Şimdi Ara

TV+ Evde geçmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    kullandığınız Tv niz 4 k mı boyutu nedir ? görüntü kalitesine önem veriyorum da kablo net i iptal edip geçmemi tavsiye eder misiniz ?

    Teşekkürler
  • creepy050 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    turkcell tv+ ın 4K kutusu ile 4K 60" LG Tv kullanıyorum, görüntü kalitesi göreceli oluyor ama ben şahsen memnunum bana digiturk ten ve tivibu dan da daha net geliyor, kablo tv kullananlarda gördüğüm kadarıyla ondan da daha net ama hiçbir zaman bir netflix kalitesinde değil. Sadece kutudan mıdır bilmiyorum renkler çok parlak değil bende mat renkleri sevdiğim için benim açımdan sorun olmuyor.

    cihazın kayıt gibi geri alma gibi geçmiş yayınları izleme gibi özellikleri de çok pratik
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    @karagozgilh Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, çok faydalı oldu
  • TV+ Ready cihazıyla ağız tadıyla TV izlemek mümkün değil. İnternet hızım net 19-20 MB. Görüntü net iken birden çamurlaşıyor. Bu ortalama 5 dakika da bir oluyor. Bir haber izleme keyfimiz var onu da mahvettiniz, paramızla rezil olduk. Ücretsiz iptv uygulamalarıyla izleyin kardeşim TV nizi filminizi. Hem bedava, hem daha stabil ve net. Aldığıma alacağıma bin pişmanım lanet olsun. Öyle ahım şahım film dizi içeriği falan yok ayrıca. Kanal zaping yapacaksın mesela ( kumanda çalışmıyor ) telefondan indirdiğim kumanda uygulaması ile önce aşağı oka bas, sonra kanalı bul sağ-sol yaparak sonra tekrar ok tuşuna. Bir zaping için bile 4 tuşa basıyorsun.

    Evet kumanda çalışmıyor dedim yukarıda. Bir de kumanda rezaleti var ki aldım alalı kullanmak hiç mümkün değil. Takılıyor, donuyor %99 hiç işlemiyor, algılamıyor. 4 haziranda güncelleme gelecekmiş de kumandayı öyle kullanabilecekmişiz güya. Müşteri hizmetleri uygulama indirtti telefonuma kumanda yerine akıllı telefondan değiştirmeye mecbur bıraktı. Mecbur muyum kardeşim kendi telefonumla kanal değişmeye. Tüm Forum sitelerine ve alakalı her yere yazacağım. Almayın kardeşim TV+ falan. Ben düştüm siz düşmeyin. Benden söylemesi.





  • TV+ mobil abaneligi başlatıp Apple TV üzerinden seyretmek en sağlıklısı.Orjinal TV+ setapbox daha iyi ve hızlı.Sorun yaşamadan en kalitel görüntüyü alırsınız.
  • Biraz hortlatma yapayım  


    Yaklaşık 11 yıllık TT ve Tivibu maceram bu ay bitti, bulunduğum bölgede eski/yeni hemen hemen her binada Superonline fiber varken TT ısrarla hızlı internet ayağına taahhüt ettiği hıza asla ulaşamayan vdsl kakalamaya devam ediyor (50Mbit parası verirken, en iyi ihtimalle 26-27 Mbit alabiliyordum).

    Taahhütün bitmesiyle artık yeter dedim ve Superonline abonesi oldum, hemen işlem yapıldı ve cihazlar bağlandığında internet ve TV+ hazırdı. Yorum yapmak için henüz erken belki ama şu an için cillop gibi internet var, forumda sorun yaşayanlar var ama ben henüz sorun yaşamadım. TV+ görüntü kalitesi Tivibuya göre çok bariz, bunda hızın da etkisi çok tabii.

    500 MBit interneti kısmen kullanabiliyoruz çünkü eşimin telefonu ve PC Wifi 6 desteklediği için 400-500 aralığında hız alıyor ama benim telefonum ve biraz eskice olan notebook desteklemediği için 300 Mbit civarı üzerine çıkamıyor, ama tabii ki yıllarca Türk Telekomun 15-20 Mbit internetiyle mesela Youtube'da kalite yükseltince yüklemesini bekleyen benim için hiç dert değil.

    Hız testlerini de Fast ve Speedtest ile yaptım (Speedtestte Avrupa serverları seçerek)

    TV+ için gözlemlediğim görüntü kalitesi yüksekliği dışında yorum yapamayacağım çünkü birkaç yıldır neredeyse hiç TV izlemiyoruz, televizyon hayatımız platformlar ve Youtube ile geçiyor.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.