerek izin kağıtlarımızı doldurduk. Sonra bilgisayar kontrolü ve memurların elimizdeki evrakları kontrolü sonrasında "aday numaramızı" aldık. Aman bu numarayı iyi öğrenin herşeyimiz bu numara bundan sonra.

    Neyse sonra yine sıraya girdik. :)))) Sonra başka bir binada optik formu doktora imzalattık, sakın muayene felan sanmayın sadece imza. :) Sonra içeride kısa bir birifing verildi, evrakların üzerine aday numaramızı yazdık ve sonra sıraya girdik. Diplomanın bir kopyasını oradaki uzmana verdik. Sonrada Askerler elimizde kalan belgeleri yeni bir zarfın içine koyup mühürleyip kapattılar.

    Sonra yine sıra olduk, bir kişi gelmediği için kalan 99 kişi onu bekledik gitmek için. Derken sınav salonuna gittik, formlara aday numaramızı işledik, soru kitapçığı ve küçük bir boş kağıt verdiler. Herbirşeyin üzerine aday numaramızı yazdık. Aman sakın kitapçığa bir işaretleme yapmayın zaten uyarıyorlar, salonda birine böyle bir kitapçık geldi komutanın sövmediği şey kalmadı. O ibeneye biliyorum ben dedi. :)

    Sınavdaki sorular 50 adet ve temel Türkçe ve Matematik mantık soruları. Sınav sonrasında "Kalem bırak!" komutu ile kalemleri bıraktık. Boş kağıtlar bile toplandı geri. Sonra inanmayacaksınız ama yine sıraya girdik, sonra bir yere yürüdük ve orada biraz bekledikten sonra nizamiyeden çıktık.

    Bu arada artık asker olduğumuzu ve bundan sonra bize TSK'nın bakacağını söyledi komutanlarımız. İçerdeki askerler bol bol yere izmarit atmayın yoksa biz topluyoruz dediler. Gülüştük.

    Vel hasılı kelam, 9u gecesi ya da 10'nunda yerimiz belli olacak en geç 12 nisanda teslim olacağız. Allah sonumuzu hayır etsin...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.